60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17123 Az nem jó!! az very slow.... -
#17122 nembaj, visszajön a jóöreg adminhívás-bannolás-röhögés ;) -
#17121 mivel ez egy statikus banner, nem izeg-mozog, ezért a fájlmérettel nem kell foglalkozni, a pixelek száma adja meg a fáljméretet -
#17120 Fájlméret? Mennyi a max? -
#17119 Köszi Pet!! -
#17118 Én optimista vagyok. Szerintem ezt is biztosan kivédik majd valahogy, hacsak nem védték ki már, és csak arra várnak, hogy a szerencsétlenek biztonságban érezzék magukat. -
#17117 Hát nem is tudom. Mivel más gépben fut a csalás, ezért annak a memóriacímében van, így a PB nem fogja látni. KB olyan mint amikor megosztot a netet otthon több gép között, de a szolgáltató nem tudhat róla. Ha azt nem tudják kivédeni, lehet ezt sem........ -
#17116 A paraméterek: 600 x 60 pixel, maximum, de álltalában, ahogy látom 500 pixel szélességet használnak a skacok -
#17115 En azt mondom, nincs okunk felni. Ha ezt a csalast mi, magyar jatekosok is megismertuk, akkor ide a rozsdas bokot, hogy a PB team is tud mar rola es gozerovel dolgoznak a kivedese erdekeben. -
#17114 Srácok! Szeretnék majd készíteni egy bannert a Magyar játékos monitor oldalára magamnak. Tudja vki mik a paraméterek, kritériumok? Előre is grásziász múcsosz! -
#17113 köscögség... lol -
#17112 Ehh, akkor az ember érzése mégsem csal, bár azt hittem, hogy a pb végleg megszünteti ezt a köscögséget... -
#17111 boho=bohóc -
#17110 Hogy mindenkit lenyugtassak csak 1 bohó volt itt és reklámozta a hülye kis warez site-ját!! -
#17109 Nem is ezzel van a gond. Nekik szerintem nem az az élmény hogy játszanak, hanem az, hogy ezzel elrontják mások játékát. Azt élvezik, hogy csalnak, és senki nem kapja el őket. Ha ez mondjuk egy olyan szitu lenne, hogy pár ember dumál, 1 állandóan hazudik és felvág, az a többinek már lehet olyan érzés mintha megaláznák őket. Na jó abbahagyom, mert menni kell =) Strahd nézzed meg a fórumunkat =) -
#17108 Persze direkt lötted le és most védekezel.
de minket az Esküdszéket nem gyöztél meg. Mivel a halálbüntetés el van törölve ezért csak lefokozunk (-1000 point) + Börtönben valo pihenés :D Érdekes éelenne a ha a game adna jelvényekete az önfláldozásért, hösiességért, bíbor sziv, és a börtönöket is figyelné .) -
#17107 Csiterek mindig lesznek. Amig közöttünk nem lesznek akik csitelnek addig jó ez a társaság. és ez a lényeg nem hoyg mi akik ehhez a közöséghez valónak érezzük magunkat nem csitelünk akkor érdekel más hoyg játszik hoyg rontja el a saját játékélményét? Szerintem nem. -
#17106 Na ezt most találtam. Én mondtam hogy nagyon sok csitter van.
how to bypass tutorial (i hope this get pinned)
okay for this you need network between 2 computers
1.install on computer 1 aao
2.copy map aao from computer 1 to computer 2
3.start EH from computer 1
4.path to AA:O must be the patch to aao.exe at computer 2
5.and play
this really works i played 10 minutes ago with other cheater both with EH he gets kicked after 20 minutes and me not
otehr way to bypass EH this i got from syphon
Run clean AAO on the fist comp, and connect to the game.
Connect to the same game with the dirty AAO.
-
#17105 vazze, milyen szar szerveren voltam...
laggolt mint a dög, leTKztak kétszer egymás után, majd egy srác befutott a darálásomba és autokickelve lettem....
-1000 hooah....
-
#17104 azt is be tudod zavarni menet közben kilépegetéssel :) -
#17103 De most még asszem nem játszom, mer nem menne jól. Fáj a szemem, stb. Kb 10 perc a monitoron, és úgy érzem, h ég a szemem. -
#17102 Vili, így már értem! lol De ami game alatt van a score táblázatban, az a valódi érték... ugye? -
#17100 -meg,
+,meg
:) -
#17099 Gfreiter az érthetőség kedvéért :
Amelyik honor látszik az az a honor ami nem látszik meg, az a honor ami látszik is meg nem is látszik, és hozzáadva az ami csak alig látszik, de ha látszik akkor sem látszik rendesen. ebből az következik, hogy szard már le és jáccá, akkor majd láccik a honorodon ;) -
#17093 Nem is mi?
Nem kavartuk meg Gfreitert, vagy nem volt érthető?
-
#17091 Jól megkavartátok itt Gfreitert :)
Szóval: Honort csak hivatalos szerveren gyűjthetsz.
A tracker a hivatalos szervereket nem látja 100%-osan. Honort nem tudja, a pontokat pontatlan tudja csak követni.
Vannak az úgynevezett nem hivatalos serverek. Ha azokon játszol, nem növekszik az honorod. Viszont! A tracker jól látja azokat a nem hivatalos szervereket, amik patchelve vannak (pont, honor).
Remélem érthető volt :) -
#17089 Megújult az SHSU fórum. Mindenkit szeretettel várunk. -
#17087 Ok, köszi! És azt honnan látom, hogy mennyi kell még a honorhoz? Mer a trackeren az a % mérő nem hiszem, hogy működik, nekem még nem ment 0% fölé. -
#17085 De ha a hivatalos szervereken nem kapok pontot, akkor mi alapján kapok honort ott? Vagy úgy érted, hogy kapok pontot, csak nem regisztrálja őket? Ezek szerint ha kilépek egy hivatalos szerverről, mielőtt pl elérném a +1 honorhoz szükséges pontszámot, akkor törlődik az összes pont, amit ott szereztem, mert nem regisztrálja? -
#17084 Sorry, nem frissítettem :( -
#17083 Figyu, a Hivatalos servereken elért pontokat és a csapatot (Assault vagy Defense) nem tudja feldolgozni a Tracker. De van sok nemhivatalos server ami fel van patchelve és azokat már teljesen felismeri a tracker. -
#17081 Ja, igen, tényleg. Akkor DNS5000 csak a játék közben a Score táblázatban láthatja a honorjait. Hogy érted, hogy csak a nemhivatalos szerverek. Eddig csak a hivatalosak voltak, nem? Most akkor ezentúl nemhivatalosra kell mennünk? -
#17079 Hé, G a tracker nem mér honort csak a nemhivatalos trekker-peccselt servereken. -
#17078 Hé Free, hamarosan mehet az ipar megin úgy, mint "a régi szép időkben", lol! Lehet, hogy már ma is nyomhatjuk, elég jól érzem magam. Dns5000! A pontok folyamatosan gyűlnek. A honorjaidat pedig itt tudod megnézni, de ahhoz előbb regisztrálnod kell, amihez itt kapsz segítséget! -
Dns5000 #17077 es meg lehet nezni,hogy mennyi pontom van mar?
vagy csak 1x kapok egy honort?
-
#17076 Szokás szerint Rush tudja :)
Strahd_ ÉbresztŐ Fel :D -
#17074 Látom, járt nálunk egy moderátor. Miért? -
#17073 SZIA Mighty
Nem volt ledöbbenlés tőlled nem számítottam másra :o))))))))
Lehet hogy dinnye vagyok de már nagyon hiányzott a net meg a játék és főlleg Ti -
#17072 Storno! Megtaláltam :) -
#17071 Slow! Hol van az a link, amiről beszéltél?