60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17629 Nem, sajna nem ingyenes.4 kiló 4 napra, viszont rengeteg film van rajta.Vannak rajta full gammák (pl. counter strike, call of duty, half life2) is, de mindenki tudja az mit ér... :( -
#17628 Csak nem az 1 napi ingyen letoltesre hajtasz? :) -
#17627 Rábukkam = rábukkantam (de különbenis az angook is megmondták, hogy... :) ) -
#17626 Hé Free! Rábukkam egy smsweb warez oldalra tele filmmel, kirakom ide a linket, ha érdekelne... Ja, én most itt nem reklámozok, mielőtt lecseszést kapok. -
#17625 Tudom, csak azt mondták ilyenkor, hogy he's idle... -
#17624 az IDLE vagy AFK az csak 1 mód ami miatt ki lehet valakit szavazni van 1001 oka még amiért kiszavazzák az embert.....
-
#17623 Én már találkoztam olyannal, hogy a csóka tök jól kommandózott, lapult, kuszott, sunyított, és mindenki arról beszélt, hogy ki kéne szavazni, pedig irtott rendesen. Sőt egyszer engem is ki akartak szavazni. -
#17622 Idle vagy AFK az azt jelenti, hogy nem vagy a gépnél, és így jáccani se tudsz ilyenkor szavaznak ki emberkéket..... -
#17621 Ha a játékban azt mondják rád, hogy idle vagy, az a "leidle-zés", lol, amio annyit tesz, hogy lustának tartanak, aki csak egy helyben áll. És ilyenkor ki szokták szavazni az embert. (bocsi, tegnap elfelejtettem megválaszolni ezt a kérdésed, és fogalmam sincs hogy miért, de egysuer csak beugrott, hogy kérdeztél "illent" tegnap :) -
#17620 Na most nekem van egy nagyon gagyi HL verzióm, gondolom az első. Amolyan Doom féle. Én azt biztos nem veszem meg pénzért, lol. De tegyük fel, hogy megveszem. Hogyan lesz belőle II. világháborús játék? -
#17619 OK, 1:0 oda! :) -
Prank #17618 tudok, ott van a programozóknál:)
már meg is lehet rendelni... -
#17617 Ha tudsz másodikat, eredetiben, akkor szóljál! :D -
Prank #17616 half life már 2000-ért kapható, persze csak az első része:) -
#17615 Figyu, nem az Armyhoz kell. :) -
#17614 Ok. És akkor II.VH-s jellege lesz? Hé Strahd! #17606-ra a válaszom: a német katonákat nem lebecsülni, a világ legjobb katonái voltak, akárki akármit mond (!!! ne keverjük most bele a politikát !!!)! Olyan szoros bajtársi kapcsolat azóta sincs sehol! Téma lezárva! -
#17613 Ha van eredeti Half Life-od, akkor le lehet tölteni a netről. Ha nincs akkor vagy veszel egy Half Life-ot :), vagy DoD-ot, mivel okos kereskedők külön is kiadták. Nyáron láttam, akkor úgy 7-8 ezer forint volt. -
#17612 És hol lehet megszerezni? Eredetiben (írottat én is tok, lol, de az kell a kutyának, nem lehet sem patchelni, sem multiba nyomni)!! És milyen árkategória? És mér beszéltek hozzám rébuszokban, hogy "HL", meg "motor" ???? -
Prank #17611 jó -
#17610 Van. -
Prank #17609 szuronyos támadás is van benne? -
#17608 Azért a Garandból is elég egy lövés, vagy egy ütés a puskatussal. Mondjuk az is "kellemes" amikor az ember veséjét leverik egy gyalogsági ásóval, és hirtelen azt sem tudod, honnan jött az áldás. -
#17607 Egyik legjobb HL mod votl öttször jobb mint a sokak által ismert Cs valos sebzés volt benne futas közben nem lehetett löni ha lefeküdtél pontosabb volt stb eg ytalálat rajtad majdnem = a halálal Sniperböl 1 lövésel eltalál meghaltál .) mert ha leszakad a fél karod lábad akkor te már nem rambozol tovább hisz kevlar nincs .)
tomzonbol is 1 -2 lövés elég volt stb sokkal realisztikusab voltm nit a CS. -
#17606 Én is ugy todom hoyg lesz remélem .) megyek vissza DOD ozni :D
ott lehetél mindkét oldal Gfreiter német Hullátol fogva Szövetséges Mesterlövészig :) -
#17604 LOL. most nem megy, mert letöltök... :))) -
#17603 Ja, szóval mi is az az American Army DOD? -
#17602 GFREI!!Itt paráználkodsz a forumon, nekem meg szétlövik a seggem!!!
Gyerünk gamma!! -
#17601 Mi az a DoD? A Call of Duty demo elég jó, realisztikus, jó grafika, és egy picit sem lagos, de az a kár, h nem lehetsz német katona (csak támadó lehetsz).Vagy ez csak a demoban van így? -
#17600 MMMMMMUUUUUUUHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(bocsi a zoffé, de ez nagyon tuti) -
#17599 kösszencs!!És ezt tényleg jó lenne erőltetni -
#17598 -
#17597 Úgy olvastam aaotracker.com-on, hogy a 2.0-val visszajön a minimum 10 honor követelmény. (Szimpla játékos vagyok.) -
#17594 Apropó :Dani-el-ef:-))
Nem tom pontosan milyen "beosztásban" vagy itt a fórumon vagy az armyba...vagy mittomén..érted, és mindenki, :Dexa, Zsozs Rush meg akiknek vannak admin jogai itt-ott, ill. akikkel szóba állnak a DEV-esek!!
Szal:Tegnap is bejött egy IRAQI@paraszt akárki, aki folyton anyázott, és tk-zott mint állat aztán ki-be lépkedett a szerverre, majd röpke 3 kör alatt 7honoros lett...az ilyen "nem illetem jelzővel, me csúnya lenne" emberkéket hamar ki kéne tenni adminilag a szerverekről, ill. visszahozni a régi módit, min 10honor szervereket... -
#17593 És még akadozik is néha az a rohadt net. :D
zotyesz vegyük rá a többeieket és nyomjunk egy American Army DOD partyit :D -
#17592 én se mert annyira öregecske már szegény .) de miyleneket sniperketem anno .) azzal szorakoztunk egy sráccal hog yö németként sprintel két ház közöt az utcán és hoyg klehet fejbelöni közben :D de jo volt :D álandóan hülyültünk :D
A Legjobb az volt ha newbeek elkezték utanozni és futottak vele :D
Meg a partraszállás feelinget nem aqdja vissza az AA sajna :D
Én elkezdek itt is az M249 el gyakrolni FISH en .D ö ugy is szeret belefejelni :D Rájöttem a taktika ugyanaz mint ott :D -
#17591 lol..hová fajult ez az army gamma...
Politika meg történelem...meg fizetünk érte meg a f***om..
Ugyanmááá ez csak egy gamma a többi közül..nekem..de szeretem, mert jó a csapat, és együt őrültködhetünk..
Jah...végül is fizetünk érte..jön a havi net számla -
#17589 Betettem aláírásnak -
#17588 nah ha ekkora az egyetértés nyomás és öljük egymást halomra .)
Zotyesz :) itt is megkedveltem a gépágyut a hétvégén :) majd csak leszek vele oylan mint a villám gépágyuval .p emlékszel még? De kéne DOD ozni -
#17587 ez olyan jo szöveg When its Done .) bár én is ezt szoktam adni .) -
#17585 Nem az eredeti, mert azt nem találtam:
lengyel archívum
2.0 release date - 2003.09.13 22:59
According to [DEV]Mayme version 2.0 should be out before Halloween.
UPDATE: Release date is not set yet, so Halloween date is NOT correct. Thanks for Abraxas for this information.
Inkub