60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ja, hát időben kell eldobni!Viszont marha jól lehet látni akár messziről is!Pl ha baj van, akkor lehet jelezni a többieknek.Most le kell lépnem picit. Megin nem megy a gamma... :(
  • Belton
    Jah de ha fel robban a kezecskédbe akko el kezdessz vérzeni ugyhogy...
    mindegyik gránátot ki lehet biztositani!
  • Gfreiter
    Hé gyerekek, rájöttem vmire! Bár lehet, hogy nem csak én. Szal a füstgránátot is ki lehet biztosítani, és ha várunk vele, amíg eldobjuk, akkor már a levegőben elkezd füstölni, mintegy füstjeleket adva le. Így jelezhetünk egymásnak, ha mondjuk tudjuk, hogy az OpFor pl csak az alagútban van, és nem láthatja!Kapok Nobel-díjat...?
  • Gfreiter
    Na neeee, ez csak valami vicc lehet! Ugye ez csak egy vicc??? Szia Belton! Rég taliztunk. Tegnap sajnos elég rosszul ment a gamma, mer beteg voltam (vagyok).De hátha estére jobban leszek. Van kedved picit később nyomulni egyet? Nem ígérem, hogy 100%-os leszek!
  • Belton
    Hi alll mi ujsag Gfreiter?
  • Gfreiter
    Köszi! :) Becsszó, igyekszem on maradni! Szupi a versed! Írhatsz még pár ilyet! Patacsi, mindazt, amit tudok, főleg neked is köszönhetem! Köszönöm!
  • patacsi HUN
  • Daniel_F
    Gfreiter: eddig az offtopic üzijeid kicsit szúrták a szemem, de amíg ilyen hangvételű segítőkész hozzászólásaid vannak, addig Te vagy a topic királya
  • Daniel_F
    Vers a topicról

Jó kis fórum az SG-army
    Lehet benne vicceket mondani
    De a sok offtopic többet árt, mint használ
    Kérlek, itt és most, hagyjátok abba már

Írhattok nyugodtan sok-sok verseket
    De armysak, ne dalszövegek legyenek
    Magánbeszélgetéseket ne itt intézzétek
    Arra vannak a privát és ICQ üzenetek

Jöhetnek a képek, ha a témába vágók
    de ne off-képpel terheljük a világhálót
    Ne értsétek félre, offtopic is mehet
    de az üzenetek többsége, kérlek on legyen

Írta: én
  • [DFL]_Hussars
    vagyunk, de mán vettünk mx440 128M bigyósat...
  • Mighty
    Holnapra adok tuti valaszt. (pesti vagy?)
  • Mighty
    Asszem megbeszeltuk. Ha masnak nem letfontossagu, akkor elvinnem. Jo lesz melohelyre az integralt fostalicska helyett :)
  • Mighty
    Szerintem a bonto honlapjat kerdezte :)
  • Ficsek.hu
    Sziasztok,
    Alig akartam hinni a szememnek, láttam egy, azaz 1 honoros playert...sajna most is a ROE-kat gyüjtötte szegény...
    Ugyanezen a szerveren összafutottunk Beeci barátunkkal egy idegenbe szakadt hazánkfiával kemény 3 honorral vállapján, de kifejezetten szimpatikus srác volt, és roppant segítőkész... a snipernek magától vitt másik fegyvert az esetleges közelharchoz...hamar feltornázza magát 10 fölé...remélem
  • [Rush]
    A DFL-be vannak, nem tom hogy lehet őket elérni
    HUSSAROK JELENTKEZZETEK, brékó, brékó
  • cgett
    Még nem gondolkodtam ezen. Mondjuk 6ért. Ugyanitt Duron 1300 is eladó. :)
  • cgett
    thx rush! honlapjuk van?

• SSBeeci
    lol..thx:-)..pedig má megvót a 203 és vezettünk..na mind1..hehe
  • Mighty
    Elo szokott fordulni. Kinel ritkabban, kinel surubben. Tanulj meg elni vele. Sajnos az unreal engine neha csinal ilyeneket...
  • Mighty
    Mennyiert valnal meg tole?
  • SSBeeci
    Naszal mielőtt off topic hegyek kerülnének ide:Ma kétszer kidobott az army Generel Protection Failur-el(asszem így vót írva)..Nah ha mégecce megteszi, megírom pontosan mi is az, de ha vágjátok fejből, akko plíz help..kösszencs.
  • SSBeeci
  • [Rush]
    a blahánál bennt vag 1 bontó, de Hussarsék iskerestek vid karit, nem tom hogy van-e már nekik.....
  • cgett
    OFF
    Bocsesz, de kellene valami hely, ahova el lehet passzolni a régi videokartyamat MX440, és adnak érte valamennyi pízt, csak nem talaltam PC bontot, ahol vesznek is alkatreszeket. Ha tud valaki ilyet + honlap cimet pls uzenjen. Köszi!
    ON
  • Gfreiter
    SÖR!!!
  • Dexa
    Crassus: hát az online support team-től megpróbáltam megérdeklődni mi lehet nálad a gond, de nekem sem reagált még senki sem...
    szal Support...
  • [DFL]vajdi
    Jövő nyáron lan, szóval ne rendezzetek semmi bulit a nyárra, nemsokára megmondom a pontos dátumot is... pörkölt vagy gulyás legyen a bográcsba' ? :D
  • fluga
    nemtom olvastátok e, de a homelannal felmondták a szerződést, jobban mondva nem hosszabították meg, tehát vmi új hivatalos szerverrendszert keresnek. Kiváncsian várom, hogy mi lesz. meg azt is, hogy elinduljon az army. mert most csak sötét képet kapok.
  • Dexa
    LOL
  • patacsi HUN
    :) csak kéményen :)
  • [Rush]
    TAKARODJ ANYÁDBA INNEN TE SZAR
  • Gfreiter
    STRANGER! Az armyops190.exe felinstallálja neked a holmit, majd ezután a Personnel jacket című fejezetben csinálj egy accountot (create account). Amíg nem kapsz confirm e-mailt, addig ne is nagyon ugrálj, mert nem fog semmilyen eredményed regisztrálódni (ezt hívják szenvedő szerkezetnek??lol). Azután ha megvan a confirm e-mail, akkor már beléphetsz a neveddel, de ha ilyet kapsz, hogy "Time out", akkor csak írj ide, és elküldöm neked a javító patch-t! Ha minden ok, akkor meg kell csinálnod a Basic traininget (alapkiképzés:lövészet, akadálypálya, fegyverekkel való ismerkedés, bevetési gyakorlat).Figyelj oda arra, amit a kiképző mond, fontos dolgok is elhangzanak.Ha mindez megvan, akkor lehet játszani.Vagy kérdezni. Remélem segítettem.
  • Gfreiter
    Ja, egyébként már 14 a honorom... LOL!!!Viszont a trackeren még mindig csak 12 :( A lényeg, hogy mindig csak felfelé...! Na jóccakát, én most szunyaszkusz beváguszkusz!
  • Gfreiter
    KUTYIKA!!!!!!! Vasárnap 1000L!!!!! HOOOOAH!!! Pet, bocs, szarul ment ma, mer tök fáj a fejem! Csak a mínuszokat gyűjtögettem befele! Holnapra kialszom ezt a buzi vírust! 1000 bocsesz.Remélem holnap du itt lesztek ám, mer gyüszök! Hé srácok, láttátok?? Van új szmájli!!!!
  • Kutyika
    Az jó ha növexik a honorod, csak így tovább!!!!! De hogy megjegyezzem, hogy itten mi vaaaannn..... Vers hegyek, látom sok tehetséges ember van itt!!! Sajnos gamma, csak vmikor vasárnap lesz, ha minden jól megy. jó gammázást!!!!
  • pet70000
    Brother, há hó vagy?
  • Stranger
    ok, köszi
  • pet70000
    Köszi , jövök
  • [HUN]Crassus
    Töltsd le innen americasarmy.lap.hu-n van pár link meg alap infó ami segít az elején.Töltsd le install aztán ha jönnek a gondok kérdezz.
  • Dexa
    mi érdekel most konkrétan?