America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[MHA]Inquisitor
szerintem a szerver lekodolasa nem yo 5let, mert vannak idoszakok, amikor kevesen vannak magyarok jatekban és ha akar vmelyik magyar jo pingel játszani, akkor egyedul nem tul elvezetes.....

MIvel ez egy ingyenes jatek ezert barki barmelyik szerverre mehet és SAJNOS az emberek nagyrésze (fõleg a honorbuzik....remélem nem bántok meg senkit) inkább az official servereket részesítik elõnyben.
Pl a raven Shieldben az official serverek kérnek kodok etért vannak mindig a magyar szerveren ami nem kér.

Jah Tikal én is szoktalak szivatni, de mondtam h ne vedd komolya és h csak vicc....
Amugy tegnap amikor felmentem mar nem voltatok fenn aztan meg atmentem egy masik szerverre...

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Strahd_
nem lehet hogy Popper volt?? 😊 ö szokott nöi nevekkel álcázódni 😄

Strahd_
Mivel törölték a kis forumomat 😊 és Weiner nem csinálta meg a gépet még.. 😊 itt untatok majd mindenkit a képekkel 😄

Strahd_
lanon egy kis alien?? 😊 sok emberrel hangulatos irtás lehet 😄

Strahd_
De ha beugrálsz elé akkor egy idõ után kidobodik 😊

Strahd_
😊 egy óra és jövök és hátbalövöm 😊
TK a király láttuk az Öbölháború 2. részében 😊

Tele a hócipõm a külföldi szomszédok megint a landoron alakítanak :-( 1 helyben guggolok, azt hátbalõ és még neki ál feljebb, hogy miért mászok a tûzvonalba. Már ideje lenne zárolni, hogy csak magyarok használják!!!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Strahd_

ÉBRESZTÕ!!!

Strahd_
Még pár óra és jövök zavaro tagnak 😄

V-Storm
Megint nagy a szájuk a német,lengyel,cseh csávoknak a magyar serveren. Nem kellene egy kicsit le csendesíteni õket?

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

vadfanta
http://tracker.americas-army.4players.de:1042/usertracker.php?userid=13201
Strahd_
Itt az enyém is 😊

Strahd_
Tikal kiraktam a logod 😊

irtam már(#5373) , hogy tudok HUB-ot adni, ha ez nem jó akkor béreljetek😊
[negativ] Cirek
ittregeld magad és linkeld be a trackeredet, így majd tudjuk merre játszol.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

V-Storm
Hello Cirek itt vagyok.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Corv_[HUN]
Az tökéletes lesz, fent találkozunk.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Tikal
Most épp Bridgen vagyok, de ha nem jo neked akkor mondj vmit😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Corv_[HUN]
Én megyek, mond a helyet.

Én tartok 1 cigiszünetet azt lehet róla szó!
Majd a szerverfigyelgetõmmel megkereslek és ha lesz hely akkor ott leszek :-)

Corv_[HUN]
Gyanus nekem, nem igazán volt nõies.

Tikal
Jösztök játszani vhova?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na szóval ilyen tüzes nõ kell nekünk

Corv_[HUN]
Legközelebb ugyanúgy kilõ majd mindenkit mint most.

Tikal
Ezért mondom hogy gyanus volt, mert csak engem kérdezgettt, meg nekem mondta a hulyeségeit. Ugyhogy legközelebb ovatosabban kostolgasson akári is legyen az

Tényleg! Valami jelszavas rendszert nem kéne bevezetni? Csak hogy inkább magyarok legyenek, mint csehek meg a többi szomszédság! Olyasmire gondolok amit csak a magyarok tudnának, pl. emilcímekre elküldeni vagy hasonló.

Eléggé ócsárolt Téged:-) Bár belegondolva itt is van olyan 1én aki ócsárolni szokott :-) Mindenesetre irigylésre méltó a harcmodora:-(

Tikal
Ja, mondom vmi álneves volt szerintem, egy kezdõ nem nyomjaigy, bár azt mondta 3 honappal ezelõtt már játszott vele. Szoval elég gyanakvo vagyok, mert az elején nagyon ártalmatlan kérédsei voltak ( mi az a honor,fps, stb), aztán meg egy párszor megjegyezte hogy milyen pancser vagyok
Ugye Inq?

Tikal nemtom Te hogy voltál vele, de a végén már unalmas volt meghalni kis kurva által :-(

[negativ] Cirek
thx 😊

ha tudok menni, akkor egy 8+1-es HUB-ot is tudok vinni 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Ficsek, simán lehet akár augusztusban is 😊)
Ha sokaknak nem jó. 😊

Aki még1szer megkérdezi hogy hol lesz szt sütjük meg a máglyán... 😄DDD (nemám)

cirek: Nagyvenyim (Dunújváros-tól 7km -re DNy-ra😊)

[negativ] Cirek
és ez pontosan hol is lesz? 😊

"akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát"

Ezt kijavitom mer elirtam : akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 24 órát

Strat meg RPG sztem nem lesz emrt az nem mindenkinek jön be.

Amugy szavazzon mindenki plz. mert nem akarom hogy olyan jatek legyen amit senkise szeret 😊))

Az én szavazatom: Battlefield DC .
battlefield azér jó mer mindahányan amennyien vagyunk tudnánk jáccani, és mindenki jácott már vele gondolom és nem is rosz 😊.

Holnap hivja fel dilmor a sulit, lerendezi a dolgot és akkor kb 1-2 hét mulva meg el kell kezdeni beszedni a pézt 😊.

a LAN max 4000 Ft lesz (erre irjatok vissza hogy nagyon sok-e; túl kevés; pont jó; ilyesmi dolgokat...), függöen a tornaterem árától és attol hogy hányan jöttök el. <----- ezért is hogy minél kevesebb legyen a belépö mindenki segitsen a játékosok értesitéséröl. Akár fps-s ismeröst is hivhattok akit a közeletekben ismertek.

HUB-ot még mindig nemtudom honnan szerzünk, sztem bérelve lesz vagy valami, de az is + pénz 😞((. Szóval valaki szoljon már ha tud HUB-ot plz.
Ugy lenne hogy akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát, meg mindenki jaccik 24 órát, akkor ugy 14 óra lenne a verseny (bár ezt nemtom, majd ki kell számolni), a többi meg a másik játek 😊)

A tornaterem elég tágas, simán elférünk benne (lsd. TORNATEREM képek) két öltözö van, (lány,fiu) mindkettöt lehet használni mer ugye a másik nemböl nem igen jönnek, mindkettöben 2 zuhanyzó, az 4. A terem egyik felében jatek a másikban alvás és van egy párkány is (öltözök 2. emelet) ott is lehet természetesen csicsikálni. Van mosdó is, lehet akár fogatmosni is ha valaki szeretne (ajánlom😊).

A boltrol: a suli melletti két bolt pénteken 5 - 18 ig, szombat 5 - 13-ig és vasárnap 5 - 12-ig tart nyitva. A sulitól kb 300 méterre egy kisbolt van (mindent lehet kapni) ami 5 - 20-ig a hét minden napján nyitva tart. <(gyengébbek kedvéért) ezeken a helyeken lehet vásárolni pénzért ételt, itókát meg ami ilyesmi fontos>.

A suli kinti pályáján szoktak tábortüzet rakni, (ilyen 5 méter magasakat) majd itt akár csinálhatunk is egy jó kis máglyát ahol akár egy embert is megsüthetünk... (3. helyezett ajándéka ;]]]). A városban van minden ha valaki elfelejtene hozni bármit is, mert 18 igy minden bolt nyitva (5 perc autoval, 10 perc busszal).

Nah eleget irtam már.
Jah még egy: A verseny még nem tudom hogy mi szerint legyen hogy ki jut tovább meg mi szerint pontozunk meg ilyesmi. ezt még ki kéne találni. 😊)

Tikal
Reklamáciot nem fogadunk el!

Amugy gondolom a server gazdinál, nem tudom most ki az😊

Tikal
Szegény Lenta, alig hogy bejutottál, meg is halt a server 😊)

Tikal
A tracker bigyomba miért nem tudok õ betut tenni? meg ü ö û-t?

[MHA]Inquisitor
vagy total annihilation is yo

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
én warcraft 3 ra szavazok

Strahd_
GYERTEK LANDORRA

[negativ] Cirek
pont akkor jöttél ki amikor én mentem be... 😊

eddigi állás: 😄DDDDDD

1. Battlefield - 0
2. MoH:AA - 2
3. UT2003 - 0
4. RvS -1

Tikal
De nem 8 embernek, még 14 is kevés oda...
Meg amugy se birja a vidkarim

[negativ] Cirek
Mert az egy jó pálya!

Tikal
Miért a Radio Tower megy landoron?

Amugy jo az uj landor oldal, igy áttekinthetõbb.

zotyesz
Ha megyek, akkor én a MOH:AA-ra szavazok. 😊

Strahd_
MOHAA 😊

Tikal
Ezek közül RvS-el soktam játszani csak 😊

egy szavazás a lan másodlagos játékának:

1. Battlefield 1942 (!)
2. MoH:AA
3. UT2003
4. RvS