America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
azt hiszem keveredés lett.a skacokkal kezdtünk egy új klánt.és pont egybeesink a nevünk.nem baj,azért csak gyertek,majd lesz új név...
N3TuddKi
hitTem

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

geri777
http://www.mihclanaa.atw.hu/
én azt hitem hogy ez a hivatalos oldala

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
vagy mindig mázlisak a lövései, de amit PRank mondott: 500 óra játék...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
Nekem kicsit fura... lehet hogy ennyire pro hogy a célkereszt sem nez az enemyre ö megis lelövi... (vagy az én emlékeim homályosak de itt mintha gyorsabban jönne fel a srácnak a scope mint nekem otthon...) szeritnem valami nem franko... vagy minig filmez es a mazlis lövéseit mutatta...

Palinko
Tagokat toboroz a Missing in Hospital Clan !
Palinko
ip?
N3TuddKi
magyaRRa

N3TuddKi
játSZanak

Nekem valami bibi van a szerver megjelenik elméletileg megy is, de belépni nem tudok rá. Szóval nem értem. Valami használható magyar útmutató nincs valahol? AASM-mel csináltam amúgy a szervert.
CSUKA
Az jó... Én csak admin lennék. Sokan szeretnek 1v1ezni,de nincs normális szerver rá. Mindig bejönnek mások stb. Azt írja ki a "szerverem", hogy a PBnek régi verziója fut és mindenkit kidob. Na mind1. Ha lesz aa.hu (mert most vmiért nem megy), akkor utánnanézek.

thx

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
1v1-hez elég. Inkább az lehet gond, hogy ha te is játszol, akkor az lagot okozhat.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
És az online admin sem megoldás, mivel az admin is ott van sec accountal.

Egy 1megás adsl-el érdemes 1v1 szervert üzemeltetni? Vagy már a feltöltés ahoz is kevés?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Czdano
ugylátom ez a játék "kicsit" bonyolultabb bf 1942nél :DDD [elakadtam a house shotnál<#duhos2>:D)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bcs78
Mégvalami: ha felmész egy szerverre, és nagyon szív a csaptod, ne keseredj el. Maradj a szerveren és játsz. Ne kezdj másikat keresni. A helyzet mindig változik. Egyszer fent, egyszer lent. Jön egy-két jó játékos hozzátok és egybõl fordul a kocka. Ráadásul ahogy telik az idõ, úgy jössz rá, merre mennek a többiek, hol jöhet ellenség. Ha 10-20 percenként szerverrõl szerverre ugrálsz, akkor nem lesz idõd felvenni a ritmust.

trident
Köszönöm, próbálkozom majd, ezt a stílusú és fajta fps-t eddig nem preferáltam, ugyan az általam játszott German Front mód messze realisztikusabb mint az "alap", de természetesen más-más a két játék közti koncepció.

Mindenestre hangulatos mindkettõ, de tetszik az AA-ban is, hogy "feszültebb" a játék, kevesebbet lehet hibázni, apróságokra is oda kell figyelni és ha kell, akkor kúszni kell percekig.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Training szerverekkel az a baj, hogy oda is néha becsõdülnek a másod/harmad/n-ed accountokkal, csak hogy legyen egy kis olcsó kill.

A további kérdésekre a válasz:
Minden pályán más a feladat, és csak azt lehet csinálni. Nincs DeathMatch, CTF, vagy hasonlók.
Az összeállított fegyvert akkor használhatod, ha megvan a 15 honor, az SF kiképzések, és SF pályára mész föl, ott pedig C 18-as posztot választod.
Tûzmód az teljesen pályafüggõ. Közelharcnál, épületharcnál a "locsoló" technik a bevált. Csak célkereszttel célzás és szórni, lehetõleg mellkas tájékra. Lassabb pályákon, ahol a távolságok is nagyobbak valamivel, ott az egyes lövés messze pontosabb, mint a sorozat. Most már a automata tüzeléssel nem lehet egyet-egyet lõni, mert mindig 3-as sorozatot lõ akármilyen rövid kattintásra is. Szóval ilyenkor váltás egyes lövésre, célzás ironsightal, ha van lehetõség megvárni a légzési ciklus elejét vagy végét és tûz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trident
Köszönöm az infókat, a faqot böngészem!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bcs78
Minden pályán csak egy adott típusú feladat van. Nincsenek pályafüggetlen játékmódok. Vagy elfoglal, vagy elpusztít, vagy felvesz és elvisz, esetleg testõrködik.

Egyéni fegyvereket használhatod, további infó: lásd FAQ.

Fejlövés = halálos, testlövés = kettõ-három találat halálos, végtaglövés = kínzás. Fegyverenként változnak a találati értékek. Hosszû sorozat = nagy szórás, rövid sorozat = kisebb szórás, egyes lövés legkisebb szórás. Plusz: ha a cél messze van, akkor minél lejjebb vagy, annál biztosabb (értsd: guggol, hasal). Bõvebb infó: FAQ.

Jótanács: lassan járj, figyelj, hallgatózz.

trident
két=három...:D

trident
Köszönöm a tippeket, jó a beépített keresõ is, csak ismerkednem kell még vele. Mivel más a stílus mint amihez szoktam, ezért fõleg training szerveren próbálkozok, néha egy-egy publikon.

Sok kérdés van a fejemben, de most inkább két kérdés:

-vannak e pályafüggetlen játékmódok, vagy pedig minden pálya egy-egy önálló, feladatorientált részegység?
-A fõmenüben az egyéni fegyverset állítgatásokat multiban használhatom e, vagy standard felszerelés van?
-a célzás-találat-sebzési rendszerrel most ismerkedem, van valamilyen tipp a kezdõknek? Pötyögtetve vagy rövid sorozatokkal érdemes gyakorolni?

[Rush]
sztem ez felejsétek el, hogy csak magyarokkal szeretnétek játszani, mert 100ból 1x van ilyen<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Palinko
hol találok servereket,mert ami az americasarmy.hu n vannak,azok estére kiürülnek...szóval nincs hol játszanom :( pl. most nincs senki.és nem találtam máshol szervert...
geri777
ezt nekem valki leforditaná nagyon szépen köszönöm
ASSAULT

1. Situation: A known terrorist cell has set up
a base of operations in a small border village.
Intelligence reports confirm they are planning a
synchronized bombing strike at several different civilian
landmarks. Intelligence also reports that high level
sensitive information (PRECIOUS CARGO) pertaining to this
bombing strike is being kept at this location.
2. Mission: Secure the precious cargo located in
building DELTA 683 at vicinity grid 22635986 and then proceed to extraction point.
3. General Instructions:
a. Enemy Forces: Squad sized unit armed
with assault rifles, light machine guns, and advanced
marksmanship support.
b. Friendly Forces: One squad from the
172nd Sep. Infantry BDE. with advanced marksmanship
support.
c. Terrain: Two small desert villages
made up of 1-2 story adobe structures. The villages are
separated by dirt roads and are surrounded by open fields
void of much cover.
d. Rules of Engagement: Use of force
authorized against all positively identified enemy
combatants. Be aware that there are other non-combatant
personnel in the area. Minimize harm to local
infrastructure.

DEFENSE

1. Situation: Having just secured important high
level information within a remote border village, a defense
must be set up to secure the village and the sensitive
information contained within it. Intelligence reports that
a terrorist counter-attack is imminent.
2. Mission: Defend the intelligence information
located in building DELTA 683 at vicinity grid 22635986
from falling into enemy hands.
3. General Instructions:
a. Enemy Forces: Squad sized unit armed
with assault rifles, light machine guns, and advanced
marksmanship support.
b. Friendly Forces: One squad from the
172nd Sep. Infantry BDE. with advanced marksmanship
support.
c. Terrain: Two small desert villages
made up of 1-2 story adobe structures. The villages are
separated by dirt roads and are surrounded by open fields
void of much cover.
d. Rules of Engagement: Use of force
authorized against all positively identified enemy
combatants. Be aware that there are other non-combatant
personnel in the area. Minimize harm to local
infrastructure.

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

bcs78
...és persze a HGF, meg a FOD szerverek is (bocs).

geri777
felmész egy Ts servere és (magyara) és ahol sokan jácanak oda be mész te is

bcs78
Általában ott folyik az élet, ahol lehet honor pontokat gyûjteni, azaz a honor szervereken. Magyar szerverek közül egyedül a PFCS ilyen.

Magyar játékosokkal hol lehet találkozni? Mer a magyar szerverek fele nem mûködik vagy üres. Egyedül a pfcs szerveren látok játékosokat.

Ati

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Sadist
Az meg a másik :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

vagy 500 órányi játékból vágta ki az egészet:)
Sadist
Van közte jópár mákos lövés is (pl. 20 méterrõl távcsõ nélkül), de ügyes. De tuti, hogy a monitorára ráfirkált filccel egy célkeresztet, mert csak "érzésre" nem lehet ilyen pontosan lõni.

Nyers
Wedge on UA - Vélemények?

My Life for Freedom!

Remélem olyan lesz mint az életben; jogsi 16+ <#hehe>

Nyers
Mert? A medic szerep is egy nagy "hold action key" azt sanyi, mégis kemény tréning van hozzá, remélem korrekt vezetési téma is lesz.

My Life for Freedom!

geri777
Lehet

Czdano
lekell tenni a jogsit :D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

geri777
hát nem hiszem gondolomk nem lesz nehéz mert max vezetni kell tudni elöre menet hátra menet kanyarodni aztán kész a tesz

repülni talán nem kell

Naja...remélem teszt, aztán vmi dúrva akadálypálya :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Miért, azt is meg kell tanulni nem? :| Remélem jó nehéz lesz, hogy ne vezethessen minden jött-ment balfasz jármûvet :)

geri777
lesz külön tréning a vezetéshez hát ez téleg lol

alma2
bahh pedig azzal probalkoztam, biztos valamit elirtam
koszi szepen !

szerintem

AltFire

alma2
ahhh, valaki arulja el nekem mi a command neve, amit bindolni kell, hogy tudjam a fegyverem firerate-jet allitani, leszedtem a kozepso gombrol, es keptelen vagyok megtalalni a menuben :)
thx

szerintem

Sadist
Jó, de attól még nekem van igazam :P
Gondolom ez is egy másik játék és csak a modelleket cserélték le benne:
http://video.google.com/videoplay?docid=-9208502440438061586&q=America%27s+Army

trident
Köszönöm!

Nem3sis
akkor menj és játsz vele :-d

Minden csak nézõpont kérdése.

N3TuddKi
nem a tetrisét?<#confused>

szerintem meg a super mario motorját használták hozzá...
Nem3sis
nem vitatkozok, mert nincs értelme. te így látod én meg úgy. :-P

Minden csak nézõpont kérdése.