60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16566 OK, mindjárt megpróbálom.
-
Ficsek.hu #16565 Hi,
Nehogy kimaradjak már a rímfaragásból...
Toborzó
Egyszer csak egy lelkes csapat összedugta búráját,
Megpróbálták összeszedni néhányuknak óhaját.
Kéne néhány számítógép amik látják egymást szépen,
Elezdődött formálódni egy lanparty éppen.
Teltek-múltak a hónapok, egyre nagyobb partyk jöttek,
Sok-sok player örült ennek és már nem csak bakot lőttek.
Hajtotta az embereket a másik iránti érdeklődés,
Ezt jó irányba terelte e nonprofit szerveződés.
Te, kedves Armys arc, aki ezt most olvasod,
Ne aggódj, hogy a 100-at még nem érte el honorod.
A jókedv és a részvétel számít csak a lanpatyn,
Ilyenformán meghívóként tekintsd e kis rímpartyt.
Szeretnél-e high-ping és csíter nélkül játszani?
Ez a kicsiny versike ezt meg is tudja oldani.
Igyekezz a regeléssel, time-limit van érvényben,
Hamar összeér a mancsom, mint Stohl Buc'-nak a VV-ben.
Minden infót megtalálsz, ha a nickem megnézed,
Vigyázz, mert a hosszabbik vezet el a mesgyére.
Nincsen semmi megkötés, a szabályzat íratlan,
Ne tévesszen meg a név, igen, ez a TudatLAN.
Nahh, gyertek... -
#16564 este én is megpróbálom ha nem sikerül :) -
#16563 ezt megasszontam -
#16562 tul soka a nemet szoveg :) -
#16561 Check xSU klán fórum 4 jelszó:)
oda beírom -
#16560 Zotyesz megköszönném............ -
#16559 Hali all! -
#16558 Ja, ezt tényleg jó lenne tudni..... -
#16557 Crassus, ha nem akar sikerülni megpróbálhatom én is egyszer? Hátha sikerül... -
#16556 na meg ez az ss a nevedben.... ki kéne magyaráznod magad ;) -
#16555 na jah, de az nem a májnkámpfból van? vagy nem minden szövegük van onnan? :P
"du hast, du hast, du hast mich, du hast mich gerfragt..."
lol -
#16554 Nem ez eredeti Rammstein(yee)dalszöveg, az Angel eleje -
#16553 én tegnap este 10kor próbáltam meg...
azért még megpróbálom ma is vmikor... -
#16552 Nem ez Lenin egy elfeledett számüzetésbeli levélbevezetőrészlet >;)
jó a Sz.Z.Panda idézet :))) vammicsoda -
#16551 AZÉRT KÖSZI DEXA A PRÓBÁLKOZÁST!!
Az Online support jelenleg még mindíg offline szóval kapják be!! Nem leszek doki sosenem. -
#16550 te, ez az idézet nem a mein kampfból van? ;) -
#16549 Most mit cukkoltok?? -
#16548 eeezzz igen Gfrei!!HOOAHH!! -
#16547 Éljen éljen :D
Hooah! -
#16546 Oké, ha kérdéset van, csak bátran! Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a "társadalmunkhoz"! HUA! -
#16545 Hmmm... -
#16544 Kösz a segítséget Gfreiter, ahogy elnézem nem lesz ez egyszerű, úgyhogy még jövök -
#16543 ez tényleg érdekes.... -
#16542 még 1 ilyen írás és már rád sem fogok ismerni...
1ébként mindenki aki ÉL és MOZOG:
gyertek gammázni...
-
#16541 Béci Meister: el sem hiszem hogy komoly hangvételű ez az írásod...
-
#16540 JAH egy kellemetlen feliratot láttam game közben ma délelőtt:Punk Buster Client Removing:"[HWT]ZULUKA(HUN)"(GLOBAL Punk Buster GUID BAN)
???akkor létezik aza verzió(remélem) amit írtatok, ha game közben állít valamit konzolon belül, kivágja a Punk Buster...vagy a rosszabbik verzió...ugye nem.. -
#16539 Kösszencs doki -
#16537 Megen kivágott az army...General protection fault!
History: UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD Pipeline.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AGP_HUD Pipeline.AGP_HUD2) <- UObject::ProcessEvent <- (HumanController Pipeline.HumanController0, Function AGP.HumanController.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (HumanController Pipeline.HumanController0) <- UPlayer::Destroy <- UNetConnection::Destroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpipConnection Transient.TcpipConnection0) <- DestroyServerConnection <- UNetDriver::Destroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpNetDriver Transient.TcpNetDriver0) <- DispatchDestroy <- (30858: TcpNetDriver Transient.TcpNetDriver0) <- DispatchDestroys <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::CollectGarbage <- Cleanup <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
?????MI TÖRTÉNT??? -
#16536 Én meg éles fegyveres Mekgenyát :D -
#16535 Csak a Pipelin-en találok official szervert...Mi történt??És egy jópár pályához egyáltalán nincs szerver!!! -
#16534 Ok ok. Köszi a felvilágosítást =). -
#16533 Sztem az nem, mert az a földön is csak akkor vakít, ha relatív közel van hozzá az opfpr, illetve pont belenéz. De próbáld ki, ha gondolod. Én ma lehet, hogy kihagyom a bugit, mer nagyon szarul vagyok, de ha picit jobban leszek, már repülök is!! -
#16532 Tényleg Gfrei!Ill. mindenki, ha a flash bang-et pl. kibiztosítva dobom fel, magasra, és a levegőben robban, az is vakít??? -
#16531 Kérdés :Daniel-ef!!Ha valakinek válaszolok a kérdésére, vagy csak mint alább beköszönök....az ugye nem számít annyira OFF-nak..merthogy ..lol..kezdem észrevenni magam..a versed pe:Dig..ROGER:-) -
#16530 Ja, ha már itt tartunk, nem kell valakinek olcsón játék...? (LOL) -
#16529 Ez a jó ember ilyet ítr a fórumra, ha valakinek kellenek warez cuccok őt keressék...teljesen igaza volt Rushnak...!!!Ez nem az a csapat.. -
#16528 Szavesztek, jó reggelit all. Igen, tegnap ficsekkel nyomtunk és volt egy Iron Blade nevü 1 honoros..lol..emberke, aki bizonygatta, hogy egy másik accountjával már 30 honorja van, de valahogy nem hittem...A másik srác egy Amerikában élő 3honoros magát Attliathehun1100-névvel illeti...elég égő a hun és a 3 honor..lol -
#16527 Bazzgeg.... Mi volt a 16439-es komment? má nem lehet megnézni. Mitől akadt ki Rush? Na mind1. Lassan megint jövök nyomulni csak vizsgázgatok. Szerdán lesz az utolsó vizsgám. Jaaaaaaa SLOW. Most hétfőn már tuti megyek =) -
#16525 Hehehe nekem is fel kell majd rakni me hoztam egy 80g-s vinyot és no rendszer:P