America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Soldiers: The expected release date for it is July 6th marking the 1st anniversery of AA😮perations

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
megsem ott vagyok😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ho vege elõtt kijön egy kisebb patch!!!!
Uj map, audio bugok javitása!!!!!

Tikal
Homelan 02 east, probalkozz, ha nem tudsz bejonni, menj olyanra ahol kevesen vaanak és ird ki

Strahd_
Mikor lesz már a Soldier??

Strahd_
😊 Akkor is szégyeld magad ezért küldtem neked cdt 😊

Strahd_
SIG-SAUER P226

www.fegyver.org-ról 😊

schoma
Egy tanács (ha még nem jöttél volna rá): aki hátizsákos, az veled van. Célszerû nem lelõni, mert akkor hadbíróság!

Nekem speciel be van bindelve, hogy vigyázz, gránátot dobok...
Aki ennek ellenére meghal a csapatomból az magára vessen.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Strahd_
Én az elmult héten kifejezetten bénán játszotam az RS miatt teljesen elszoktam a jótól 😊
De majd.. 😄DD

Strahd_

IronSight - Minden fegyveren van egy
5 – Célgömb
6 – Nézõke 😊
ezen kereztül lehet pontosabban célozni ha nincs Scope, LaserPoint, AimSite, stb. rajta mint majd a (WC nevü pályán látni fogod)

[negativ] Cirek
Akkor este Landor?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Nézd meg billentyüzet kiosztáson az ironsightot ( célzásra emeli a fegyvert, mint RvS-ben a zoom ).
Opfor - enemy, ellenség, terrorista
Opfor fegyver - ellenség fegyvere, amit itt fel vehetsz, nem ugy mint az RvS-ben.

Hooah!

Tikal
F1, ott van kiirva hol vagy

Strahd_
😊 jol van na 😄 Mikrofon 😄

Tikal
mikó'?
egyebet nem tudok mondani

Tikal
A hidas pályán vannak sniperek, õk leszednek messzirõl, használd az ironsight-ot távoli célokhoz egyeslövéssel. Hol vagy melyik serveren? Felmegyek én is.

Strahd_
WarLord Mikod van?

Strahd_
Warlord közlegény lépjen elö!
Önt a rögtönitélõ biroság 20 év fegyházra itéli indok mert eldobta a kincstári tulajdont és még gárnátozott is 😊

(Gyors futás kétszer elöre, use gomb nálam e 😊 Backspacel dobom el a fegyvert ha kell az opfor fegyver de nézd meg nálad is közelibe kell lennie.)
lean right lean Left a hajlongás 😊

Tikal
Zoom gomb, billentyüzet kiosztást sürgösen nézd át katona, mert ez igy nem mehet tovább!

Tikal
A trainingen nem figyeltél, ezért kockáztattad saját és társaid életét, haditörvényszék.

UI: szerintem nézd meg a billentyüzet kiosztást, én már nem tudom mi a default use. Gyors futás: kétszer elõre gyorsan.

Tikal
Fegyver elejtése nem csak saját, de társaink életébe is kerülhet, ezért haditörvényszék elé állitunk. A részleteket levélben közöljük.

Hooah!

UI: még szép, hogy este játszunk!

Strahd_
Tikal ugye hadbiroság az ilyen katonának 😄 Ma este nyomjuk?

Strahd_
Warlord 😊 ha a landorra nem tudsz felmenni akkor te LeTkztál valakit . Vannak McCena szerverek HomeLan ott kell szerezned pár pontot. Ha teljesited az küldetéseket akkor kapsz a legtöbb ponott. + Kill és kevés halál 😊 Sok sikert

Tikal
Kiesett

Tikal
USE gomb

Strahd_
Szégyeld magad Katona! Eldobodd a kincstári tulajdont?

Use gombbal fel tudod venni.

😊))))))))

Strahd_
Délután megyek megint céltáblának a landorra 😊 mert nagyon nem megy 😊)

Strahd_
Vajdinak mindig jó ikonjai vannak 😊

Corv_[HUN]
Üdv emberek, vki feltenne engem is a landor oldalára.
Köszönöm!

\"Mess with the best Die like the rest\"

CsabSz
Meier :
Puskadobálásnál a kép03 címe :
"Aki bújt, aki nem..."
Amíg tart a lõszer, harc, ha elfogyott, váltsunk bújócskára. 😊

Dilmor az egy különleges gyerek. mindig támadnak ilyen frankó ötletei (pl puskával dobálozni), még barkácsolni is tud ;]]]

huh mostmár király 😊))

Probálok képet betenni a traackeres sign nek, de valamit nem jól csinálok 😞. Felrakom a képet 350*60 as felbontás, *.png fájl, fent is van , mutatja is hogy ot van, de amikor a rendeset mutatja azon meg nincs semmilyen háttér. 😞(((

M313R
Ismét sikerült 1-2 érdekes szituációt megörökítenem:
Dilmor 203-al kombinált sniper fegyvere RT-n (katt a képre, hogy lásd nagyobban):

KÉP01 KÉP02 KÉP03

Egy másik kombináció RPK Sniperrel:

KÉP01 KÉP02 KÉP03 KÉP04

Végül pedig mit kell csinálni ha már a lõszer is elfogyott:

KÉP01 KÉP02 KÉP03

Landor és Magyar játékos Monitor

►►^._.^◄◄

Ma irto szart jáccottam. Sok köcsög LPB szétrobbantotta a fejem majdnem. (Low Ping Bastard) Bemegyek az elsö serverre, 10 es server, 6 an 80 alatti pingel voltak... 2. server. 16 os server 8 lpb. Utána mighty mondja menjek 57 east re. erre ott is egy halonm fasz lpb, és utána meg mégtöbb és a végén 19 LPB volt a 20 emberbol es csak én voltam ott a lagos szar modememmel. és 249 el lövöm mint állat a faszokat, erre elmegy mellettem és faszán 2 lovesbol lelo. ennyit a lagrol. És akkor ha mondani merem nekik akkor ilyenekkel jönnek elö hogy "láma vagyok mer kicsi a pingem???" mondom "persze. egy rohadt láma vagy azér mer más itt szarrá lagolja magát és van 43 honorja modemmel és akkor jön egy csicska 30 pinges gyerek és esélyem nincs ellene". pff!!!

ennyit a lagrol 😞((

Ma irtó szar csapatok voltak. :-(
Nesze neked csapatjáték!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Kösz közben én is rájöttem, hogy csak 4 sort enged :-(

Tikal
ki az a tengerimalac?

[negativ] Cirek
már 15 honorom van! 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
😞 de kurva szarul megy 😞(( jol elszoktam az AA-tol

max. négy sor lehet aszem...
ha jól értem a problémádat, a banner magasságát kéne növelned. (Size of your "Banner" sorban a height értékét növeld.)
Az utolsó sorom miért nem látszik? Se online se offline

Tikal
Lehet hogy a T2 nevû cheat van a gépeden?

Tikal
Bocsesz, de fogalmam sincs
A T2-n röhögtem, tudod terminátor

Tikal
meg lehet változtatni a neved, ugy hogy még jo lehet

Tikal

Aszem rájöttem, de mondtam hogy hülye vagyok hozzá!

Az oké, de hova írjak?