60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17498 Hmmm, ez a "ledobnak ejtőernyővel a józsefvárosban" elég jól hangzik... De most minden viccet félretéve!!!!!! Ellenséges területre ledobnak, ott a kijelölt célpontot elfoglalni, vagy célszemélyt likvidálni, és visszatérni... utcáról-utcára, háztól-házig, saroktól-sarokig.... Kira volna, és nagyon nehéz, de meg lehetne csinálni. Vagy lesz ilyen a 2.0-ban? Az az igazság, hogy a nyílt terepet nem nagyon kedvelem, de ha nagyon elkerülhetetlen, akkor a Balaton környékét lehetne a gammába betenni, azokon a vulkáni dombokon lehetne harcolni eleget... Főként akkor, ha ott bunkerrendszer is volna... És a háttérben a Magyar Tengert is megszemlélhetné a gammázó katona ember... A vízen kis vitorlások a parton strandolók serege, s mi szép csendben dolgozunk, egymást védve, küzdve az ellennel
méterről-méterre előre és csak a hangtompítók brekegnének mint a békák a nádasban a vízpart mellett.... Ehhh, már megint ábrándozok itten, miért nem szóltok rám? -
#17497 muhahahaha!!!! Ez nagyon jóóó!!! -
#17496 kudá igyjos evribádi?Este gamma?? -
#17495 na vki jöhetne gamelni... -
#17494 looool
-
#17493 LLLOOOLLL
:DDD
na majd akkor gammázunk ma sokat...
:D -
#17492 ...az álomhatá...0.40-es fragrateMMMMMMUUHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
#17491 Köszi :Dexaa!!Ma csak killre megyeeekk -
#17490 -
#17489 lol -
#17487 még van mit javulni, de napról napra jobb vagy...
#17486 ...jajaja...nem bírtak ellenálli -
#17485 ja Béci, ma is gyakoltad az ellent...
#17484 csak nehogymá ne legyek egy oldalon vazze..
Szavesztek!!
Jót gammáztunk ma is -
#17483 Valaki internet guru. Hogy lehet megtudni az absolute path-ját a weboldalamnak? =) -
#17482 Az már utánna jutott eszembe:) -
#17481 Az illetéktelen telefonok elkerülése végett küldhettél volna emilt is, nem? :D -
#17480 OFF
REPRO telefonálj már,hogy megbeszéljük a holnapot!!
06-209-290-698(aki betyárkodni próbál azt kiherélem!!:))
A másik srácot 11-kor veszem fel a gépjárműre a népstadionnál.
ON -
#17479 Jah, vagy egy Balatoni nyaralótelep ahol a cél a dagadt német turisták lelövése/megvédése :D -
#17478 TSen bent vagyok...
vki még gamma?
-
#17477 Addig amíg a teamleader posztot a többiek nem viszik el addig puffogniuk sem szabad :)))
game ??? mostmostmmost :)) -
#17476 a magyar pálya leírása:
havas, erdős terep...
az objective: KILL [SHSU]Gyadi[-HAAS-]...
-
#17475 Ez elég durva pontszámlálás szerintem ezt is ki lehetne javítani, hogy ha a csávó semmit sem csinál csak túléli a kört valamelyik sarokban és kapja az 1000 pontot:
-
#17474 Sztem egy puszta pálya :D
Ha már van puszta burger is :D -
#17473 Hááát, 5 milláért nem hiszem, de kicsi ország vagyunk, kicsi költségvetéssel, aszem egy kiegészítő pályára azért elég volna, vannak kis hazánkban hatalmas elmék attól függetlenül, hogy nem vagyunk számítógépes világhatalom... szószó, a jogok megvétele tényleg nagy falat volna, de hátha megengednék, csak meg kellene kérdezni felsőbb helyekről, nekem tetszene ha volna Magyar pálya. Csak egy, csak egy volna már, s mindem magyar akkor egymásra talál....
szerintetek milyen pálya volna ránk Magyarokra jellemző??? -
#17472 Korábban valaki már felvetette mi lenne ha minden NATO tagországnak lenne kiegészítője(ruházattal,fegyverekkel,1-1 országra jellemző pályával)NA az király lenne.........
Bár szerintem az amik nem gondolkoztak el egy ilyen lehetőségen. -
#17471 Free!! Fényképezkedünk,fényképezkedünk??Az objectiveket meg nem csináljuk meg???!!!Hát ,hogy van ez?? -
#17470 Szerinted 5 millió magyar forintért megtudnák csinálni ezt a játékot?
Még a jogokat sem tudnák megvenni ennyiért az amcsiktól. -
#17469 Már, bocsánat, de... mi is akar ez lenni? Hasonló játék mint az AAo, csak magyarul? Hmmm.... Esetleg ha készítenek egy kiegészítőt ehhez a játékhoz Magyarul.... Ha megtudnak egyezzni a játék készítőivel.... És akkor majd mehet magyarul a gamma, 65 mintájú mikádóban, és fegyverekkel..... -
#17468 LOL, ebből akarnak Hungary's Army-t?
"Az ötlet szépséghibája, hogy a Zrínyi Kommunikációs Kht. maximum ötmillió forintot szánna a program kivitelezésére, igaz, a játék sikere esetén ugyanekkora összeggel finanszírozná a további fejlesztéseket."
Jah, és a játék inkább gyakorló Gamma lesz mivel azt írták hogy nem lesz benne öldöklés... -
#17467 ja jóreggelt :))
igen -
#17466 -
kivégzés belső nézetből :))))
ritka felvétel -
#17464 reggelt mindenkinek
kicsit később mehet a game?
#17463 Gyere fel ICQ lécci! -
#17462 Gyerekek ílyen egy barátságos meccs :o) LOLLoverZ Fórum meccs képek
Nézzétek meg érdemes -
#17461 looooooool
Kivancsian varom mi lesz ebbol.
off
kuldtem valaszt icukan
on -
#17460 Pedig már úgy beleéltem magam. Képzeljétek el, nem kellene a halott opfortól felvenni az AK-t. :) -
#17457 sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Virtuális toborzó
Ingyenesen hozzáférhető online játékkal népszerűsítené a magyar hadsereget a honvédelmi tárca. Az amerikai haderőnél már bevált marketingmegoldást honosító kht még nem döntött, hogy weben játszható stratégiai, netán látványban gazdag akciós játékkal csábítsa-e a katonai pályára a fiatalokat.
ITT BŐVEBBEN!!! -
Prank #17456 akkor gyere játszani:)