America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Landor esetleg?
ha már ottvagytok szííjel csapkodom a popótokat!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!
itt ezt lehet olvasni a bal oldalon:
Official 1.6 Servers indexed 2
Leased 1.6 Servers indexed 0
N0 TXT TLK PLZ!4!
1. semmi sincs ingyen
2. nem is ez a cél
egyébként egyetértek.
még csak dél van náluk!
nyugati parton meg de.10!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Magyar ember már csak ilyen! 😊)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szerintem direkt idegelnek!!!!

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=53818&forum=15&102
eztet írja:
You have been banned from these forums - 1
életemben nem írtam arra a fórumra...
N0 TXT TLK PLZ!4!
Persze csak ha lehet.
De ha kell, kikarcolom neked CDre. Mármint, ha egyszer vérge kiadják.

milyen jópofa lenne, ha a pipeon a szelõzõ rácsát nem lehetne átlõni, hanem a gólyó gellert kapna... repro killed himself 8 times...
N0 TXT TLK PLZ!4!
az lenne a még jobb, ha lenne is ott valami információ is..

N0 TXT TLK PLZ!4!
Jööherne már mindenesetre 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Repeated pressing of the jump key will cause each successive jump to be weaker, until a certain point when the player will simply stop jumping. Jumping will return to normal as soon as the player stops hitting the key repeatedly.
Magyarul a sok ugra bugra (egymás után)elfárasztja a katonát majd pár ugrás után nem fog tudni egyáltalán.
(Tudom, tudom: háttal nem kezdünk mondatot)
Hét csak úgy kérlek alásan, hogy vasárnap reggel foci van. Két órán keresztül rúgjuk a bõrt. (Meg egymást) 😊)
ON
Check this out!!!
hTTp://ror.hu/
de az a gond, hogy nem csak mi😊
úgyhogy ha megjelenik, akkor szerintem keddig kábé nem fogjuk tudni szedni,mert az összes szerver le lesz terhelve

Mout McKenna
Swamp Raid
Tunnel
HQ Raid
River Basin
Mountain Ambush
JRTC Farm
Ezen a hétvégén és a késõbbiekben, az adott napokon ezeken a pályákon lehet éles bevetéseken, valódi lõszerekkel(Live Fire=LF), hivatalosan játszani.
►►^._.^◄◄
Az amerikai hadseregben kiképzésre használt szimulációs eszköz aminek segitségével imitálni tudják a fegyveres harcot. Részei a fegyverre csatlakoztatott vagy gránátba helyezett adó, és találat esetén éles sípoló hangot adó a katona testén illetve fején elhelyezett vevõ. (Bõvebb infóért katt a képre)

►►^._.^◄◄

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
És mit jelez a miles felirat a szerver neve mellett?? Én azt hittem h a miles szerver az olyan ami messze van......