60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17765 Daniel te mond meg mert nekem itt nem jon be az oldalad de nemtudommiért .) mit nem szeret itt a policy -
#17764 Nekem azt irja hogy That account is not banned!
Viszont akkor el tudnátok mondani hogy melyik patch-et töltsem le!? -
#17763 Ezen az oldalon alul a Ban check résznél meg lehet nézni, hogy a neved aktiválva van-e (That account is not banned), vagy nincs ilyen név (Invalid account.). (mellesleg azt is, hogy bannolva van-e valaki)
Ha a Te játékbeli neved szintén "Brutal", akkor az aktiválva van, esetleg elírtad a játékban, vagy próbálj most újra bejelentkezni. (Ha nem ez a játékbeli neved, nézd meg ott, hogy aktív-e) -
#17762 figyi ez a hiba lehet time-out hiba miatt is a patacsi által adott linkek közöt találsz majd egy olyan javitást ami ezt a hibát megoldja. ha ez sikerült akkor tuti menni fog. ez sajnos független az aktiválástól. -
#17761 akkor lehet hogy ez a baj mert 2 órája aktiváltam kb. :((( -
#17760 HI
nézz el ide
mennyi idő telt el az aktiválás óta?
van, hogy 1-2 napot várni kell :( -
#17759 Sziasztok!
Most töltöttem és installoztam a game-t,de nekem nem akar menni a dolog!
Az elküldött e-mail-ből aktiváltam az acc-omat,de mikor a játékon belül be akarok jelentkezni,akkor kiirja hogy "No User Data"
Ez miért van??? -
#17758 én 2 hónapja (vagy 3) nem sportoltam semmit a qrva gép miatt és kosarazni sem kosaraztam 6 vagy 7 éve de sztem nem ez a lényeg... -
#17757 Én 180/80 vagyok, de sajna kosarazni nem tok. Ellenben egy boxmeccsben benne vagyok -
#17756 jaaa étem :) -
#17755 De itt küldttem Priv mail -
#17754 .) nekem is le kell gyöznöm a lustaságom .) -
#17753 ja az jó, csak jönni nem jött :)) -
#17752 ok, megszervezünk egy margitszigetit tavasszal ;)
most el, majd este (talán, ha nem lesz party ;)) -
#17751 patacsi ment mail. -
#17750 .) sok embernek beteg a gépe .) -
#17749 ja az a rossz gép volt. csúnya rossz gép :)) -
#17748 .) én 170 és 85 kg .) nekem jobabn kelelne de tavaszal lehetne nyomni .) egy mecset.. -
#17747 patacsi 186cm95kg (csak szóljatok mikor mert akkor két héttel előtte elkzdek felállni a gép mellől, hogy szokja a szervezetem a járkálást... :))) ) -
#17746 .) én semmit nem csináltam .) -
#17745 Tavasszal Margit Sziget? Nagy ösznépi Magyar AA kosarazás? -
#17744 jaj tényleg... :(
Bocs az OFFért .)
OK Slow A Radio Toweren viszem a gránátot és bedobom az ablakon a gránátot ok te védekezel hoyg ezt megadályozd ok :? Jo lenne egy Kosaras Opfor vs Iaido kOpfor Gránátmecsre .)
Elég armys volt? :)
-
#17743 Elötte is röhögtem .)) jo jáék volt :)) csak kicsit dutrva volt a befejezés :) a lány beélt egy futo ember elé csak nem gondolt bele hoyg kicsi nygaobb sulyal rendelkezik a srác és lendülettel jön megállni nem tudott (nem is akrat .) gondolom .
De majd Slow megnézünk téged:) hány kiló is vagy? :) -
#17742 (na most offfoljuk agyon a topicot, ha ezt daniel meglátja....;) -
#17741 "de az jó volt bár egy csaj csunyán lefejelte a padot"
értem én mé' volt jó, lehetett röhögni, mi?=) -
#17740 na majd meglátod nem kell lehozni a palánkot 20 adszorra csak beletalálunk idönk lesz rá mint a tenger .) nem sok vizet zavarnátok .) de ne izgulj én veled lennék .) téged semlegesitenélek .)
// legutobb 1 éve kosraztunk :( mert nincs nagy termünk :(( de az jó volt bár egy csaj csunyán lefejelte a padot :) // -
#17738 kérem nevezze meg a helyszínt, az időpontot és a segédjeit ;) -
#17737 és a méretetekből ítélve a palánk a földön hever, hanyatt... -
#17735 egyzser király lenne egymás ellen kosarazni .) mi benne lennénk :)
De ondjuk ugy hoyg egy mecs a ti szabályaitokkal egy a mienkel ,) a miénk funubb kosárlabda .) -
#17734 Iaido. várunk téged is szeretettel .) Slow meg Gyógytesi .) ott van medicinlabda :D
Patacsi nézd meg az xsu forumot.... -
#17733 strahd kardozik, én meg kosarazom, csak egyszerre és egy helyen 8külön terem...sajnos...)
=) -
#17732 ua, mint a snipereknél... ha melllémegy, lerassolnak...;) -
#17731 Uuupsz, bocsi :) Milyen edzésre jártok? -
#17730 de ha nem találsz véged .D -
#17729 de megyek, mert nem lesz bajom viszek medicinlabdát és megdoblak a kardoddal együtt ;) -
#17728 ne buktas már le .)
-
#17727 .) Csak Slowt em tudtam még .) de ami késik nem mulik .D Ma jön értem Defi kocsival .) igy megyek és kiprobálom az uj teknikát Saival Slown :D ma este nem jön játszani :D -
#17726 hát ez egyáltalán nem vicces, én a sznájper csávón se nevettem...
sry, de lámaság azon nevetni, hogy valaki sérült... -
#17725 ki fog borulni és este (ha jön edzésre), kettéhasít a svájcibicskájával...;) -
#17724 voltak...