America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
amikor én jártam az elején nekem is nagyon nagyon jó volt :)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
Akkor is az Army a játék legelején volt nagyon nagyon jó :) amig nem voltak cheaterek mert nem volt olyan népszerü a játék :)

bcs78
Szerintem AA esetében nem kifejezetten hasznos az ASE. Én egyszer próbáltam, de miután kiválasztottam egy szervert és rákattintottam, addig töltögette be magát az AA, mire elfoglalták a szabad helyet. Inkább a belsõ keresõt használom. Ha pedig ismerõsöket keresek, akkor TS-en megkérdezem az IP-t.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

trident
Sziasztok!

Teljesen kezdõ vagyok az AA-ban, egyszerûen csak szerettem volna kopróbálni, ennek megfeleõen még csak tréning szervereken ismerkedem a játékstílussal, a hangulattal, a lehetõségekkel.

Viszont ha beválik a játék, elsõsorban magyar játékosokkal szeretnék egy szerveren játszani.

Az ASE-ban viszont sajnos nem sikerült a szerverekre rákeresnem. megnéztem a FAQ-ot és használtam is a keresõt, így inkább csak az a kérdésem lenne: effektíven használhatom e az ASE-t az AA szerverek kereséséhez (filter kellene?), vagy felejtsem el?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

geri777
http://www.hnsclan.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=2 jo akkor nézegesétek meg ezeket is <#crazya>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
most hogy felhívtad rá a figyelmemet én is alaposabban szemügyre vettem õket<#idiota>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

hm... a képek sejtelmesek:)
geri777
Vázlatosan az újdonságokról:

3 új pálya:
- SF SurlyBass
- SF SnakePlain
- Interdiction MP

Új fegyver:
- Javelin Anti-Tank Missile

Új (vezethetõ) jármûvek:
- Hummer
- Stryker

Az új verzióban lehetõségünk lesz multiplayer módban a gép ellen játszani, mivel a fejlesztõk mesterséges inteligenciát is beépítenek a játékba. Ezenfelül új uniformissal is találkozhatunk.

Végezetül 2 kép valamelyik új pályáról:

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
újak mindig lesznek. egy ideig...

Sadist
Hasonlítsd már össze Armyban és Battlefieldben a mozgás animációkat, a HUD-ot és a robbanásokat :| Meglepõ módon tök másmilyenek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

geri777
hát nem tom de talán most elbaszák az army-t de szerintem sokan abba fogják hagyni sztem .

Nem3sis
nem hiszem :-P
csak modell csere volt.a többi csak szépen össze van vágva.az simán dc vagy bf42.

Minden csak nézõpont kérdése.

Sadist
Hidd már el, hogy valódi. Szerinted lecserélik a modelleket, az effekteket, a HUD-ot, a fizikát, a fegyvereket, vagy pedig inkább átírják a mapot AA alá. Ha kicsit keresgélsz, lehet olyan videót is találni, amiben egy star trekes ûrhajó van, valahol kinn a világûrben és ott tesztelik a játék fizikáját, hogy súlytalanságban hogy repülnek az emberkék egy robbanástól.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Czdano
a látlahatlanságot kihagytad

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem3sis
99% hogy fake. Pontossan úgy néz ki mint desert combat csak modelleket cseréltek.

Czdano
100%

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sadist
Én inkább sírnék, mert ha ezek a szarházik egy BF 1942-es pályát át tudnak írni Army-ra, akkor az aimbot, wallhack, repülés, végtelen lõszer, halhatatlanság már gyerekjátéknak számít.
http://video.google.com/videoplay?docid=1610579180406743598&q=smirl
Régebben láttam valahol egy videót, amin büszkén mutogatják a botjuk képességeit. Szóval szánalmas egy banda.

Czdano
loál battlefield 1942 el alamein map

Nem3sis
sztem ez fake

geri777
http://www.youtube.com/watch?v=kypnM2FpcFo&NR

http://www.youtube.com/watch?v=FesGxNlBejo&mode=related&search=Americas%20Army%202.7

Hát én ezeket nem igy képzeltem ell !!

CSUKA
<#rinya>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Strahd_
Csak a Slow béna :P

N3TuddKi
aramyköpés az utókornak.<#idiota>

CSUKA
lol.. K ismerõs volt.<#nevetes1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Czdano
ja oké :))

Sadist
De :D

Hepíííí Börzdééééj Túújúúúú magamnak:D!
CSUKA
Ami az aláírásodban, azt nem én írtam<#confused>

Sadist
Felveszel egy fegyvert, bemész, lelövöd a rosszfiúkat, kijössz.

Czdano
a 4edik traininget (vmi houseshot izé) hogykell megoldani? magyar honalpon nem találtam semmit rola :S

patacsi HUN
A Másfél tényleg király banda :) mûvészetük komolyan formálta az AAO.hu grafikai megjelenését! Tényleg ott a helyünk!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

lõni:)
N3TuddKi
szálLni, pusztítja, el, együtT

repro
csak picit off:
Augusztus 2-án, szerdán lesz az A38 a Blue - Lépj tovább elnevezésû, ingyenes koncertsorozatának következõ állomása, melyen a Másfél és a Deti Picasso lép fel. A bejutáshoz elõzetes regisztráció szükséges, mely az A38 honlapján megtehetõ. A Másfél Magyarország egyik legnépszerûbb és legstabilabb zenekara, instrumentális zenéjére a kortárs repetitív zene éppúgy hatott, mint a drum and bass, a metál vagy a funky.

Jíííhááá ott a helyünk <#taps><#vigyor3>

N0 TXT TLK PLZ!4!

geri777
de sf artic ott bele is lehet szálni és löni :P 2db RPG-7 rakéta pusztitja ell veled együt :D

N3TuddKi
de arra nagyon jó néha...

Marvin
Hát ez örvendetes, de eddig egy darab jármû sincs a játékban, ami fedezéken kívül jó lenne bármire.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Czdano
viszont aza jó h a jármüfelismerést lehet alapbol megcsinálnám kitünõre mert battlefield 1942 desert combatba ugyanezek vannak

Czdano
<#eljen><#eljen><#eljen>

N3TuddKi
ahhoz, hogy játszhass nem kötelezõ megcsinálni a medic tréninget, csak a 4 alapot.

Czdano
ja most nézem csak az elsõszámu tréninget csináltam meg (célbalövés)...de ahogy olvasgattam a magyar honlapon itt azse mindegy h gyogyitom a sérülteket :O:O:O

Ha feltöltötted az eredményeidet akkor elvileg mehetsz játszani.
A hivatalos oldalon bejelentkezve meg tudod nézni hogy sikeresen elmetetted e az összes training eredményedet.

Mielõtt nekiállnál játszani:
Játékkönyvtár/system/pbsetup/pbsetup.exe filet futtasd le egyszer hátha nem a legfrissebb a punkbustered.

Ha valami nem tiszta fent a bannerra kattintva sok infohoz juthatsz.

Czdano
na megvolt a training mostmár lehet online is játszani vagy még kell már küldit csinálni?

N3TuddKi
fraps 2.64 vagy 2.67 ami már nem akad.

bcs78
Durva ez a pörgés.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

repro
<#wilting>

N0 TXT TLK PLZ!4!

geri777
Fraps szet már probáltam de akad és nem tudok sokat felveni csak 1-2 másodpercet jobb ötlet ???

N3TuddKi
<#banplz>

N3TuddKi
helyesírás érdemjegy: 1<#falbav>

a válasz a kérdésre, már amit kitudtam belõle bogarászni: FRAPS