America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig ment a Honor növelése, ha kijön az új patch, akkor elkezdõdik a redukálása. 😊))
Csak jönne már ki.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
igyekszunk helyet csinalni
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
Gyülekezzünk a landoron
hát asszem ezekutan megjoban fogom szeretni a saw-t!!!
Remélem elsõ napokban lesz olyan szerver, amire fel lehet menni kipróbálni a radio towert!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
és sokaknak van sniper puskájuk a játékban, de ahhoz kellõ létszám is kell hogy választhato legyen
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Radio Tower
- Új kód, de Karma nélkül!
- Penetr és Ricochet
ami biztos nem lesz most:
- új kasztok (Medic csak E3ra!)
- az új interfész
- nehéztüzérség (majd ha megérjük)
- mozgó szájak (a la CSirke)
- SF, Air Strike, stb.
megerõsítést kérek! 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!

ami lesz még késõbb: újab _se pályák, jármûvek, medic, engineer, claymore, botok, és olyan map, ahol botok az ellenfelek.
Persze 300 méterrõl leszedni vkit nem egyszerû mutatvány, de a lényeg hogy a lõszer ereje még meg van hozzá, m16-os tervezésekor az egyik követelmény az volt hogy 500 méter távolságbol üsse át a gyalogsági sisakot vagy 3,4 mm acéllemezt. Ez egy pisztollyal meg nem lehetséges.
Tehát közelrõl mintkettõ nagyon durva roncsolást végez, de a karabély még messzirõl is.
nya! lécci...
nem találok sehol...
help
N0 TXT TLK PLZ!4!