America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
És müködik is? Már sokan mondtak linkeket, és azokból egypár CRC-s volt!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Alexease
Nem olvastam most hirtelen vissza, de ha valakinek meg nincs meg, az szedheti a HCGAMER-*rol, ott fent van a full localban.
schoma
Nem sokat játszottam vele (A Raven Shield mellet nem volt idõm ). Nekem nem változott szinte semmi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

getright
tapasztalati=tapasztalatai
schoma
Én is az ott megadott címrõl szedtem! Nekem müxik. (kop-kop)
Ti mivel szedtétek le?

nem nagyon volt idõm vele játszani, kb. fél óra volt, de nem éreztem lényeges javulást a netcode-ban. másnak mik a tapasztalati?
hát én ugy emlékszem amikor eloszor letoltottem, jó volt, de már abban sem vagyok biztos, hogy vegul onnan toltottem le, akkora volt a kavaras. viszont masnap tobbeknek, nekem is crc-s volt.
nekünk jó volt, aszem hárman is innen töltöttük le.
schoma
Munka közben elég nehéz lenne!

nem jössz nyomatni radiostoronyt?
schoma
Ezzel én is egyetértek. Nekem sem nagyobbak a pingjeim, mint korábban.
Csak rakhatnák már át az Ambush servereket is 1.6-osra! De gyoran!!!

schoma
Szvsz nem nagyon érdemes feltenni! De te tudod.

tenyleg van különbség a patch es a full között..
megszünt a tegnapi qrva nagy laggolas..
újra hasitunk 400as pinggel
irtani az LPB-ket!!!
akkor min jacco aat? linuxon nem megy
fluga
most rakom fel a directx 9et....de legylikolom a microfost, ha beszarik tõle a gépem.

honk honk
ne felvan írva cd-re.. az 1.6 full..
ha valakinek kell szóljon..
schoma
Ez jó.
Beszélnek össze vissza. De engem már nem érdekel, mert megvan a teljes 1.6! A Dev Team meg bekaphatja.

De azért köszi az infot, jó tudni róla.

Daniel_F
Látom szép estétek volt
Van egy újabb csavarás az egészben:
www.intelrecon.com
Azt mondja, hogy van HIVATALOS 1.5->1.6 PECCS
Nem tudom, honnan van nekik.
Tényleg azt mondja, hogy hivatalos, és hogy peccs
Megnéztem, 88747KB.
De gondolom nektek már nem is kell.
(Kensin, azért megpróbálhatod ezt leszedni.)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

schoma
Mivel töltöd le? Én is onnan szedtem, nekem semmi baja.

schoma

[MHA]Inquisitor
leszedtem most máshonnan a fájlt és kicseréltem a régivel, hátha segít, de elvileg minden ok volt a régivel is..... szóval most mi ez a crc error pontosan?

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
honnan is szedted le?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[MHA]Inquisitor
Volt akinek a fotexes letoltes mukodott (a full game)???

Xunil neked lejott rendesen (ha jol olvastam igen)...
hogy van ez??? van akinek crc-s, van akinek nem????

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

schoma
Király. Végre lejött az 1.6! Ráadásul még müxik is.

[MHA]Inquisitor
ok ausgamers link 17Mbyte nál nyomott crc-t....

[MHA]Inquisitor
Wazze: ez a link http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Full/ArmyOps160.exe

nekem crc-s 197Mbyte-nál crc error és leállt...

Egyébként mi az a crc erreo pontosan? sérült a fájl??? vagy kapcsolatból adódik?

[MHA]Inquisitor
fúúú de lassú ez a freenet, csak 2.1 Mbyte-tal jön, sõt van hogy lemegy 1.1Mbyte-ra..... Nincs olyan ami bírja a 12Mbytte/sec-et???
mert nem karom kivárni ezt a 2 percet...😊))

HA leszedtem akkor kicsierélem a fotexes fájlt (ami crc-s) erre Innen szedtem le( http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Full/ArmyOps160.exe)

Ez akkor ugyen jó???

fluga
mármint a crc okés full verzió

fluga
ja ha kell vkinek és pesti, az jelentkezzen sürgõsen,mert péntekig ráérek, addig kikarcolom bárkinek! nekem a csüt este lenne jó

fluga
nah skacok megy minden, isten király giga mega császár faszom jó, de komolyan!

Mighty
Hat ez ma nekem megse jon ossze...hulla faradt vagyok. A jatek se jott meg le. 😞
Majd holnap. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

schoma
Azt majd megoldom. De elvileg nem kell neki tõlem, mert meglesz máshonnan.

probald meg ezt : http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Full/ArmyOps160.exe

ez a full es gyorsan jon.
ugy tunik monden ok vele, kop kop
HBA | Everlast
A patchböl talán hiányzik néhány dolog én a biztonság kedvéért leszedem a fullt.
HBA | Everlast
A Radio Towerért mindenképpen megéri.

Szerintem szebb lett a amcsik skinje, a szinek kontrasztosabban, jobb hangok, pass beirasi lehetöség szerver választáskor, átlöhetö ajtók, és szerintem pontosabbá tették nagytávra a sorozatot, ami nekem nem tetszik mert igy értelmetlennél válik az egyes lövés.
Mu*][*h4pHu|{4
Ja tolhatnánk páran persze wílkóval.Tõlem hajnal 3ig nyomhatjuk.

a kicsomagolas rendben lefutott, nem crc-s ! megnezek egy servert, ha az is rendben van, jelzem!
Mu*][*h4pHu|{4
Mért is szeded le a fullt?A pecs nem elégg?Az meg már fent van nem?

na megy a telepítés, lehet imádkozni 😊
Alexease
Vagyis mar nem lehet elbujni a kartondoboz moge? 😊)
Alexease
Addig is amig lejon, valaki leirhatna, a konkretan lathato, halhato, erzeheto ujitasokat, javitasokat😊))
THX
én is nézelödtem 😊
Mu*][*h4pHu|{4
Ez a háborús vadászgép háttérzaj viszont nagyon odabasz!!!!Szerintem kúrva frankó.Elõször még nézelõdtem is ,hátha meglátok 1et vhol fent.

Alexease
Meg van meg az elozo file es a cim is. Ha ez rossz, akkor onnan folytatom😊)) Ha lehet... Amugy 200Mbyte-nal tartott.
akkor, hogy fogod felirni kensinnek ? 😊
schoma
OFF
Addig meg megyek és Raven Shield-ezek egy kicsit.

ON

jobb lett volna, ha maradsz az eredetinél, akkor kettot tudtunk volna kiprobalni 😊
schoma
OK! Én is innen szedem. De ha CRC lesz, akkor részemrõl ennyi volt ez a játék. És most nem vicceltem!