America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük Mr.Meier!!!
:-)))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De miért csak s nélkül? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
offline: prios, online zöld. ehhez képest most offline vagyok és pont olyan buzi színt választott, ami kurvára nem látszik. kérdem én hogy miért????
Corv igaz hogy nem írta ki teljessen de Corvusnak nevezteti magát
. Nem sértõdés, csak hogy más is tudja ne csak én :-)Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
ha minket is beraknál azt megköszönnénk
AAO nevünk:
nyugodtan mellénk rakhatsz valami bannert hogy pl.
a magyar AAO-s társadalom szégyenei vagy ilyesmi
lásd ROE top10.. 
Corvinus, ha minden igaz az E3-ra igértek valami új patchet, aminek némileg ellentmond a csak a nyárra igért PB támogatás. SZVSZ lesz egy kissebb patch még ebben a hónapban és az 1 éves jubileumra (júli 4.) jön a 2.0 PB-vel, harciszekerekkel, új fegyverekkel.
►►^._.^◄◄
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
szoveget... :-)
hurraaa
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

N0 TXT TLK PLZ!4!
Average KILLS per hour / day: 68 / 34
ezt hogyan számolta??
óránként többet lövök le, mint naponta...

N0 TXT TLK PLZ!4!
Egyebkent bugos a tracker!
alig 30 perces Landor-on toltott idomet igy kovette figyelemmel:
Time Played: 4.35 Hours
Enemy Kills: 75
Killed in Action: 56
Average Fragrate: 1.34
Honorlevels up: 0
Total Score: -92
Leader Score: 30
Goal Score: 100
Total ROE: 412
Be lehet allitani, hova mentsen. Ugyan arra a particiora ugyebar nem lehetseges. Szoval legalabb 2 particio legyen a vinyon, vagy egy masik vinyo. Lehet tomoritve is menteni, de az ertelemszeruen tovabb tart. kb 2/3-1/2 meretu lesz az image file. Celszeru ugy csinalni, hogy a mentes raferjen egy CD-re. En ugy csinaltam, hogy egy 5 GB-os particiora mentettem, amit most temp particionak hasznalok (temp. int. files, swap file, letoltesek, stb)
Ismét elindult a tracker kibõvített funkciókkal (pl.: mennyi pont hiányzik a következõ honor eléréséig..) scanneli az 1.7-es szervereket, szóval a kis honorwhore-oknak és stat megszálottaknak erõsen ajánlott!
A landor is 1.7-es ezért csak a biztonság kedvéért:
Magyar játékos és Szerver Monitor egybe
vagy külön a Playerek és a Landor valamint regisztrációs segítség a trackerhez anyanyelvünkön.
►►^._.^◄◄
Látom a trackeren, hogy lenta egy 1.7-es szerveren játszik és a piros csík is eltûnt a tracker site-ról.
Ezek szerint mûxik !