60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17208 Patacsi mester! Rég nem láttunk gammában.. Bár ha jól meggondolom, én még sosem játszottam veled. Ezt vegyem úgy, hogy diszkriminálva vagyok, vagy csak mostanában egyszerűen nem érsz rá. -
#17207 ÖÖÖ... ilyenek akkor fordulnak elő, amikor megiszom pár sört. Tudod nagyon szeretem a sört, de ez maradjon kettőnk között... -
#17206 LOL LOL LOL LOL -
#17205 Hé Beeci, rég nem "láttuk" egymást! Össze kéne hozni egy jó kis bugit valamelyik este... Asszonyt itasd le... aztán gyerünk gammázni, LOL -
#17204 te egy juefóelrablásos időkieséses eset vagy Gfreiter :)) -
#17203 A csótány jöhet! -
#17202 Ja, bocsi, most jöttem haza, és fenn maradtam a neten, de ahogy leültem a gép elé, elfelejtettem frissíteni... asszitem 18:22 óta senki nem volt itt. -
#17201 Hé, mi a túró??!! Hol vagytok? Úristen! Tényleg elvitte őket a júefó!!! -
#17200 Na jó..mára ki van a púzókám..meg suck-ad a net, aztán critical error..ááá...majd holnap..Köszi skacok, jó volt!
Jah..és a változatosság kedvéért az IRC- is szarik rám, Vajdi, holnap este írok oda!
JÓ8 all -
#17199 Majd holnap +látjuk, hogy mennyire láthatatlan! -
Prank #17198 én szeretnék egy hatástalanított OICW-t, nem tudjátok melyik boltban lehet kapni ilyet?
nekünk is van egy új tagunk, de annyira ért az álcázáshoz, hogy nem találtuk meg és nem tudtuk lefényképezni -
#17197 bocs! 2 új tagunk van a másik -
#17196 új golyóálló arany. -
#17195 új tag a HAAS csapatban! Ő -
#17194 ..Szavesztek! Kihagytam egy napot..lol..és mindjárt két oldalt kellett olvasgatnom...
Ma este egy kis bemekegítés..aztán mivel már alig látok, pusztulás, me honap megen melo..aztán má csak lesz lógós napom..hehe
Jah..valami rémlik :Dani-el-ef:-)) soraiból, ha minden igaz leírta melyik szerverek mikor és hogyan fognak pusztulni.. -
#17193 De hogy örömhírt is hozzak: új Magyar szerver a láthatáron a PH team jóvoltából!
Neve: PH-team Server (Magyar)
Jelenleg Bridge SE megy, látható a belső keresőből (ASE-ben viszont nem találtam)
Igen, spammolok, de legalább nem off-ot. -
#17192 Ugye megmondtam: AA hiv. fórum
Röviden: elkezdték átrakni a szerverek tartalmát, és nemsoká (szvsz 3 hét) múlva itt a 2.0 -
#17191 Ja, és regisztrálni sem lehet. (szintén temporarily disabled)
És a tömeg őrjöng
Remélem nem ez miatt veszünk el néhány új Magyar AA-játékost. -
#17190 Nem tudom, ki emléxik még a #16379 hozzászólásomra, de ott leírtam, milyen következményei lesznek a HomeLan távozásának...Elkezdődött.
A "Manage Your Account" rész már le is állt (temporarily disabled). Izgalmasnak ígérkezik a hó vége -
#17189 Hmm, Patacsi, gyanús vagy nekem. Nem a te kezed van a dologban? -
#17188 a júefók voltak :) -
#17187 Na mi van? Hova tűnt mindenki??? Mintha mindenkit elvittek volna -
#17186 A hatástalanításnak csak annyi értelme van, hogy aki nem jó esztergályos, az ne rohangászhasson az utcán bármilyen fegyverrel. Így viszont forgalomba kerülhetnek a fegyverek, és aki szeretne benne gyönyörködni, az megveheti, és kiteheti a falára. -
#17185 Hát, azért egy csontra beöntött fegyvert nemigen lehet reprodukálni. Teszem azt szét se lehet szedni. De ha már itt tartunk, ha vki picit ért a fegyverekhez, össze tud barkácsolni vmit magának. De ez most nem ötletadás volt némi gengszterhajlammal rendelkezőknek -
Prank #17184 a beöntött csövet is reprodukálhatja egy jó esztergályos, nem? sőt egy kész fegyvert is tudna csinálni:), azért nem értem mi értelme van a hatástalanításnak... -
#17183 Ja, igen, az ütőszeget pedig lecsiszolják, de azt lehet cserélni. Ezért a beöntés. Hé Patacsi, szerezz szegény Strahdnak egy olyan Mosin-Nagant-ot... mondjuk Karácsonyra, lol -
#17182 Ha csak kivennének egy alkatrészt, azt bármilyen esztergályos képes legyártani. Paramétereket keres a neten, és az alapján megcsinálja. Ha viszont így próbálsz meg vele lőni, akkor pukk, télen már csak kétujjas kesztyűben hógolyózhatsz. -
#17181 pedig van fegyvermester ügyfelem :)) ozt mégsem tudom :) -
#17180 valamit az ütőszeg környékén babrálnak ha jól emlékszem... -
#17179 Beöntik a csövét vmi fémm ötvözettel, de lehet, hogy csak sima ólommal. -
#17178 télleg géppuska lőszer megy bele (Moszin Nagat) ?? -
Prank #17177 egyébként hogyan hatástalanítanak egy fegyvert? kivesznek egy fontos alkatrészt, vagy bevonják valamivel? -
#17176 Igen. Tök szar, amikor ott van előtted az ellenség, és nem tod lelőni, mert mire a szemed elé tartanád a sniprt, már nincs is szemed Kéne írni a gyártóknak egy ötletekkel teli e-mailt! -
#17175 Ilyet is adhatnának az armyban a snipernek oldalfegyvernek .)
-
#17174 Hacsak még előtte be nem csapódik oda egy finom kis Flugabwehrkanone-lövedék, és csak csemege lesz szegény sniperből, lol. De egyébként a sniper is izgi dolog. Viszont a sima gépkarabélyok nem nagyon tudnak megfogni.Bár azok között is van csúcs, sokkal szívesebben lennék egy harcban sniper (nem közelharcban :)), vagy lövegkezelő. -
#17173 De amikor a Sniper a kis münyürjével kiszedi az ágyu kezelöit egy ilyen kis aprósággal .D -
#17172 Ebben igazad van, sőt, csodaszépek! Viszont az ágyúk szétvisznek mindent, és olyan jó hallani (olvasni), hogy milyen óriási hatótávolságokon milyen vastag páncélzatot szednek cafatokra, míg az ellenfél a kis mütyűrjeivel csak ott piszmog a háttérben, :) -
#17171 mert most találtam scoposat bár ez nem eredeti scopok de akkor is szépek .) 100 $ hatástalanitva de miylen lehet vele löni . mert a kezemben még csak hatástalanitott volt és mint mondtak (nehéz volt) de fantasztikus volt . cska löni kellet volna egy ilyennel .) -
#17170 :) én meg kézifegyver fun vagyok :D mert olyan szépek :) -
#17169 Ja, persze LOLOLOLOL ez lemaradt az előzőből!