America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
+ ha már ennyien irogatunk, miért nem nyomolunk addig is valahol???
Landor esetleg?
ha már ottvagytok szííjel csapkodom a popótokat!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
menjetek fel az traacker honlapjára!!
itt ezt lehet olvasni a bal oldalon:

Official 1.6 Servers indexed 2
Leased 1.6 Servers indexed 0

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
kész passz.😄

fluga
jujj gyerekek, kit érdekel, hogy semmi sincs ingyen? hogy jön ez ide? az ami pógárok csengetnek, mi meg átengedjük a légterünket, ezé cserébe minimum este 6ig ki kellene jönnie.

ma este Bush beszéd. az ucso ultimátumot jelenti be, benfentesek szerint. biztos erre idõzítik a peccs kiadasat 😊
... sorry elnyomtam :

1. semmi sincs ingyen
2. nem is ez a cél

egyébként egyetértek.
repro
Emléxem, hogy az elõzõ peccsek is mi idõnk szerint késõ este jöttek ki.
még csak dél van náluk!
nyugati parton meg de.10!

N0 TXT TLK PLZ!4!

1.semmi sincs ingyen
schoma
Nem birjuk!!!
Magyar ember már csak ilyen! 😊)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Strahd_
Hu de nem tudok helyesen irni .)

Strahd_
INQ és Mások tudjátok hogy az ilyen vélemények miatt hány játék fejlesztése maradt abba? Örüljetek ha megcsinálják. 1 Nekünk ingyé van. 2 ránk nem hat hogy ettöl bevonulunk a Magyar dicsõ seregbe 😊 Ha nem adják ki idõben annak megvan az oka 😊 és hidjétek el jobb mintha kiadnák most és irnák az 1.7 ben javitjuk ki ami hiba benne maradt. Mindig a teszteléskör jönnek elö a hibák amikre egy dev se számit. Az rosszab lenne ha nem tesztelénék le normálisan. Igy is lesz benne hiba de nem annyi.Eddig is jol megvoltunk a javitások nélkül még egy kicsit kibirjuk nem?

én is tippelek akkor mar : szerintem 23.00-24.00 korul fog jonni, ha ma megjelenik.
Tikal
Milyen dühödt kis forum let ez hirtelen, majd nem gyõzitek levezetni a sok mérget a game-ban

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[MHA]Inquisitor
picsába!! még mindig nem jott ki az szar!!! szerintem direkt idegelnek!!!!

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

schoma
Szerintem meg elõrelátóak. Megelõzik a problémát.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

repro
Héllóó!!
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=53818&forum=15&102
eztet írja:
You have been banned from these forums - 1

életemben nem írtam arra a fórumra...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Fluga nem írjál ilyeneket, mert már most gyomorfekélyem van!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
ÉS MÉG MINDIG NIIIINCS

schoma
Szedd le a melóhelyen. Persze csak ha lehet.
De ha kell, kikarcolom neked CDre. Mármint, ha egyszer vérge kiadják.

repro
forum spam rulezz
milyen jópofa lenne, ha a pipeon a szelõzõ rácsát nem lehetne átlõni, hanem a gólyó gellert kapna... repro killed himself 8 times...

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
szerintem a várható idõ olyan 6 óra, bár a militarysim.com-on azt olvastam, hogy 1 héten belül...szerintem nem jön ki ma...

repro
mondatszerkesztésem óriási......

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
fasza, hogy az americasarmy.com-on van egy olyan részleg, hogy DEV Team Intel...
az lenne a még jobb, ha lenne is ott valami információ is..

N0 TXT TLK PLZ!4!

a katonaságnál korán kelnek ugye ?😊
-6 óra a keleti part .
The Garrett
Hány óra van most odaát? sose tudom hogy + vagy - 9 óra.
Jööherne már mindenesetre 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
haragszol?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
Na megjött a peccs? 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
JUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, mindjárt hétfõ

hTTp://ror.hu/

[Rush]
LF megy a Tunnelen!!!!!!!!

Tikal
Az ugrálosdinak annyi:
Repeated pressing of the jump key will cause each successive jump to be weaker, until a certain point when the player will simply stop jumping. Jumping will return to normal as soon as the player stops hitting the key repeatedly.

Magyarul a sok ugra bugra (egymás után)elfárasztja a katonát majd pár ugrás után nem fog tudni egyáltalán.

Tikal
Most az ajtokat totál szét lehet majd lõni tûzifává vagy csak lyukas lesz és besüt rajta a nap? A gránát is átüt majd rajta akkor, igaz?

Mighty
Igen. Ezert kezdted het-tel 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

schoma
hét=hát
(Tudom, tudom: háttal nem kezdünk mondatot)

schoma
OFF
Hét csak úgy kérlek alásan, hogy vasárnap reggel foci van. Két órán keresztül rúgjuk a bõrt. (Meg egymást) 😊)

ON

Strahd_
De majd mi is terheljük 😊

[Rush]
Ezt is meg lehet nézegetni, 7 új screenshoot!!!!!!!!
Check this out!!!

fluga
jaja
de az a gond, hogy nem csak mi😊
úgyhogy ha megjelenik, akkor szerintem keddig kábé nem fogjuk tudni szedni,mert az összes szerver le lesz terhelve

Tikal
ugy várjuk mint a gyerekek a karácsonyt

The Garrett
miért nincs még holnap?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de jól néz ki az a sör. kár, hogy ilyen korán van...
fluga
HOLNAP JÖN A PECCS!

ahh, oke elkestem
...csak nem azt, hogy ezeken a mapokon is éles harc lesz?
M313R
M.I.L.E.S. pályák:
Mout McKenna
Swamp Raid
Tunnel
HQ Raid
River Basin
Mountain Ambush
JRTC Farm
Ezen a hétvégén és a késõbbiekben, az adott napokon ezeken a pályákon lehet éles bevetéseken, valódi lõszerekkel(Live Fire=LF), hivatalosan játszani.

►►^._.^◄◄

igen, mit takar az a live fire days? és miért pont a MILES serverek szünetelnek? mi az összefüggés?
M313R
M.I.L.E.S= Multiple Integrated Laser Engagement System
Az amerikai hadseregben kiképzésre használt szimulációs eszköz aminek segitségével imitálni tudják a fegyveres harcot. Részei a fegyverre csatlakoztatott vagy gránátba helyezett adó, és találat esetén éles sípoló hangot adó a katona testén illetve fején elhelyezett vevõ. (Bõvebb infóért katt a képre)

►►^._.^◄◄

[MHA]Inquisitor
Wazze egyébként meg akartam kérdezni, hogy vasárnap, hogy a rákba lehet már 8kor felkelni????

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
Mi az a live fire????
És mit jelez a miles felirat a szerver neve mellett?? Én azt hittem h a miles szerver az olyan ami messze van......

zotyesz
Új hírek! Az 1.6 megjelenése után a hivatalos szervereken live fire napok lesznek. Szóval a MILES-t el lehet kicsit felejteni. Az idõpontokat majd bejelentik.