America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
... nekem meg elegem lett tegnap a Landorbol. és nehány rajta játszó magyarból....
Miért jo az ha 600-1000 pingel van fönt egy ember. A Server fullon van és egy másik embernek aki magyar várakoznia kell több mint 15 percet hogy bejuthasson mert ok cserélödnek az ember néha 1 -2 percenként, de valamiért akor is megelözik ha azzonnal connectál... és erre a válasz innenen nem lesz kiszavazva mégha Tk zott is és külföldi. Én nem vagyok az nagymagyar de ez azért zavart a tegnapi nap folyamán. Nem ezt vártam. Akinek szol az remélem tudja hoyg rá gondolok.. de gusztustalan volt a tegnapi viselkedése Ok nem nagy veszteség de ÉN nem megyek többet a Landorra ha egymagam akarok játszogatni, csak a többiekkel. Ennyit erröl..
Mert ez igy nem jó!!!

fluga
ls hova küldjem a koncepteket?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egy idõ után már nem vicces a téma, de ha gondolod folytathatod.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Uhhh, ne süllyedjen tovább a topic szinvonala, STOP.
Majd landoron találkozunk 😊 De a cheat-et ne kapcsold be plz

fluga
a pólón kb mi legyen rajta?

Tikal
Miért pont a köcsögök jutnak megint eszedbe? Mindig erre asszociálsz.

Tikal
Te tudsz valamit?

fluga
meg mondtam neki, hogy nyald meg a balherémet, akkor meg olyat gagyott, amiböl arra következtettem, hogy érti amit mondok.

fluga
dátum szerint mikor lesz a parti?

fluga
lengyel.

Tikal
Nem az következik hogy magyarok, csak érdekes, hogy külföldi létére ismeri ezt a káromkodást? 😊

Tikal
Egy 10 szavas mondatbol szerintem nem tudod kibányászni melyik a káromkodás, mert hogy full hosszu mondat volt.

Tikal
Nem tudom, de az egyik tudja mi az hogy fasz szopo 😊 Éppen ment valami vita, ami a nyelv használatbol indult ki, majd irtam vmit amiben benne volt ez a szo, az egyik seggfej clános meg rákérdezett erre a szora. De miért pont erre?

Tikal
Magyarok? Nem tudom, de gyanusak 😊

Tikal
Fluga, már küldtem neked linket az armyopseurope regisztráciohoz, csinálj bannert 😊 hotmailes cimedre ha jol emlékszem

Tikal
Van egy négytagu JACKASS clan, és nagy a szájuk 😊

fluga
balfaszok.
na MI VAN A YETIVEEL??? NEM TALÁÁLOOM! kivették volna a jetit az 1.6os peccsböl?

V-Storm
Fluga: olvasom neked is gondjaid vannak a JackAss-esekel LOL pár napja engemet is ki akartat rúgni a landoról akkor már ketten vagyunk.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Tikal
szerintem mighty arra gondolt hogy egységesiteni kéne😊

fluga
sráácook mi történt a yetivel a wc_se pályán?

Mighty
AA polo-nal ne csak a meretet, hanem a szint, fazont is meg kene adni, nem?
Pl: terepszinu, fekete, zold, barna, piros, ujjatlan, hosszuujju, v-nyaku, stb 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

fluga
póló konceptre jelentkezem!

Mighty
Meghirdettem a www.Gamestar.hu, a www.pcdome.hu oldalakon, segitseget kertem 2 oldal hirezojetol.
Remelem osszejovunk 50-en 😊

A poloval kapcsolatban kene egy verseny, polo koncept artokhoz. Dijazas meg eldontesre var (mondjuk ingyen johet a LAN-ra )

Tikal
Strahd_: a bannereden nagyobbitsd meg a betüidet, alig látni 😊 Ha gondolod elküldöm az army-s bannerem alapját, vagy csinálni kéne egy közöset, nem?😊 Bár a többiek még nem csináltak ilyet

Tikal
Hát elég gyanusak nekem, ugyanis beszélnek magyarul 😊

fluga
megprószáltak kirúgni, engem. ENGEM! lol

fluga
nah én jelentkeztem. Az a jackass clán egy nemtommi, de anitpatikusak mit ne mondjak. nagyon.

OTT NE JELENTKEZZETEK!!! 😄DDDDDD

HANEM: [email protected] ide küldejtek mailt, aki jelentkezni akar, NÉVVEL, PÓLÓMÉRETTEL, MAILCIMMEL, TELEFONSZÁMMAL...

meg fpscentralon is

Van egy ötletem: meghirdetem a cuccot MPortalon, hátha onnan is jelentkeznek 😊

Azért mondom jöhetnek teljesen newbieok is... Majd egy nap alatt belejönnek 😊

öhh izé, csak akkor kezdjük el szedni a pénzt, ha megvan az 50 ember 😊

vagy ha nincs, akkor Dilmorral ketten befizetünk 200ezer Ft ot, és eljáccogatunk, meg megnézzük a dvd-ket... 😄

Mighty
Esetleg az Mportalon meg lehetne hirdettetni. Magyar Cyber Sport egyesulet, miegymas. Lehet meg szponzor is lenne.

Mighty
Hmmm....eleg huzos lesz 50 embert osszekiabalni...
Na majd meglatjuk.

Hova kell kuldeni a penzt? (2000 ft biztos kell mindenkitol)
Mi van akkor, ha nem jovunk ossze ennyien es mar mondjuk 15-en elkuldtuk a zset?

jah az aa póló nem ajándék 😄DD
Hanem mindenki magának fizeti 😊))))))
de mind1

Hi!

A lannal kapcsolatban.
(Ezek az árak 50 résztvevönél vannak)
A beugró áráról:

1. Terem dij (100ezer Ft): 2000Ft
2. Ajándék AA póló: 1400Ft
3. AA verseny díjjak 600Ft
--------
4000Ft/Fõ

A díjjak: (DVD)
1. Blöff/RavaszAzAgyÉsKétFüstölgõPuskacsõ
2. Az õrület határán
3. Acéllövedék
+ FRAG díj (a verseny alatt a legtöbb fraget összegyûjtõ játékosnak) Kiképzés

c. Filmek.....

A LAN ra min 50 Fõ kell, ebben segitsetek légyszíves hogy meg lgeyen (a klánosok szoljanak a csapattársaiknak (akik másik játékokkal jáccanak), az ismerösöket lehetne értesiteni hogy lesz lan és mindenkit várunk, és az is jöhet aki még nem jácott mert lesz egy newbie server vagy valami ahol elsö nap lehet gyakorolni 😊)

Mighty
1 penzt nyertem. E-mailben ertesitenek.

Tikal
Mighty, nyertél a lotton? Értesitenek rola amugy?😊)

Tikal
Armyops-on mi ez az activity, popularity, experience? Eddig ez nem volt.

Tikal
Kiváncsi leszek a SpecForce-hoz mennyi honor kell majd....

[MHA]Inquisitor
van akinek sajnos IGEN! 😊)))

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

repro
a játék nem a honor gyûjtésérõl szól...

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
én voltam 😊 20percet 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[MHA]Inquisitor
faszom, senki nem jön.....
nem baj még mindig ott vagyok

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
mindenki jöjjön landorra

zotyesz
És ha ilyeneket mond akkor más is tele van? 😊

[Rush]
A f*szt tele volt!!
Tudhatnád, hogy a RT mindig tele van.......

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Á, biztos csak a füst csípia szemét. 😊