60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16442 ja de Májti is most mondta, hogy a CODE szerver is ilyen...
:D -
#16440 az uccsó "frissítés" után (...csodálatos 1.9-re...) sok szervert a tracker még mindig "nem lát", hiába állít bárki bármit is bizonyos fórumokon (DEV team...).
Ahhoz hogy frissítse az adataidat a tracker "minden" téren olyan szerverre kell menni amit úgymond támogat a tracker.
Aszem a trackeren is van egy official server list ahol látod melyik szerverre kell menni hogy lásd a friss adataidat.
1ébként nem tudom mitől, de tegnap olyan szerveren gameltem én is ami nincs benne ebben az official listában és RENDESEN számolt a tracker nekem minden pontot, kill-t, szal mindent.
Lehet hogy csak progihiba volt?
-
#16438 ha gondolod megcsinálom (), mert most még úgyis mást csinálok, de addig a főnök lökheti ott a rizsát a termben a többieknek...
-
#16436 hm :)) ok :D kezdheted ujbol az honor gyüjtést!! :DDDD adsza csak a jelszavad :D -
#16435 Hi all! Valaki megcsinálná nekem a Medic traininget??
Már vagy 5x próbáltam ,de az első vizsga eredményét nem regisztrálja hanem visszaugrik a főmenübe:((
Ha valakinek van lukas fél órája és van kedve segíteni dobjon egy mailt és kiadom a jelszavam:)
Köszönöm -
#16434 Nya, jó reggelt mindenkinek!
Szóljatok itt a fórumon ha megen lesz olyan jó kis WAR délután! THX -
#16433 Pontosítok. Amire Zsozsi válaszolt, az az előző hozzászóláshoz kapcsolódva még Hussaréknak szólt...
-
#16432 Fiúk! Vajdi nem embereket keresett általában, hanem [DFL]_Hussars-t kereste. Erről szólt az első 6 sor, nem tudom, hogy lehetett félreolvasni... -
[DFL]_Hussars #16431 mi lett ebből a topickból? picture warez oldal? -
[DFL]_Hussars #16430 oksa ma este ircn... akkor van meg DFL?
Mighty te áruló! -
#16429 Hé kölkök! Jóccakát! Bolka, köszi, hogy még maradtál! Dexa, utánad még 3 kör alatt gyorsan leszedtem 5 embert, hua!! Beeci, kár, hogy nem tudtunk ma olyan sokat együtt (egy csapatban) jáccani!De azér jók voltunk! HUA mindenkinek! jó8! -
#16428 Béci: ez most nekem sem világos...
Zsozsi arra írt hogy Vajdi keresett embereket, neki honnan kéne tudnia milyen netkapcsolata van most Vajdinak vagy mit szaraxik a vasa...?
...sehonnan...
szal LOL
1ébként is, te is genya voltál ma, mint Gyadi...
-
#16427 na jó8hónap reggeee ugyanitt... -
#16426 Nem azé....de 56K-val Gamézni meg TS-elni lehet...csak a pingje 1400-alá nem ment, aztán 9999-ig meg sem állt...erről ennyit.. -
#16425 Annyi, hogy ha nagyon messze van az ellenfél, érdemes zoomolni a fegyverrel (amikor belenézel az irányzékba), de úgy csak lassú "menetben" tudsz közlekedni.Viszont akkor meg nem tudsz elugrani a gránátok elől. Szóval nagyon összetett, én is most tanulom :)Gyakorolni!!! Régen örültem, ha 30 mp-ig életben maradtam! Most már azért el-elteszek néha valakit láb alól :) -
#16424 ja majd később még lenne 1-2 kérdésem, de nem sürgős a dolog, ráér... -
#16423 a real life-ban a lövésnél lévő szóródást meg lehet érdeklődni a NAGY HARCOSNÁL:
[-HAAS-]ZsozS@delutanjovokgamelniesnemhagyomaklantarsatittunatkozniegyedul.hu címen...
-
#16422 1ébként extra technika?
nincs...
kicsit gyakorolsz és minden menni fog rendesen, sok kill, miegymás...
( Rush mielőtt írnád most nem magamra céloztam itt és az RT-s szerepléseimre... :D ) -
#16420 darálónál (SAW) a célponttól kicsit balra le vidd a célkereszted ha sokat fogsz löni... -
#16419 genya napod van ma Kicsi Huszár...
#16418 Á dehogy. én?
#16417 nah végre értelmes gépenjátszottam vele... szépnek szép.. hűűde örülnék ha az inf igy nézne ki... de az inf célzása akkor is jobban bejön...tehát jobban tetszika gamma... de ez is tök királyságos.. ha inf nem lenne ezzel nyomulnék... nem mondom hogy hűdejol játszom de első voltam a szerveren (nemtom melyiken) pedig a pályát se ismertem és azért igy a legkomolyabb:) no de mindegy.. a gamez jo.. de maradok az infnél -
#16414 Szia Kutyika! Jaj de örülök, hogy bevakkantottál, legalább látom, hogy élsz még! Képzeld ugrott a honorom,már 13 (immár harmadszor, muhahahahahahaha)!! Na, küldd ide a főnököd, majd én pitschán rúgom! Rühellem az efféle alakokat! Sztem is hülyeség a privát! Aki akar vmit itt mondani, az mondja mindenkinek, elvégre ettől fórum a fórum. E-mailt pedig tényleg küldhet bárki bármikor, ha vmi privit akar letárgyalni! Hallják szerkesztő urak??!! -
#16413 jaja, már így is majdnem kibanolt engem :DDDD -
#16412 Az SG programozóinak!!!!!!!! Aszem nem jó ötlet a privát üzi funkció... Volt egy másik fórum ahol ez élt, azért is jöttem el onnan, sok alantas népség a háttérben szevezkedik néha... S az szerintem nem jó dolog ha illen van egy fórumon, amúgy is küldhet emailt, a manus ha akar..... -
#16411 Tudom köszi hogy szólsz, sajnos nem rajtam múlik a dolog hanem a főnökömön. Radásaul a manus törtető és kicsit öregebb csak mint én, szval szopááás!!!!!!!! Mindíg éngem talál meg mindenfajta munkával, tökre kivagyok.... -
#16410 Aztán nem visszaélni vele! -
#16409 Májti köcce, ISTEN vagy...
:D
-
#16408 szeva Vajdi!
Ha bejönné' ts-re, akko' +látnád, hogy ott vagyunk vagy 15-n -
[DFL]vajdi #16407 ÉLED A DFL CSAK TI NEM VAGYTOK SEHOL :) -
[DFL]vajdi #16406 [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS [DFL]HUN_HUSSARS GYERE(TEK) FEL IRCRE, VALAMYELYIK NAP ESTE 8 KOR ( AZ #AA.HU és a #DFLAAO.HU az IRC.QUAKENET.ORG SERVEREN VAN...) MÁ EGY CSOMO ÚJ TAGGAL BŐVÜLT A KLÁN, CSAK MER SEHOL NEM LEHET TITEKET ELÉRNI -
#16405 de méééééééé Dexxaaa..csak jo kedvem vót..lol -
#16404 ez má azé tul tesz mindenen geca muhahahahah -
#16403 Lol -
#16402 -
#16401 -
#16400 Hali mki-nek! jo estét.
Honoral mi a fene van még mindig csak akkor jelzi ki ha unoficial serveren nyomok kicsit ?
-
#16399 okka -
#16398 bányk nemtok munkából fórumra írni.. :) -
#16397 Szia Rush!
Ha komolyan gondolod, akko' majd megbeszéljük a dolgokat TS-n!