60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16484 -
#16483 Sziasztok, egy kis help kellene. Abszolút nem ismerem a játékot, mondjon már róla valaki valamit. DC++-on néztem, de olyanokat lehet letölteni, hogy: armyops190.exe. Hogy van ez??? -
#16482 na jó ez csak egy favágó -
#16481 -
[DFL]_Hussars #16480 na mi akkor inkább megszökünk szinvonal konvergál itt a 0 fele... -
#16479 -
#16478 Hé Pet, meg mindenki! Megy a buli! TS! -
#16477 ez a baj pont :) de ha figyelünk láthatjuk, hogy változások vannak lezajlóban (néha a klánfórumok forgalmasabbak az SG-nél ami szintén nem baj sőt...) remélem a sok on miatt van és nem az AAO veszti a népszerüségét :( (újra mondom engem nem zavar csak átugrom nem tart semeddig) -
#16476 Mellesleg sztem rohadt szemét dolog volt tőlük, hogy belökték azokat, mint a 2.0 ss-jait!!! -
#16475 Na, tényleg térjünk vissza a tárgyhoz!De egy kis móka nem ártott! Szóval Patacsi mester, én már tényleg tűkön ülök a 2.0 verzió miatt! Tudsz róla vmit, vagy tudz olyan oldalt, ahol minden részletesen le van írva, avagy screenshotok vannak (nem a kamu ss-okra gondoltam!!!) ? -
#16474 hát sok az OFF néha, ez igaz, de ez van, /mint nekem a csajom is mondta az előbb/ vagy megszoksz, vagy megszöksz...
-
#16473 tisztelet persze a kivételnek aki ON-ozik, de már lassan több az OFF. Nem mintha annyira zavarna a dolog csak vesztett a "fényéből" ami kivételes volt sztem :) -
#16472 miért is?Kis irodalommal feldobtuk...ha ez gond... -
#16471 ...volt??? -
#16470 LOL
:D -
#16469 Muhahahahahahahahaha!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL -
#16468 mi lett ezzel a topiccal :( pedig olyan jó volt... -
#16467 Na jó..ti akartátok..VERS MINDENKINEK..Írta, SSBeci, címe Falun Élek:-)
Hajnal tájban mikó még az egész falu csicsikál
Házad mögött a tik ólba minden kakas kiabál.
Kejj fő parasz kurva anyád, azt ne lógasd az orrodat,
Etesd meg az összes dögöt, azt ganézd ki a disznókat.
Ezek után zaros kézzel megfejed a tehenet,
A tejgyűjtő csodálkozik, a fehér tej barna lett.
Reggelire bezabálunk újhagymát meg szalonnát,
Azt kaja után jól megdugjuk szomszéd lányát, Mariskát.
Baszás után Tót Mariska nem fog tudni felállni,
Neki is jobb, ma délután nem kő menni kapáni..
lol....
-
#16466 Bár ezt elég offtopic, lol! -
#16465 Guggolj kislány, szedd a vöröshagymát,
Mögéd állok, nincsen rajtam nadrág,
Vöröshagyma lekonyuló levele,
Na és aztán ki nem szarja le. -
#16464 LOLLLLL...
:D
na emberek gyerünk gammázni...
Prank #16463 érett a meggy, büdös a disznó,
mikó' jön Prank, mindenki eliszkól,
kék az ég és én vagyok a nagy,
szerény és költői vagy-
ok -
#16462 LOOOOOOOLLLLLLLLLer:-) -
#16461 BAZZ BEECI!!SZÓVAL VELED CSALT MEG A FELESÉGEM!!!!!!! -
#16460 honnan szereztél az asszonyról képet?? -
#16459 kép a 2.8.as army-ból -
#16458 Haller evriván! -
#16457 új medic -
#16456 Ja és Beeci tudása elött is + -
#16455 -
#16454 strahd, a nevem foglalt a forumon, de miért is? nekem küldtél már e-mailt? ha küldesz akkor ide: [email protected] -
#16453 Beindult az irodalmi tagozat? :) -
#16452 Devla,Cerka,Répa,Retek
Mi kell még,hogy Crassus-al legyek?
Nem kell hozá sok-nagy ész
Elég ha este a Rádió Tóverre mész. -
#16451 Sárga Rigó Berged Debla
Nem ízlik a kemény Zabal
Akármerre sűvít a szél
SSBeeci sosem henyél...lol -
#16450 teammate:-)) -
#16449 ébren vagyunk és gamelünk...
#16446 na skacok, ha vki végre bejut az admin support-ra vagy a www.americasarmy.com-ra akkor majd plíz nyomjon egy üzit ide, mert most vmiért nagyon nem akar menni... -
#16445 majd jól legyakollak ha jövök gamelni...
#16444 Hali PEEETT7-a 10.-en:-))lol!!Délután, azaz akár mostantól is mehet egy YO kis fight!!Aki úgy érzi, jöjjön...TS-re, azt kenjük! -
#16443 Szavesz DEXXX!!Egyetlen savazható barátom..lolJól félre lett értve mindenki..jaj..szal én arra reagáltam volna, hogy Vajdi annak örül, hogy egyáltalán van nete, nemhogy TS-ezzen..na mind1, Ebből ne legyen vita, ennyire vagyunk jó bajtársak neemm??!!