60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17541 na megjött a család :(
láttam éjjel a Black Hawk Down-t :))
Kár, hogy a lőszerszállító kamionokat nem mutatták benne ;)
Ettől eltekinve hoooah :)) -
#17539 Discovery Chanel-en ment a minap két jo film is.
Az egyik a Szomáliai USA nagykövetség evakuálása ahol SEAL-ek mentettek ki kb 300 embert. A dok film nagyon jol meg volt csinálva rendesen izgi volt :)
A másik pedig a Sniper suli a US Army-ban, sniper-eknek kötelező :) -
#17538 gyere TE KILLER, keresünk vmit azt' mehet a fight...
:D -
#17537 Teli van a környék szovjet katonai támaszpontokkal...
Várpalota felé van egy akkora bázis, mint egy város -
#17536 Már megszokhattad volna Beeci :D
Délben leállnak a serverek úgy negyed-fél órára... -
#17535 megen leálltak a szarverek??csak unofficial-ból látok párat...akko pihi.. -
#17534 Köszi, de hiába is vannak ötleteim, vagy vannak másoknak is jó ötletei, ebben az országban... ehhh, na hagyjuk..., mert ennek még bicskanyitogatás lenne a vége. Csak abban reménykedem, hogy az illető minisztériumi hölgyek, urak, talán olvasnak minket, s remélem jót akarnak tenni, nem csak valamit csinálnak, ami gagyi lesz és mindenki csak hümmög majd... Nem volna jó, szomorú lennék... -
#17533 Szasz Gfrei..pedig hiányzol....az életemből...MMMMMUHHAA -
#17532 Nem szabad idegesnek lenni, ha egy-két nap nem tudsz játszani. Ez a játék nem az életed, maximum egy hobbi.
Gondolok itt arra is, hogy régebben azt mondtad, hogy a játék miatt hanyagolod a sulit. Hát ilyet végképp nem szabadna csinálni, remélem már leszoktál róla.
P.S. mindenkinek: Nem akarok leszoktatni senkit, sőt játsszatok nyugodtan, de mégegyszer: ez a játék nem lehet senki élete (kivéve a fejlesztőket:)), csak max. annak egy kis része. -
#17531 Reggelt! Megin családi bevásárlás! Fa**om!!!!!!!!!!!!!!! Asszem ma egész nap nem tok jönni :( Tegnaplett volna időm, és akartam jönni, ehhez képest egész nap lótottam-futottam. -
#17530 reggelt -
#17529 ..lol itt jól jár az óra...mmmuuuuuhhhaaaaaa -
#17528 még csak 7óra lesz...Gyertek má gammázniii -
Prank #17527 de van...látom nem vetted észre a sasszemeiddel a smile-kat -
#17525 Meg ugye a másik gond, hogy akkor mindenki hasonló kérésekkel fordulna hozzájuk, és már csak ezért sem lennének hajlandóak ilyen pályákat odakapcsolni (főleg nem ennyi pénzért), bár ha én jó programozó lennék, simán összehajigálnék egy jó magyar pályát, ha sok időbe is telik! Patacsi, köszi, értettem, hogy mire mondtad, és ezt természetesnek is tartom, ez csak egy schnell kérdés akart lenni, nem konkrétum! Viszont azt már most nagyon köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged! Igazi bajtárs vagy!! Kutyika! Ha indulsz vmelyik minisztériumi választáson, rád szavazok! Tudsz jól gondolkodni!! Na jó8 minden kedves bajtársamnak! -
Prank #17524 hát ez az 5 millió igencsak nevetséges összeg, maximum egy Mario stílusú játék jönne ki belőle (reklámok meg egyebek nélkül:)), ha euroban lenne, akkor talán szóba lehet állni az aa-sokkal -
#17523 patacsi Weapons Cache U.S. Army Official E 098 1 9 0.1 :(
patacsi Radio Tower U.S. Army Official E 090 7 1 7 :)
-
#17522 Mármint ezt a cheaterekre mondtam. -
#17521 Én csak azért imádkozok, hogy közöttünk, Magyarok között ne legyen egy sem.
Higgyétek el, a sötét oldal nem vezet sehova. -
#17520 azt azért mindenki észrevette sztem, hogy ha jó a ping akkor flottúl megy minden és hullik az enemy :)) -
#17519 Gfreiter ne nyafizz :)) csak azért mondtam, hogy akkor beszélj off-ról ts-en ha már mnidenki halott mert ez így szokás. Segítek autó ügyben neked is ugyanúgy mint minden Magyar játékosnak aki ide írni szokott. DE már most kérlek, hogy ne ide írd le hanem küld el mailben.
patacsi az érzéketlen (hehe jó duma)
Ja én meg Balatonon tanultam 4évig, és ott(északi part) fogom tölteni öreg éveimet ha élek addig :))
Veszprém felé vannak a bunkerek meg a bakonyban ???? -
#17518 Gyerekek mindent fogjunk a pingre azért mert így L hiszem hogy nem cheat-elnek. egyébként vannak érdekes dolgok amikor az emberre kilövök egy tárat amikor nekem háttal vanb és áll nézelődik végig vérzik majd megfordul és egy lövéssel leszed. De lehet hogy ez a ping miatt van lehet hogy 10 perc ire odaér a golyom 170-es ping nél ez csak nem cheat nem ???
Vagy lehet hogy Naiv vagyok ??? -
#17516 ...hhmmmmm..amit mondtál, az a 180-fokos műbalhé..azt szűri a Punk buster????????????
Illetve a számomra is néha meglepő, (bár én a pingre fogom)szal vannak olyan ellenek, akik épphogy szó szerint!felvillannak a képernyőn, és mire megnyomom a tűz gombot, már át is rohantak rajtam.... -
#17515 tényleg Balatoni vagyok..hehe..Fonyódon laktam 18 évet, most pedig Balatonföldvár a home-om:-))...de pesten lakozok jelenleg...beásva -
#17514 Lehetséges, hogy a ping miatt volt... de fura, nagyon, három kis akadás,aztán nyekk... -
#17513 hát ez az, én a következőket tenném, ha komolyak a szándékaim:
- az AAo készítőivel felvenném a kapcsolatot miként lehetne egy magyar pályát a játékhoz illeszteni, akár utólag is...
- létrehoznék egy magasan képzett programozói csoportot (max 5 fő) akik a progamozás (pályatervezés) fő részeit végzik.
- Egyetemeken, főiskolákon,interneten, az alábbi feladatra megfelelő "elméket" embereket keresnék.
- meghirdetném a neten a Magyar pálya megtervezését, a beküldött ötletekből valósítamán meg a leendő pályát.
- Természetesen a közreműködő "civilek" honorálása sem maradna el, de nem százezrekben vagy milliókban kellene gondolkodni,(saját kicsit külömböző de a játékhoz illeszkedő feelinget kellene kiagyalni) inkább az elkötelezettség és az a tudat, hogy valaki ott volt, tervezett, bírált, tesztelt, és megemlítik a készítők között... Na az már valami....
Szerintem... -
#17512 Black Hawk Down a legnagyobb film!! Én Army mellett Deltázom is :) Persze azt nem multiban.. Beeci!!!! Ha lemegyek a Balcsira egyszer, megmutatod a bunkereket? Tod hol vannak? Imádom az ilyesmit...!! -
#17511 Azt tudom hogy van olyan csít ami úgy hat, hogy az ellen rádnéz, megnyom egy gombot és az embered elfordul 180°-al.
De sztem a te esetedben a ping volt a bűnös. -
#17510 Apropó csííít: a következő megfigyelésem van:
Játszok s azt veszem észre hogy az internet kapcsolat akad, két-három alig észrevehető szaggatásszerű ugrás, majd hamarosan porrá lőnek, akármilyen fegyver van nálam, Jó-jó, lehet, hogy ez a ping miatt is van, de külföldi gyerekkeknek is feltűnt, lestek mint malac a vásárban, meg hümmögtek, fura az biztos. De lehet ez csííít? Valahogy bemér az ellen, vagy "beradaroz", vagy mitudomén... -
#17509 Remélem hogy lesz a magyar armyval valami, de nem fűzök hozzá nagy reményeket... -
#17508 Hmm, izé, tisztelet a kivételnek... -
#17507 Akkor nem kellett volna közkézre adni, és akkor csítelhetnének egymás ellen... -
#17506 Jah, tényleg lépni kéne már valamit mivel a sok **** és ***** amcsi mindig aztmondja hogy ezaz Americas army és ki kellene a gammából tiltani minden nem USA-beli játékost. -
#17505 Ne már, tényleg, vagy csak ugratsz... -
#17504 Jah, Black Hawk Down, Kira film!!!! Két nappal ezelőtt láttam, hát nem semmi balhé volt, és azok a hangefektek... -
#17503 bár így lenne...én Balatoni vagyok....és bizony van ám ott bunkerrendszer -
#17502 Az igaz, de te a nyaralóövezetre gondoltál, jó ötlet , én viszont egy kicsit reálisabb próbáltam lenni.... Csak egy kicsit... és katoanai síkra próbáltm átültetni a dolgot. A Balaton part azért is jó lenne, mert a sok külföldi játékos látná, hogy itten nyaralni is lehet, nosza ha sok a pénzük usgyi ide Magyarországra, had lám tényleg van-e itten vmi balaton féle "Tenger"... Ez olyan kellemeset a hasznossal kombináció volna, szerintem jó volna mindenkinek, a gammázóknak is, és az országnak is... Vagy mégsem??? -
#17501 Hát igen, én márcsak illen vagyok... Nade, miért ne lehetne likvidálni & visszatérni a kiindulási pontra? S az mi az, hogy: "leidle-znek"? -
#17500 Kutyika én már felvetettem a Balaton partot (leszedni néhány dagad német turistát):D, amúgy a 2.0-ban lesz egy városos pálya, olyan Black Hawk Down jellegű... -
#17499 MuhahahahahaLOL! Kutyika! Te egy igazi romantikus lélek vagy :))) Sajnos sztem ilyen nem lesz, hogy "...célszemélyt likvidálni, és visszatérni", mert nem lesz single mode :( Egyébként én is jobban szeretek kommandózni, lesben állni, méterről méterre harcolni, de ezt sajna az Armyban nem lehet, mer egyből leidle-znek :(