60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Audiogenius
    Na itt lathato miket gyart az oakley kifejezetten az amerikai allami szervezetek szamara
  • [HUN]Friczy
    nope.. de megmarad az 1.7-ben beállított..
  • cgett
    1.9ben át lehet állítani az arc texturajat?
  • Audiogenius
    nahat most nem talalom a websitejukon... pedig ott volt... hmmmm... keresem tovabb.
  • SSBeeci
    ..lol..Látod Gfrei én is így kenem..még este is..Amúgy jöhettél volna igazán..legalább egy körre..NAGYON TUTI és ÖSSZETARTÓ volt ma a Magyar HUN-cut brigád!!Mindenkinek köszi, főleg DEXánaka ma délutént és az estét!!HOOAHH!!
  • Audiogenius
    tobbnyire szerintem sajat penzbol veszik az okleyt. csak eppen toredeket fizetik az utcai arnak. katonai boltban katonai kedvezmeny :))). jo mi?. Es nem fognak valmi szar piaci naphemut folvenni, ha tobbek kozott a napszemuveg minosegen is mulik valamennyire a harci kepesseguk. az oakley honlapjat kiderul, hogy a Special Forces -nek is ok gyartjak a specko lovesz szemuveg szetteket, mely jelenleg nem vasarolhato meg a civil szamara. :)
  • cgett
    Most akkor hogy is van ez? Az army fizeti a katonáknak, és minden katona kivalaszthatja a neki leinkább tetsző szemüved modellt? Vagy minden katona a saját pénzéből vesz magának Oakleyt?
  • Gfreiter
    Bocs Atiti, nem tudnék most jót alkotni,rohadt fáradt vagyok, inkább kiléptem a TS-ről, de azért sajnálom, hogy nem vehetek részt,láttam, hogy nagy a parti...
  • Gfreiter
    Helyesírási korrekció: szeműveg=szemüveg, szeméjen=személyen; további magyarázat: amik=amerikaiak.
  • Mighty_
    Mingyá otthon leszek. Nehogy elmenj aludni!!!! Megyek -ni meg -ni
  • Gfreiter
    Így is el lehet képzelni, de én úgy gondolom, hogy a napszeműveg nem használ, ha tényleg a nap irányából támadnak, másodsorban, az ellenségen sem láttam még napszemüveget, harmadsorban csak néhány, "marketing" szerű képen látok ilyet, akkor is csak egy, a kép fő "témáját" alakító szeméjen, negyedsorban élő, éles közvetítésben még soha senkin nem láttam háborús helyzetben napszemüveget, ötödsorban a hadsereg (az amik meg pláne!!) rendelkezik annyi anyagi erőforrással, hogy ezt a problémát, amit a tűző nap okoz, másképpen oldja meg. Szóval sztem a háború nem a reklám helye!!!
  • Atiti
    Gfreiter gyere nyomulni
  • Gfreiter
    Azért van a zászló fordítva, hogy amikor a katonák előre haladnak, úgy tűnjön, mintha lobogna a zászló. Sokat olvastam a 3. birodalom, ez kísértetiesen hasonlatos a náci toborzó-propagandához... Hmmm. Érdekes... Vannak itt azér dolgok... Na, most már tényleg jóócakát!
  • Atiti
  • Mighty_
    Szerintem pedig igenis kötelező a napszemüveg használata. Gondolj bele: sivatagi környezet, tűző nap. UV-B sugarak káros hatása, illetve mi van, ha az ellenfél nappal szemben támad? A Nap keményen elvakítjatja a harcost és baráti tűz is kialakulhat. Bizony kell az a napszemüveg.
  • Gfreiter
    Kurva dühös vagyok az ilyen ostoba dolgok miatt!!! Na jóccakát mindenkinek!
  • Gfreiter
    Szerintem tök röhej, hogy a katonák napszemüvegben jófejkednek! Ezt biztos, hogy nem engedi meg az Army!!! Ez csak egy reklámfogás, egy hülye bohózat, semmi más nem lehet! Én ezt nem veszem be... Egyébként szerintem az ilyen mű-terminátor beállítású képekkel csak lejáratják magukat... A hadsereg az hadsereg, s nem pediglen diszkó!!!
  • ZsozS
    BYE mindenkinek!
    Lépek alukálni, mer' holnap versenyem van!
    jócakáááááát!
  • Dexa
    Béci: a mai nap te voltál LOLler Insurgent Camp-en...
  • Mighty_
    Jó pár oldallal arréb már írtam.
    A haladó katonák kezében igy néz ki egy zászló.
    És mivel az amcsi hadsereg nézete szerint a katonák előre haladnak, a zászlónak is igy kell kinéznie.
  • [HUN]Crassus
    Köszi ZOTYESZ!

Aki megpróbálta mindenkinél ugyanez a helyzet nem enged tovább a 2. teszthez........passz én már feladtam:)
  • Atiti
  • Atiti
    bocs! nem 308 hanem 509
  • Dexa
    LOL
    :D
  • Atiti
  • Atiti
    persze irak a gyártó
  • Atiti
    készül a peugeot 308
  • zotyesz
    Crassus, megpróbáltam. A teszt sikerült, az adatokat elküldte, de nem enged tovább a másodikra. Nem tudom mi lehet a gond.
  • Prank
    tényleg...miért is van fordítva az usa zászló az amcsi katonák karján? gondolom nem azért, hogy a visszapillantóból is felismerjék...
  • [HUN]Crassus
    Azokon az M4-eseken minden van bakker:spotlámpa,lézer,red dot,granátvető hmmm finom lenne egy olyan a kesztyűtartómba közúti nézeteltérés lerendezése esetén:))
  • SSBeeci
    hhmmm..legyen ez a mai nap lollere..részemről
  • SSBeeci
    ..esetleg a 20.0-ból--
  • SSBeeci
    a nevemmel kapcsolatban egy uccso of..MEE VIDEEKI VOK..he
  • ZsozS
    ...és végül 1laza kép az AAO 2.0-ból
  • ZsozS
    hoppá-hoppá! Ez meg 1kicsit felborult!
  • ZsozS
    ezt skubizzátok! 1 kicsit nincs minden rendben a környéken! A gyerek nagyon beijedt arcot vág
  • zotyesz
    Crassus, most néztem, de azt írja ki, hogy minden medic kiképzésed kész.
  • Slow
    hmmm...
    gyanus az a Beeci... mé' van két ee benne...
    megmagyaráznád? ;)
    :PP
  • Slow
    =)
    ficsek =)
  • SSBeeci
    LOL...szal SS-a vezeték nevem egyszerű rövidítése..a Beecit is el kell magyalázom??