60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    PATA! honnan vadászod ezeket a képeket?
  • SSBeeci
    még ezek a csúzlik..ezé ilyen szar a frag rate-em, me ilyen kanyargós csúzlikkal lövöldözök..hehe
  • SSBeeci
    Nahogyakkorcsakazérthogynehogymáneígylegyenugye!!
    ez egy baráti-összetartó-Beecidumájjá még szertetjük a hangodat és szép az írásod mega nagy OFF..lol
  • Nyers
    Itt egy vágatlan videó, az SF-ről /habár ebben van járgány is, ami elég tuti, de majd meglátjuk/: http://www.militarysim.com/downloads/video/stryker.avi
  • Tikal #17668
    Érdekes, de hogyan céloz, vagy ez csak felderitésre van igy? Mert ugye ha leteszed az orrát akkor csak egy irányba tudsz lőni, nem?
  • patacsi HUN

"csak" egy pisztoly :(
  • Kutyika
    Kíváncsi lennék, hogy zuhogó esőben hogyan szuperálna az a kanyarpuska.... Ezek a pengék nagyon szépek, végül is ezért készültek, díszek. A Távolkeleti dolgokban az a jó, hogy már magában is csodálatra méltó, az hogy lézeznek, hihetetlen mit tudtak művelni a japán fegyverkovács mesterek a fémmel.
  • Tikal #17665
    ilyet már láttam, de ott nem lehetett megtörni a csövet hanem kidugta a puskát a sarkon és a fejére szerelt kamerán látta a képet....
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN

mennny a f.omba ez naon jó :DD
  • patacsi HUN

és az utolsó Strahd_-nak bár ezek nem távolYkeletiJek :)
  • Kutyika
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
  • Strahd_
    aszszony ha jon akkor én megyek ö kb 20:30 esik be :)
  • patacsi HUN
  • Kutyika
    Semmi gond, sejtettem, úgyhogy én is mentem horpasztani, de most már kicsit éber-eb vagyok...
  • Gfreiter
    Beeci biztos asszonyozik, lol. Daniel_F, Petnek igaza van, egyébként senki nem beszélt itt szerelmi gondokról, meg hasonlók, viszont ha semmi új nincs az AAO-val kapcsolatban, ráadásul a meglévő dolgok (ld tracker) nem működnek rendesen, hogy lehet komolyan venni a dolgot? Az meg nem hiszem h jó, ha tök üres a fórum! Mellesleg tényleg barátok vagyunk, és azonos érdeklődési dolgokról beszélünk, ami army-témába vág (kivéve ezt-azt), de én csak úgy érzem itt jól magam, ha félórás távollét után benézek, és látom, hogy még élnek az emberek. Annál szörnyűbb nincs, mint amikor reménykedve megnyitom az oldalt, és az órákkal korábbi hozzászólás fityeg ott magában, elhagyatottan, szomorúan!
  • patacsi HUN
  • pet70000
    Beeci is elég csöndben van, még ilyet
  • pet70000
    Az offtopic is segít összekovácsolni a csapatot, főleg az ilyen hírszegény időszakban, megmá' Still se jár ide......
  • Daniel_F
    Nyugi, én csak egy hírt mondtam, ami az armiról szól.
    Azért ha kijön a 2.0 remélem lesz sok-sok "adjatok má linket a letöltéshez", "hogy lehet megcsinálni a kiképzést", "error ez meg az segíjjetek" üzenet
  • Strahd_
    DanielF miért jobb ha semmi nicns a topicban? ez egy baráti társaság nem? :) Ig ybármiröl lehet rizsázni itt szerintem záros kereteken belül .) hisz barátok között vagyunk nem? .) te olyan vagy Daniel gyere este lelölek .) mindig rámszolsz
  • Strahd_
    majd megnézük este :) TS en ok ? :) tali
  • Daniel_F
    Látom igyekeztek, nehogy topicon maradjunk.

Szóval a militarysim.com-ról:
    (@Bacchus) these stats are gonna make AAOTracker seem like a red-headed step-child

Azaz lesz egy hivatalos statisztika-oldal mindenkiről, és azt ígérik, sokkal többféle infót fog adni, mint az aaotracker.com, illetve ez megbízható lesz, mivel hivatalos, és első kézből(szerverről:) kapja az infót.

Ezzel együtt nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán WW az aaotracker.com-on.
  • Strahd_
    megcirogatlak az MG vel .)
  • Strahd_
    nekem csak az 1.0 van fent de szervert nem tasláltam kicsit kiestem a képböl azóta :) jvökö szivesen ha még müxik az én Hl em :D
  • Strahd_
    Sajna pontaz a verzi o az ami már nem okés :) tul gyermeteg lett anno az 1.3 király volt csunya de hangulatos és a 3.1 is király volt :D az volt a legjobb.
  • Gfreiter
    Tuti nem fog menni, mert crackelve van, és az ilyeneket már alapból nem lehet patchelni (vagy updatelni, vagy mi a ...) Bocsi, elaludtam...
  • Kutyika
    Én erre mondtam egy ismerősömnek, hogy "agyalós" játék. Szval kell benne logikát keresni és akkor menni fog. Azt nem tudom mi ez a Day of defeat, nem is hallottam még róla, de ha ingyen le lehet szedni valahonnan akkor próbáld meg hátha működik. Veszteni semmit sem vesztesz vele szerintem.
  • Gfreiter
    Igen, már a végefele tartok. A sziklát is megoldottam, de utána már nem tok tovább menni (vagyis ha sokat izélnék, sikerülne, de már nem volt kedvem, én játszani szeretek, nem pedig tökölni). De multiban nem menne, mert innen töltöttem le.
  • Kutyika
    Azt látom, hogy elkalandoztál egy kicsit...(nem haragszom, én is elfoglalt vagyok) Szval van HL-ed. Ez fent is van a gépeden és játszottál vele? Ez az amelyiket nem tudtad végigvinni a lebegő szikláknál?
  • Gfreiter
    Szia Kutyika!!!!! Bocs, legközelebb hamarabb válaszolok. Csak má mindenfelé járnak a gondolataim.
  • Gfreiter
    LOL, köszi! Igazi bajtárs vagy, reggel az első gondolatod, hogy segíts szegény hülye társadon! LOL :) Na szóval én is így képzeltem el, csak igazából nem mertem így elképzelni :)
  • Kutyika
    Még jó, hogy nem gyorssegítséget kértem....
  • Gfreiter
    Gyerekek!! Jó reggelt!!! Hónapok óta nem keltem ily Coran! Szép napot nektek!
  • zotyesz
    Nos a pontos működést nem én fogom elmagyarázni, mert én ahhoz nem értek. A lényeg a felhasználó szemszögéből: van a Half Life, amit feltelepítesz úgy magában. Letöltöd a Day of Defeat 1.0-t, és telepíted. (számos módosítást tartalmaz, de a Half Life is működőképes marad) Aztán amikor ezt futtatod, akkor kapsz más menüt, hangokat, modelleket, textúrákat, stb. Így lesz 2. Világháborús. a CS is ugyanígy működik, nem? :)
  • Gfreiter
    Bocs az offtopicér.