60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
sniper* #16690 az americasarmy.lap.hu-n nézzél szét -
Dns5000 #16689 honnan lehetne letolteni az 1.7 rol 1.9re pachet?
az honlapjan csak a megrendelets talom -
sniper* #16688 dexa csak NEKED!
KEP
-
#16687 ha volt ennél nagyobb kép is akkor legközelebb inkább azt ragd ide...
modemesek: HOOAH...
-
sniper* #16686 Egy pár fotó a nyolcvankettesekről
KEP -
#16685 na LOL
már én sem tudok írni...
-
sniper* #16684 KEP -
#16683 Ati: helyetted meg inkább ÉN fogok írni legközlebb...
ha nem lettem volna világis akkor én ESTE 9-re gondoltam, nem hajnali 9re...
-
#16682 -ú +u
-
#16681 elmúlt 9 -
#16680 majd ma 9ig mehet a game...
na aki tud az jöhetne gammázni...
:D -
#16679 ..nekem meg egyedül kellett gyalátni a népet -
#16678 ...ha nem kellett volna egy hiba miatt újra regelned magad és új accountot csinálnod akkor te is 70 honor környékén járnál most... -
#16677 wazz, nem jöttem gammázni mert Ladludtam a TV-n... -
#16676 látod még a nagyhonorosok is szívnak a bugok miatt. példa erre:DEXA és ÉN meg ................. bár én nem vagyok nagy honoros -
#16675 lol, Prank, hát rólad lemaradtam, de már folytatom is -
Prank #16674 ne viccelj, én még csak most kezdem -
#16673 ...és mivel mindenki feladta máraJÓ8 mindenkinek -
#16672 LOL, köszi Dexa, nem vettem komolyan,főleg nem sértődtem meg:-)...csak háá no ná é ni nem tom..szal azé szarul esett, hogy nagynehezen kihámoztam mit is akarok írni, és meg is értsék..aztán meg..."óóó há van ez így haver, szokd meg.."
Ja amúgy eddig vártalak..jól jöttél gammázni:-(
És csináltam SS-okat...szal azéé...majd meglátod! -
#16671 nem kell Rush-t mindig komolyan venni...
kicsit még gyakorolsz velünk WC, WCSE-n és majd ott legyakoljuk ilyen kijelentések után...
-
#16670 valami nem jo ezen a kepen. a bal oldali katonan a zazlo a helyes iranyban van :))) -
#16668 Hello mindenki!
Most értem haza a versenyről, készült 1pár kép... (holnap felteszem) bocccs modemesek
Sztem ma már nem jövök gamázni, mer' 1kicsit fáradt vagyok! De holnap délután nyomom későestig! Addig is mindenkinek ÜDV!!!! -
Prank #16667 ni no, é nem tom... -
#16665 -
#16664 "Amíg rendszeresen ittam, mindenre vissza tudtam emlékezni, akár megtörtént, akár nem."
ki tudja mi 'vót'...
-
#16663 Nem kell megsértődni, tudod milyen vagyok -
#16662 A káromkodásra visszatérve, multkor már én éreztem magam kellemetlenül :D -
#16661 köszi a biztatást...akó nem írok ide többet..buggal kapcsolatban..hiszen az természetes... -
#16659 Beeci miért kell mindenre felkapni a vízet? Én már lassan másfél éve jáccok a gammával megértem 1-2 dolgot de nem írtam meg mert bug és mindenkinél máshogy jelentkeznek ezek a dolgok, sztem nincs értelme evvel foglalkozni és állandóan beírkálni a fórumba ezeket a dolgokat.....és azért mert a supportba beírod, hogy ez a bajod attól még nem fogják kihjavítani a köv peccsre, meg sztem ezzel pöcsölnek és tudják ők is a bugok nagy részét........ -
#16658 erre az üzire -
#16657 erre az üzire -
#16656 ja Béci, majd 8-9 körül jövök vissza gammázni, akkor amjd legyakoljuk az ellent...
#16655 tudod, cikázok balra, cikázok jobbra és halott is vagy...
#16654 ..és mielőtt a jóindulat kitörne bárkiből, DEXA nem verne át (remélem), még viccből sem, majd ha ott járok Honorilag mint ő, biztos nem fogok csodálokzni semmin..!!Ő is mondja game közbe, hogy szarjak rá, de én sajna felúzom magam az ilyen ááááá...hagyjuk -
#16653 ....-szák meg..De köszönöm a választ...bár nem nyugtattál meg..kezdtem kételkedni magamban, hogy tényleg ennyire béna lennék..de DEXA a megmondhatója, a hudom piros lesz, lövöm, lövöm, jön felém, aztán egy headshot, és megy tovább...én meg kitárazok rajta...és NEM TALÁLOM EL???!! -
#16652 A gránát bug már a 1.7-ben is volt, sőt mellettem is robbant már, és túléltem. Igazából a gránátokkal régóta baj van. Mondjuk az is tény, hogy a WC-n (nem a dupla nulláson :) ) lehet a legkönyebben túlélni egy robbanást. -
#16651 Köszi Zotyesz, így már kezdem érteni!!....ill. el tudom képzelni, remélem jobb lesz, mert kezdek komolyan elkeseredni az armyban... -
#16650 Egy hosszabb lélegzetű és Rohadtul idegesítő BUGokról írnék. Aki már találkozott ilyesmivel pls. írja meg, ill. aki közülünk a legilletékesebb, az írja meg pls az AAO-adminéknak...hátha szarnak rá...
Szal Weapons Cache:A Shipping felől bejön az opfor, én az East Office bejáratánál campelek:-)..eddig vicces..A Shippingből feldob egy gránátot a lépcső tetejér, aki mellett közvetlenül robban az "GREEN"-en megússza, én pedig szó nélkül elhunyok..Remélem érthető...
A második undorítóság:Szintén Weap.Cac., védőbe.:Az East Office alatt vagyok, a dobozok között és figyelem a középső bejáratot.Felettem az East Office-ból a csapattárs kidob egy Flash-Banget a hosszú folyosó felé!!!, majd robbanás után nézem a feliratot, XY attacked teammate SSBeecit...?????????de semmi bajom nem lett, és még véletlenül sem felém dobta!!!
És végül:(előre is elnézést, már nem tom kik voltak ott, de Magyarok, Dexa, Atiti,Andrew, Gyadi,Audio és Mighty..asszem)
szal a legundorítóbb:Támadók vagyunk, WeapCache:Shipping felől felrohanás, hosszú folyosón lövöldözés, egy sérülés, és elkezdem gyógyítani..aztán akit éppen gyógyítok, az bekap egy gránátot, és még valakit eltalál..én "green" maradok. A "gyógyítócsík" még a hullán végigmegy, majd semmi teammate attack, hanem a kör végén egyszerűen vagy 340-ROE..Pedig ebben a körben csak szinte gyógyítottam, nem lőttem egyet sem és az összes gránátom meg volt!! -
#16649 Hát én is találgatok. 3D-s irányzék a Call of Duty-ban van még. (azok közül amit ismerek, és az azért nem olyan sok :)). Leginkább arra jó, hogy finomabb mozgásk jobban érezhetők vele. Mivel az irányzékból van egy hátsó és első 8bocs, ha rossz elnevezéseket használok), ezért finomabb oldalirányú mozgásnál ezek egymáshoz képest is mozognak. Egyszerűen képzeld úgy, hogy amikor mozdítasz a fegyveren az első irányzék "tüskéje" nem lesz mindig akör közepén, hanem elmozdul valamelyest.
A fegyverszakértőktől utólag elnézést kérek a szakszerűtlen megfogalmazás miatt. :) -
#16648 NNEEEEEE!!!De amikor írtam én se gammáztam, lol, EGYÉBKÉNT MINDENKINEK ÜZENNÉM:EGÉSZ DÉLELŐTT DEXÁVAL NYOMTUK!!!Jam meg beugrott Atiti és Mighty is...lol...Jaj nekem..