America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
este game valahol ?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de tök mindegy, nyilvánvalóan baromság. túlbeszéltük a dolgot 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az "új" daráló a kedvencem lett 😄 lehet vele osztani az áldást minden pályán.
meg akárhányszor voltam mircen, soha senki sem figyel, de ez már két peccsel ezelõtt volt 😊
Nekem bejön a Radio Tower, nagyon jó volt!
meg az ajtón átlövés is ok!
szal harcra fel! 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Végre leszedtem 1.6-t, nem CRC-s, holnaptol juhééé!!!
mindenki installáljon egy icq-t és az infókhoz az adatlapján tegye be!!!
mi lenne ha gamma van vhol akkor irnank egymasnak??? és akkor gyulekezhetnenk
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

az indexen olvasom: "Az amerikai hadsereg 3. Gyalogsági Hadosztályának húszezer katonája tízezer páncélos kíséretében megindult az iraki határ felé"
egy páncélos, két gyalogosra...lol
...és 10 000 repülõ is kisérter õket...
for.:http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/
on

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
Mindegy, most már végre megindult a letöltés, és rohadt gyors. Jön, mint az állat

Ha egyszer majd lejön, és tényleg jobb az FPS, akkor megyek lõni én is. Kensinveszély!
nekem is ez volt, de már minden ok.. meggyógyult
N0 TXT TLK PLZ!4!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
TikalMint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nekem bejött az új peccs,habár elsõ körben el sem akart indulni. elindult, oszt no kép csak hang. ekkor megpróbáltam leszedni a fullt, ami 20adszorra sikerült is a filefrontról, 50kval. aztán jött az új catalyst driver felrakása, ezután ugy suhant mint az álom, 300as pinggel full grafikán 0 laggal!!! de full nulla lag,olyan mintha soloban inditottam volna el. és nagyon szép a gamma! és a golyók is megmaradnak a falon! stb. majd még irok most óra lesz!
)akkor felölem mehetünk. ICQ-n megtalálsz!Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
tikal''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.