America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Hû de tudok írni: leszz 😊
bocs: lesz 😊

zotyesz
Azért nem leszz ennyire szörnyû, csak egy kicsit lassabb játékmenetre számítok. Innentõl tényleg csak csapatként lesz érdemes játszani, ahol mindeki tudja majd, hogy atöbbiek hol vannak éppen.

schoma
Lesznek meglepetések azt hiszem. Meg TK-k. 😊))
Eddig ment a Honor növelése, ha kijön az új patch, akkor elkezdõdik a redukálása. 😊))

Csak jönne már ki.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zotyesz
Igen, fõleg ha csapattárs van mögötte. 😊

[MHA]Inquisitor
asszem az yo taktika lesz tamadokank, hogy saw-val rongyá lõnek minden falat (meg aki mogotte van) aztan bemennek......😊

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
szoval te nem szoktál támado lenni?😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[DF]ricsik
végre vége a résnyire kinyitom az ajtót, belesek, jól lelövök mindenkit, ajtót pajzsnakhasználom játéknak. Ezzel szegény támadóknak még nehezebb feladatuk lesz. Így jártak 😊))

[MHA]Inquisitor
gyertel landorra MOST! Meier +csinalta h csak pipeline legyen

igyekszunk helyet csinalni

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
ma akkor gamma!

Gyülekezzünk a landoron

[MHA]Inquisitor
ez a legjobb kép: http://www.americasarmy.pl/screeny/AAO_penetration03.jpg

hát asszem ezekutan megjoban fogom szeretni a saw-t!!!

Remélem elsõ napokban lesz olyan szerver, amire fel lehet menni kipróbálni a radio towert!

[Rush]

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Akkor nem csak én lettem ideges. 😊

The Garrett
dehogynem!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fluga
te ugye nem cs-zel???????😊

fluga
na ecsém ha találkoztok az sfs klánnal, alázzátok õket keményen, ritka egy fasz banda. meg van egy besugo1 nevû emberke is, az is egy nagy péló,annak ellenére hogy magyar, nekünk olasznak adta ki magát.

The Garrett
mozognak biza!

zotyesz
Lemaradtam 😊

zotyesz
CQB= Close Quater Battles

thx
CQB=Close Quarters Battle

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Astaroth
köszi

Tikal
ez le van oda irva 😊
és sokaknak van sniper puskájuk a játékban, de ahhoz kellõ létszám is kell hogy választhato legyen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hát valahova le van írva, már nem emlékszem, de aszem elmorogja a kiképzõ is. vannak pályák ahol nincs lehetõség sniperkedni. ahol meg van, ott meg elbujnak. valszeg ezért nem láttad 😊
Astaroth
jó tudni ez le volt oda írva?és akkor miért nem látok másoknál snp.puskát a játékban.

ahhoz, hogy elvégezd a sniperiskolát a lövészeten a 40 lövésbõl min. 36-ot kell teljesíteni.
Astaroth
igen én minden missziót megcsináltam,de a mesterlövész tanodát nem engedte elkezdeni miért?

? 1.6 és eddig is volt "sniperpuska". jo topicba nyitottál be ?
Astaroth
mi a száma ennek a peccs-nek?(4.1 vagy mi?)
és sniperpuska lesz benne?

megtudja valaki mondani, mi az a CQB ?
repro
skácok! most akkor mi lesz bent az új peccsben?
- Radio Tower
- Új kód, de Karma nélkül!
- Penetr és Ricochet
ami biztos nem lesz most:
- új kasztok (Medic csak E3ra!)
- az új interfész
- nehéztüzérség (majd ha megérjük)
- mozgó szájak (a la CSirke)
- SF, Air Strike, stb.

megerõsítést kérek! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
Nincs mit. Viszlat a harcmezon!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Köszike a elsö tag hiányzott a cimböl ez nagyon jolesett köszi
Mighty
armyops.webzeppelin.hu

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fluga tudnál még 1 et segiteni? Biztos ismered ezt a Zeppelines letöltést ott 21 részletbe lehetett letölteni AA-t, 13 megvan de ezen a oldalon amit irtál én ugylátom csak egybe lehet letölteni, amit eddig leszedtem az szia ugye? Nincs tipped ilyen darabokba hol lehet letölteni? Köszi elöre
Köszi Fluga
fluga
erre ment

fluga
http://www.aafiles.com/file.info?ID=8978#Download

fluga
így má jóó váááázééé???

Hello lenne egy kérdésem visszamenöleg már néztem de nem találtam meg, AA letöltési lehetöség valamilyen Webzeppelin megtudná adni valaki ennek a pontos cimét? Elöre is köszi
Tikal
lejárt a logod...

fluga
srácok az amik beletették asszem az új peccsbe azt, ami ELVILEG illegális ha jól tudom (usaban), méghozzá azt, hogy a szoftver megnézi a program integritását, tehát hogy nem történik vmi havoc a programmal (vagy hack) és ha történik, akkor elsõre felszólitják a delikvenst a reinstallra (mielõtt még jáccani kezdene) másodszorra account delete. szerintem az játék ebben az esetben végezhetne egy mélyformázást is a cheater vincsijén😊))). egyébként ez a megoldás azt is jelenti, hogy nem lesznek modok a játékban és csak az army fog pályákat kiadni. kiváncsi vagyok egyébként, hogy az eredeti célja a gammának mennyire jött be, azaz a toborzás, mert ha sokan csatlakoztak, illetve jelentkeztek az armyba a játék miatt, akkor várható, hogy a 8 millió dolcsin felül még adnak pízt a projektre.

ami lesz még késõbb: újab _se pályák, jármûvek, medic, engineer, claymore, botok, és olyan map, ahol botok az ellenfelek.

😊 de láttam, tarkon is löttem az illetõt😊
Tikal
a cheat veszély mindig fenn áll, akár van akár nincs penetration, szoval én nagyon örülök hogy lesz, nõ a valóságérzet 😊

Tikal
Nem hülyeség, a lényeg hogy egy desert eagle-el mondjuk 100 méterig lõsz el, egy gépkarabéllyal meg 300 méterrõl is leszedsz vkit.
Persze 300 méterrõl leszedni vkit nem egyszerû mutatvány, de a lényeg hogy a lõszer ereje még meg van hozzá, m16-os tervezésekor az egyik követelmény az volt hogy 500 méter távolságbol üsse át a gyalogsági sisakot vagy 3,4 mm acéllemezt. Ez egy pisztollyal meg nem lehetséges.
Tehát közelrõl mintkettõ nagyon durva roncsolást végez, de a karabély még messzirõl is.

szerintem Garett hozzászolása nélkül is lecheatereznének. legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint. de igazad van koncentráljunk a pozitivumokra és reménykedjünk a megfelelõ anti-cheat rendszerben.
ha a desert eagle-rol van szó, annak nagyobb az ürmérete mint a gépkarabélyoknak, aszem. de a m16-nál biztosan. ha a 0.50 a kaliberre vonatkozik(nem tudom), akkor az olyan 13mm jelent. de az átütõerõnél inkább, a már emlitett torkolati sebesség számít. lehet baromsagokat írok, annyi baj legyen 😊
Tikal
Mindenesetre egy pisztoly nem üt akkorát és nincs akkora sebzési értéke mint egy gépkarabélynak, számit a lövedék kalibere is, nem?

repro
HELP! az ASEm szemétkedik! kérek cracket! MOST!
nya! lécci...
nem találok sehol...
help

N0 TXT TLK PLZ!4!

The Garrett
mindenki ezt mondja 😊

...jo a kokárda 😊