America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na a Landorra eddig legalább egyszer sikerült feljutnom...😊
Strahd_
akkor ICQ 😊 válogathatsz az eszközök között... 😊 Vagy csak ASE-n rákeresel valakire 😊 vagy marad a Landor

#aa.hu- n eddig nem igazán jártam sikerrel, icq-m nincs, nem vagyok tulságosan oda érte, de ha ezen mulik...
Strahd_
Adj egy ICQ számot vagy AA.hu irc csatin szolnak neked

Strahd_
"Képesek vagytok a gyõzelemre, megvetendõ és hitetlen ellenségeitek pedig vereséget szenvednek. Rántsatok kardot és ne féljetek. Isten nagy. Éljen a dzsihád és éljen Palesztina" - bíztatta a lakosságot Huszein. Izraelt és a Palesztinokat minek akarja egymásnak ugrasztani megint??

vegre volt idom kiprobalni a radio tower, (ugy hogy azt is tudtam mit hol van) és a kezdeti ellenszemvem ellenére, nagyon tetszik. csuszás-mászás a homokbuckák között, pergõs harc a földalatti járat rendszerben, nagyon el van kapva a hangulata. szebb is lett a játék, tényleg lagmentesebb, bár még mindig rendszeresen levágnak a hivatalos szerverek "fõmûsoridõben".
este game valahol ?
Strahd_
Ami furcsa az emberek tüntetnek Bush ellen hirtelen Saddam lett a jófiú?? Mióta?? Miért???

Strahd_
500 Vs 2-300 😊 ha nyer a túlerö hiába a gyalogság és a Tank túleröl a levegöben döl el minden. Mint Jugóban.

Strahd_
HeadShoot csitet kéne hasnálniuk amert nem találták el Saddamot .)

Tikal
megbeszéltük 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

...ami szintén rosz adatokat tartalmaz. na mindegy...
már látom,te alul a táblázatra gondolsz...
meg mindig 10000 páncélos szerepel, nem tom te mit néztél. http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

de tök mindegy, nyilvánvalóan baromság. túlbeszéltük a dolgot 😊
😊) akkor kijavitottak. lasd az idezetet. Onnan kopiztam.😊 a 10000 repülõt persze én találtam ki.
Tikal
nem irták el, én csak 500 tankot olvastam azon az oldalon amit megadtál, és 500 repülõt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
Rám se bagoztak az AA.HU csatin azért én is "kerülöm". Tegnap a Landor nagyon jó volt 😊

Az "új" daráló a kedvencem lett 😄 lehet vele osztani az áldást minden pályán.

miert, a 10 000 páncélos nem sok ? nyilván elirták
repro
OFF
Lkezdõdött
ON

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
meg van egy olyan hogy ts 😊
meg akárhányszor voltam mircen, soha senki sem figyel, de ez már két peccsel ezelõtt volt 😊

[negativ] Cirek
Na ma(tulképpen tegnap) toltam az 1.6-tal.
Nekem bejön a Radio Tower, nagyon jó volt!
meg az ajtón átlövés is ok!

szal harcra fel! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Jó ötlet, icq számom a nevem mögött 😊
Végre leszedtem 1.6-t, nem CRC-s, holnaptol juhééé!!!

[MHA]Inquisitor
fel raktam egy icq-t! itt a szám:275311803

mindenki installáljon egy icq-t és az infókhoz az adatlapján tegye be!!!

mi lenne ha gamma van vhol akkor irnank egymasnak??? és akkor gyulekezhetnenk

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Mu*][*h4pHu|{4
Akkor meg a faszt szenvedtem.

Kensin
Néhány órás szenvedés után végre lejött. Nem CRC-s, és tök jó. Az advanced beállításokról annyit, hogy levettem mindent UltraLow-ra, és úgy is szinte ugyanaz az FPS maradt pass-en (6-8). Érdekesen a Radio Tower meg nagyon gyors, nagyon nagy, és eddig tetszik.
Tikal
a tizezer repülõ az egy kicsit sok, ez nem a partraszállás 😊

off

az indexen olvasom: "Az amerikai hadsereg 3. Gyalogsági Hadosztályának húszezer katonája tízezer páncélos kíséretében megindult az iraki határ felé"
egy páncélos, két gyalogosra...lol
...és 10 000 repülõ is kisérter õket...

for.:http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

on
az a hivatalos amire aszongyák a fejlesztök, hogy hivatalos. tehat van egyfajta pecs és az nem hivatalos, akarmit is irnak melle. az is lehet, hogy a sereg csapot le emiatt a intelreconra, azer nem megy az oldal.
[MHA]Inquisitor
nyugi! ugyis mindjárt megszakad, vagy crc-s lesz.....

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Kensin
Na nee. Ez az eddigi egyetlen hely, ahova azt írták: official patch. Maga a dev team adta nekik.
Mindegy, most már végre megindult a letöltés, és rohadt gyors. Jön, mint az állat
ez azert van mert virusos a patch (azert virusos mert nem hivatalos) és megfertözte az oldalukat...
Tikal
Most hcgamerrõl szedem, mert a másik crc-s lett

Alexease
Lent irtam, hogy fent van a HCGAMER-en. Magyar site, jon mint az orult.
Kensin
Na, én most azonnal kidobom a taccsot. Nemrég elkezdtem tölteni az intelreconról az "official" patchet, oszt most meg még a www.intelrecon.com se megy.
Ha egyszer majd lejön, és tényleg jobb az FPS, akkor megyek lõni én is. Kensinveszély!
Strahd_
Nekem az uj pálya nagyon tetszik 😊
A Sniperen javitottak vagy csak nekem tünik ugy??

repro
az csak egy kis bug.. nem tûnt el a tréninged és a honor is megmaradt. nem kell újra csinálni.
nekem is ez volt, de már minden ok.. meggyógyult

N0 TXT TLK PLZ!4!

schoma
Negatív!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

nem
van az unreal-hez, egy UnrealEd nevü progi, azzal ki lehet bontani. ha ez megvan, vagy megtudod szerezni, mondom tovabb.
emberek valaki tapasztalt olyat hogy az 1.6 fullnál miután feltette és loginolt az összes megcsinált pályát elõlrõl kellett kezdeni? szóval faszán nullázta az ember megcsinált trainingjeit

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Alexease
Mivel lehet a jatek hangjait (UAX) kibontani?
schoma
Helyesbítenék: Soma Tikal

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Öröm az ilyet hallani!

fluga
hi skacok!
nekem bejött az új peccs,habár elsõ körben el sem akart indulni. elindult, oszt no kép csak hang. ekkor megpróbáltam leszedni a fullt, ami 20adszorra sikerült is a filefrontról, 50kval. aztán jött az új catalyst driver felrakása, ezután ugy suhant mint az álom, 300as pinggel full grafikán 0 laggal!!! de full nulla lag,olyan mintha soloban inditottam volna el. és nagyon szép a gamma! és a golyók is megmaradnak a falon! stb. majd még irok most óra lesz!

schoma
Amint elkészülnek vele (remélem a mai nap folyamán )akkor felölem mehetünk. ICQ-n megtalálsz!

Tikal
akkor én maradtam le tikal

schoma
Lemaradtam? Feltörték a multi részt?

Tikal
mindjárt lenn a R6, este menjunk ezzel játszani, oksa soma?

schoma
Szintén innen szedtem le. Nekem müxik.

Tikal
Fluga nekem már fenn van a dx és szerintem szebb lett tõle a játék, nekem füstnél régen belassult, de most nyertem vele egy két fps, szal már nem is veszem észre hogy füstön megyek keresztül, amugy meg a legujabb detonator is fenn van 😊))

Alexease
Nem udom. En meg tegnap toltottem le, az tokeletes volt.
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Full/ArmyOps160.exe