America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
itt az új logónk, material by norbi!

milyen?

Strahd_
Fluga gyárthatnál meár normális bannert nekem is .)

Strahd_
Nem is kell

fluga
mert itt nem egy hadseregcsoportról van szó, hanem egy osztagról, azé'. vagy te magadat egy külöm "force"-nak gondolod? azé' ahhoz még sokat kell gyakorolni

repro
Hali! Meier lécci rakj fel engem is, ha már Flugát feltetted!!
userid=15024

N0 TXT TLK PLZ!4!

jaj csak olyan picikék voltunk hogy nem találtuk magunkat :-)
Köszönjük Mr.Meier!!!
:-)))
Tikal
Hát azt értem hogy igy lett kitalálva, én csak a jelentés beli különbségen gondolkodám 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fluga
mert csak rapid reaction force. nemtom, így lett kitalálva, és nincs változtatás mert én át nem írom!😊

Tikal
Na végre 😊))
De miért csak s nélkül? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fluga
a honlapra isten király gigamega jó ötleteim vannak, lehet hogy 3d-s lesz!! 😊)

fluga
jó, csak force, s nélkül😊)

Tikal

fluga
ezt a szar egy b**i g***t. 256 szinû png-t nem fogad el csak 16 színût. fasza, de megoldottam😊)

fluga
azt vettem észre, ha saját hátteret töltök fel akkor mindenféle kretén szinekben pompázik ez a szar. (mármint a stat.) ötlet?

fluga
kera. másik problémámra nincs ötleted?
6268-ra...

fluga
köszi!

fluga
én csak annyit tennék ki az oldalra, hogy a listán a legelsõ klántag neve elé szimplán be lehetne szúrni a klán nevét/logóját, igy könnyebb lenne a keresés. görditeni igy is kell, ugy is kell a lapot, szerintem áttekinthetõbb lenne úgy!

fluga
segítsen valaki. ez a görény állat buzi armyops europe az istennek sem akarja azzal a szinnel jelölni a statjaimat amivel beállítom. tehát:
offline: prios, online zöld. ehhez képest most offline vagyok és pont olyan buzi színt választott, ami kurvára nem látszik. kérdem én hogy miért????

Strahd_
Nagyon igazad van!!!!!!!!

Csak 1 kis kiigazítás:
Corv igaz hogy nem írta ki teljessen de Corvusnak nevezteti magát . Nem sértõdés, csak hogy más is tudja ne csak én :-)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

tisztelt Mr.Meier..
ha minket is beraknál azt megköszönnénk
AAO nevünk: _Hun_Hussars
nyugodtan mellénk rakhatsz valami bannert hogy pl.
a magyar AAO-s társadalom szégyenei vagy ilyesmi lásd ROE top10..
Tikal
Correct. 😊

viszont igy valahol legalabb benne van a DFL a topten-ben :-))
Tikal
E3, május közepe, pontosan nem tudom

M313R
Kiraktam Flugát is a Landorra, meg egy kicsit sorbaraktam magunkat, annyi a rendezõ elv, hogy maradt az érkezési sorrend, csak a klánosok bekerülnek az elsõ emberük alá, így szerintem demokratikus is, meg könyebben áttekinthetõ. Természetesen ha valakinek van más ötlete akár az elrendezésre akár a minimál design megváltoztatására ne tartsa magában.
Corvinus, ha minden igaz az E3-ra igértek valami új patchet, aminek némileg ellentmond a csak a nyárra igért PB támogatás. SZVSZ lesz egy kissebb patch még ebben a hónapban és az 1 éves jubileumra (júli 4.) jön a 2.0 PB-vel, harciszekerekkel, új fegyverekkel.

►►^._.^◄◄

Corv_[HUN]
A DFL már dobogós a roe listán. Grat a 3. helyezéshez!

\"Mess with the best Die like the rest\"

Corv_[HUN]
Emberek tuddja vki mikor jön ki az 1.8-as bug ?

\"Mess with the best Die like the rest\"

Mighty
Meier es Ricsik bannerja folott van egy sajat kep, ha jobban megnezed 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

fluga

fluga
ja é tegyen ki vki a landorraaa!
köszi:
user id:13992

fluga
skacok a landor oldalán hogy tuttátok megcsinálni, hogy nagyob a banneretek magassága mint 60 pixel?

schoma
A fox tényleg 3 betû.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
bazz megint egy rohadt cheater. bassza meg. vmilyen ..._fox a neve (3 betû), de kirugattam. kötsög.

Mighty_
Azonnal reseteljétek a statotokat! Nekem ne rontsátok itten a jóhírünkt!!!

ideje lesz bebindelnunk a sorry for tk and ff
szoveget... :-)
ha valaki meglat minekt insurgenten assaultba 203al a kezunkban az szaladjon... es lengessen feher zsepit
ja 6653 bereggelt versenyzo kozul...
hurraaa
heh 8. vagyunk a trackeren a ROE toplistán...
Na mi ez a lappangás? Senki sehol? Akkor megyek 1et gyakni!

Látom azé rendezgeted a dolgokat :-)

Tikal
inkább mellé

repro
de a longest session még mindig furi, mert nem hiszem, hogy 11 perc volt a leghosszabb

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ahham. tényleg ugy jön ki... de akkor is furi.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
most nézem trackeren:
Average KILLS per hour / day: 68 / 34
ezt hogyan számolta??
óránként többet lövök le, mint naponta...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
El kell keseritselek. Itt elteszi a tarat 1 loszerrel.

Egyebkent bugos a tracker!
alig 30 perces Landor-on toltott idomet igy kovette figyelemmel:

Time Played: 4.35 Hours
Enemy Kills: 75
Killed in Action: 56
Average Fragrate: 1.34
Honorlevels up: 0
Total Score: -92
Leader Score: 30
Goal Score: 100
Total ROE: 412

Mighty

Be lehet allitani, hova mentsen. Ugyan arra a particiora ugyebar nem lehetseges. Szoval legalabb 2 particio legyen a vinyon, vagy egy masik vinyo. Lehet tomoritve is menteni, de az ertelemszeruen tovabb tart. kb 2/3-1/2 meretu lesz az image file. Celszeru ugy csinalni, hogy a mentes raferjen egy CD-re. En ugy csinaltam, hogy egy 5 GB-os particiora mentettem, amit most temp particionak hasznalok (temp. int. files, swap file, letoltesek, stb)

Tikal
és az infot cd-re vagy egy másik particiora menti? mekkora helyet foglal ez?

M313R
Na viccet félretéve...
Ismét elindult a tracker kibõvített funkciókkal (pl.: mennyi pont hiányzik a következõ honor eléréséig..) scanneli az 1.7-es szervereket, szóval a kis honorwhore-oknak és stat megszálottaknak erõsen ajánlott!
A landor is 1.7-es ezért csak a biztonság kedvéért:
Magyar játékos és Szerver Monitor egybe
vagy külön a Playerek és a Landor valamint regisztrációs segítség a trackerhez anyanyelvünkön.

►►^._.^◄◄

CsabSz
Akkor csak én nem találkoztam még vele, bocsesz.
Látom a trackeren, hogy lenta egy 1.7-es szerveren játszik és a piros csík is eltûnt a tracker site-ról.
Ezek szerint mûxik !

The Garrett
ez eddig is volt nekemis. ÁLt. a Lag miatt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.