60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17722 Patacsi, Strahd meghackelt? LOL! A #17711-es sztem nem vicces! Ők is ugyanolyan bátor katonák, mint bárki más! -
#17719 EZT HOGYAN CSINÁLTAD ??? -
#17718 thx -
#17716 Ok , de a fekete izé hol lökdösi a goszokat a végefelé azokat a fekete bogyokat löki talán .) én erre tudok csak gondolni. -
#17715 Kozepen abban a fekete izeben lehet a rugo. -
#17711 -
#17709 Mess with best! Die like the Rest! .) -
#17706 Maradék DOD ozott :) -
#17705 jaj de lennék béta teszter .) -
#17704 nincs is a csö megtörve. A Glocknak csináltak egy jo kis álványt :) eztra LOL .D a beszari kommandosoknak :) -
#17703 Ennek nincs robabntot rajza? Mi adagolja fel a löszert ebben? mert a rugot nem látom... -
#17701 -
#17700 HOOAH!! -
#17699 HOOAH! -
#17698 És akkor most egy nagy HOOAH! Ragtapasz bajtársnak, mert lelőtte a 10000. opfort! -
#17697 Én meg még mindig melózom :(
Asszem a ma éjjeli játékot kihagyom.... Pedig be kéne hoznom a lemaradást killben Cirekhez képest. Atiti is jól megelőzött. -
#17696 Ide már régen írtam most írok -
#17695 A duplalenyomás ideje 0, azaz nulla. Ilyet élő ember nem tud produkálni, ergo nem fog működni a dupla előrével a sprintelés. -
#17694 huh Mighty, ha ez müxik akkor az nagyon jól jön, mert én megőrülük tőle (nálam tab-on van a sprint) -
#17693 És attól mi lesz? Nekem vmiért nem megy mostanában. Nincs elég türelmem hozzá. Ma is megpróbáltam, és tk lett a vége. Az a gond, hogy akinek jobb a gépe, jobb a vidikarija, annak sokkal nagyobb előnye van. Nekem állandóan nagy a pingem, időnként szaggat, stb.Fa**om! -
#17692 Van aki utálja az automata sprintet (kétszer nyomja meg az előre gombot)? Én a sprintre az Alt gombot használom.
A user.ini file-ban keressetek ilyesmi bejegyzést:
[Engine.PlayerInput]
DoubleClickTime=0.000000
Ha nincs, akkor tegyétek bele. Kiprobálni most nem tudom... -
#17691 Ahogy nézem az xSU háromnegyede tolja a játékot. -
#17690 Jáccik vki momentán? -
#17689 LLLOOOLLL
:D
-
#17688 Öööö, én annyira nem...LOL -
#17687 Cyan said that most players will hate SF single player training map he had built - it is so hard that some betatesters are not Special Forces yet. There is no luck element on this map - only skills count.
Cyan mondta, hogy az általa készitett SF kiképzés pályát a legtöbb játékos utálni fogja - annyira nehéz, hogy néhány beta teszter még mindig nem SF. Nincs szerencse-tényező a pályán - csak a tudás számít!
Ennek örülök. Hooah! -
#17686 [DEV]AceKilla: Special Forces katonává válás feltételei:
Minimum 15 honor
Must complete all four (4) components of Basic Training.
Must complete two (2) components of Airborne Training.
Must complete two (2) components of Special Forces Training.
Is Special Forces field training difficult? Yes. Is it UBER-l337 'almost impossible' difficult? No. (Az SF kiképzés nehéz lesz? Igen. Majdnem teljesíthetetlenül nehéz lesz? Nem.)
Hadrendbe állítják majd a 2.0 után a méltán népszerű Elite servereket különböző honorszint minimummokkal.
[DEV]Kermit: Tervezik a letámasztott állapotbani mozgást (m24, m82, m249(saw)) (sajnos nem a 2.0-ban) -
#17685 Má kiderült, mi a crc. Amikor egy tömörített fájlt, pl egy zip-et szétdarabolsz több részre. Ilyenkor kapcs egy csomó ilyet, hogy *.001, *.002, stb, meg egy ilyet, h *.crc. Namost ezeket WinCommanderrel össze kell rakni fájlegyesítéssel, és utána kapsz egy szép kerek zip-et. Csakhogy az a kis rohadék, nem rakja közéjük crc-t!!! Na ettől vagyok ki, és egész nap, kb du 5-6 óta ezzel szarozok... Mindjárt szétrobbnaok!!! -
#17684 Nem a' -
#17683 Próbáld meg pl. Total Commander-rel mert az megmutatja a tömöritett fájlokat is, azt utána ki is csomizza ha akarod -
#17682 Mi van? Megkukult mindenki? -
#17681 Hui all :)
Slow: a bf fórumon épp az MDex-ről van szó :)
ICQ-n mikor szoktál lenni? -
#17680 Tegnap este óta folyamatosan töltöttem le 1 db cuccot, és most kiírja a tömörítőm, hogy a fájl hibás!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! -
#17679 Köcci papa!!! -
#17678 Sziasztok!
Patacsi az a "kanyarpuska" az nagyon kemény! -
#17677 #17667re.. (Opera rulez)
ezért vigyek magammal +2kiló cuccot, h pisztollyal(!!!) tuggyak kanyarba lőni?? hülye amcsik -
#17676 ahhh, ez a ravenshield-ben oly nagyon útált c-mag...:) -
#17675 szöszmörögj itt egy kicsit
de előbb itt
eggyik sem biztos mert nem volt rá időm de lehet... -
#17674 http://www.army-technology.com
egyébként egy keresőbe (speciel most a volt) hackeltem egy kicsit ;) aztán köpködte a képeket :)) -
#17673 Sztem nem fogja elárulni, lol! Valaki!! Hogyan tok crc fájlt kitömöríteni. Vagy az nem is tömörített fájl? Tegnap este óta idáig töltöttem le egy cuccot, és most nem tok kibontani :((((((((((((