60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17168 Hé, ez így nem ér! Az előőb nem volt rajta távcső!! Így én is felismertem volna, hogy ez egy Finn Mosin-Nagant m91-30!! Nem akartam offolni, csak vicc volt az autós téma! -
#17167 Igen, de nem 1000m-ről. Mire odaértem a géphez, már el is küldtem a szöveget... Na jó, tudom, hogy nem Mauser volt, csak foglamam sem volt róla, hogy mi az, és okos akartam lenni :) Egyébként azér azt tudom, hogy mit kik használtak :) Amiket viszont én szeretek, azok a páncéltörő, illetve a légvédelmi ágyúk! Azoktól teljesen oda vagyok... -
#17166 Mosin
Mauser .)
-
#17165 Most már mindegy :D Patacsi tud kérdezni jó autos témákat de annak nicns köze az Armyhoz .) ennek mégha nagyon távoolról is és érintöleg de van -
#17164 ránézésre is észrevehetö a kulonbség .) -
#17163 Ég és föld a kettö .) ez ami a képen van a Opfor Sniper :D
Finn Moszin Nagat :)
oroszok használták a második villágháboruban .)
amitröl meg te beszélzsz az a német oldal-é volt
pl KAR 98 :) ez igy gyönyörü .)
-
#17162 Nem vagyok annyira járatos! Csak első hirtelen rápillantásra úgy 1000 m-es távolságból Mausernek tűnt, lol!
Kérdezz inkább autós témákat (ha már Strahd annyira offolni akar, LOL)! -
#17161 Finn Moszin-Nagant m91-30. gondolom
há ennyit sem tudsz Gfreiter ;) -
#17160 Ja, egyébként jó reeggelt mindenkinek! -
#17159 Milyen fegyver ez? Mauser? Nem, ez nem az, akkor mi? Az asszonyok nem értenek az ilyesmihez, és nem is tudják csöppnyi agyukkal eme dolgok esztétikai értékét, szépségét felmérni, ezért: nők ilyenbe nálam soha de soha nem kapnak jogot a beledumálásra! -
#17158 Asszoyn elkezdet veszekedni hoyg minek ez a szar cimmel :( és lebeszélt de azóta is bánom. -
#17157 és miért nem vettél ??? -
#17156 még mindig bánom hoyg nem vettem magamnek mage egy ilyet hatástalanitva :((
-
#17155 progfórum ráérő ember :))
aztán egy ideig nyugtod lesz :)) -
#17154 Farkas megy az erdőbe, találkozik a nyuszikával és megkérdezi:
-nyuszika, tudod mi a különbség közted és a szarvas között?
- Nem mi?
- Hát a vas!
Farkas röhögve távozik, nyuszika teljesen beidegesedik. Gondolja majd
másnap
megbosszulja. Találkozik is a farkassal, megkérdezi:-farkas tudod mi a
különbség közted és a nádszál között?
- Nem,mi??
- Az, hogy a nádszál balra hajlik, neked meg a kurva anyád!!
-
#17153 Ez nem e4gy rossz map csak kár hoyg már nincs gránát rajta .) -
#17152 ÉBRESZTő! teleoffolom forumot ha nem ir senki -
#17150 =)
asszem az volt a szempont, hogy egyetértés legyen...
mindenki utálja, tehát egyetértés van ;)
egyébként Repro volt, és azt ígérte, hogy tunel lesz a köv.meccs-map =) -
#17149 Ez már igaz. Ki választotta a Farm-ot? Valami semlegeset akart, amit biztosan nem tud egyik csapat sem betéve? Szerintem sikerült. -
#17148 Lacek Persze [email protected] -
#17147 azon a mapon nem lőni kell, hanem közelről nézni a monitort ;) -
#17146 na holnap estére megtanulok kicsit lőni, igaz hogy nehéz folyamat lesz, de...
:D -
#17144 nemtom Álmos_ember, működik, most próbáltam ki...
csekk klánfórum! -
#17142 Hali mindenki :)
Strahd_ ébredj és nézz progfórumot lécci :) -
#17140 Innen elérhető -
#17138 Jó ez a csalás csak épp nem értettem miről van szó benne mert én nem beszélni angolul olvasni meg főllegnem tudok mert csak egy hülye paraszt vagyok mondjuk nem is érdekel hogyan lehet csalni. Szeretem csalás nélkül lelövetni magam az első 50 mp ben :o) -
#17137 CSuma mindenkibe.
XSU mindenki mi sajna eléggé szétestün úgyhogy nem tudjuk összeszedni az embereket mert eléggé gáz lett mindenki. De majd egy alkalmas időőben szólunk és bepótoljuk. Addig is kíváncsi leszek a végeredményre. -
#17136 add meg a cimet közvetlenül a forumnak , mert a flash nem megy nálam. -
#17135 kabbeee...
-
#17134 -
#17133 -
#17132 Megszoktuk -
#17131 már írni sem tudok...
#17130 ...majd akkor ma este gamme 1000L...
#17129 Bocsi Dexa, de asszem ma már nem megyek gammázni. Most jöttem haza, a haverom alig tudtam kipakolni a kocsiból. Kb 3 x szállt vissza, mert még el akart valamit mondani nekem! Meg még akarta, hogy menjünk sörözni, lol... -
#17128 Az tök jó, csak ne szaggasson! De mikor jön már ki végre?? Már minnyár október vége van!!! -
#17127 2 Kisebb hír került napvilágra:
A 2.0 teljes egészében 800mb körüli lesz, mígy a 2.0-ás patch 250 mb.
A másik pedig az hogy a 2.0 ás verzió után lesz Karma a játékban. Ami annyit jelent hogy tudod mozgatni a dolgokat (pl.: meglosz egy doboz, az arréb megy) -
#17126 Rangers lead the way...
#17125 HOOAH! -
#17124 na szóval xSU TEAM:
elfogadtuk a barátságos mérkőzést, részünkről áll a barátságos clan-fight...