America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mióta várunk erre? 2.0 óta <#idiota>

Sadist
"v2.7 will also bring in-game buddy lists and favorite servers so it should be easier to find and join up with other like-minded players. ;)"

Végre valami pozitív fejlesztés is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nincs gond csuka, de azért kösz, bár mégnem próbálta az ismerõs kívûlrõl a szervert. Csak Dörner Gyuri félrenézett kicsit <#guluszem1>
CSUKA
Ha látszódik a szervered a listában, akkor nézd meg ott az ip-det.
Nekem is a routeremtõl független ip-t adott. Sõt.. amit én aztam meg ip-t, sem fogadta el. A Szerverfilters-ben kapcsolj ki mindent, és név alapján rakd sorrendbe a szervereket. A te szerverednek csak egy PunkBuster jele lesz. A listán szereplõ ip-t add meg az ismerõsöknek. Mûködnie kell.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
Áh... valóban. <#bee1>

Nekem is csak egyszer jött be. Nem birja az oldal a terhelést. Olyan mint az ország kicsiben: van, van, de szarul mûködik.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nem a routerrel van baj, hanem a te 55377-es America's Army 2.7 híd-as hozzászólásodra írtam, csak ezt elnézted. <#taps>

(A routeren szépen keresztüljön egyéb állítgatás nélkül is.)
Loool....késsz h már ezt is felrakták oda :D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

blackparty

bcs78
A routerben konkrétan meg kell adni, hogy melyik belsõ gépen megy ez a szerver, és a megfelelõ portokat engedélyezni. Van valami olyan konfig benne, hogy Server Application. Ott meg kell adni, hogy pl a 192.168.1.2-es IP a szervergép és akkor a 1716, 1717 és a 20045-ös UDP és TCP portokra érkezõ külsõ kérelmeket oda továbbítsa. Egyébként ha ezt nem adod meg, honnan tudja szegény router, hogy mit csináljon a beérkezõ forgalommal?

Nem jön be.
1000kössz. Megoldódott a belsõ gépekrõl való bejutás (a belsõ IP-t a belsõ-nem szervergéprõl nem próbáltam, hogy nem is jutott eszembe amíg nem írtad!), még a külsõ az hátravan, de mostmár nem lehet baj.
<#nyes>
bcs78
Ez melyik hülye volt? <#vigyor>

America's Army 2.7 híd

bcs78
127.0.0.1-el nyilván csak a saját gépedrõl tudsz belépni, mivel az minden gép esetében saját magát jelöli.

Ha másik géprõl akarsz fellépni, akkor nézd meg mi a belsõ IP címed. Valami 192.168.1.? lehet valószínûleg. A router esetében a ? általában egyenlõ 1-el, utánna jönnek sorba a hálóba kötött gépek (.2, .3, satöbbi).

Az Internet felõl pedig megint más IP círe kell kapcsolódni. Ezt a router konfigjában tudod megnézni, vagy valamelyik IP cím ellenõrzõ honlapon (wingwam, satöbbi). És persze meg kell nyitni a szükséges portokat a routeren.

Összefoglalva:
Szerver géprõl játszani: open 127.0.0.1
Belsõ hálózatról, "routeren belülrõl" játszani: open belsõ szerver IP cím (pl 192.168.1.2)
Internet felõl, "routeren kívülrõl" játszani: open külsõ IP cím

Más (nem otthoni) internetes géppel még nem próbáltam hogy azzal mi a helyzet, talán majd ma.
Figy! Annyira hülye azért nem vagyok, hogy nem olvastam volna el.
Csakhogy ha a saját szerveremre akarok belépni akkor nem a szerver ip-je kell, hanem a 127.0.0.1, szóval az nincs benne a FAQ-ban, vagy nagyon eldugták hogy nem vettem észre.
Már nem az a gond amit elözõekben írtam, azt megoldottam. AASM-nel csináltam és látszik is a szerver Army szerverek közt, én be is tudok rá lépni adminként is, meg játékosként is. Csakhogy más játékos nem tud!!! Az is kérdéses számomra: hogy routerrel van megosztva a net, ha a másik otthoni géprõl is beakarok lépni akkor hogyan lehet? Mert a 127.0.0.1-es IP-vel a másik géprõl nem tudok, csak azzal amelyikkel a szervert futtatom.
Te kis te <#duhos2><#gonosz3>

Nyers
Azért, hogy ilyen véleményem legyen, kellett kicsit játszanom is, csak nem a trackeres acc.el <#zavart1>
like Mátyás királyunk <#mf2>

My Life for Freedom!

Te sem vagy már mai gyerek <#szomoru1>
Last online - Time | Map: 2005.07.19. at 13:22 on Mout McKenna

Sadist
Jé, tényleg nincs benne <#szomoru2>
Idézet FAQ-ból:
Admin parancsok
open xxx.xxx.xxx.xxx?password=adminjelszó - Adminként csatlakozik egy szerverhez. Az x-ek helyére értelemszerûen a szerver IP-je kerül.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
- Ha jól gondolom vezethetõ jármû csak coop pályán lesz. Coop pályákat nem fogja játszani senki: flash alapján gyatra AI, kiismerhetõ lesz, nem fogják trackelni, így senki sem fogja tolni.
- Ha még überjó radar lenne, nekem az se tetszenne, sztem sz*r az egész ötlet úgy ahogy van, hud minden célnak megfelet.
- Árkád, emeleteken pattogos, rush, rakat, kis hülye beképzelt alakokkal vannak a szervereken.
- Három éve megy a játék, a régebbik mapokon mindenki minden kis szar spotot ismer, szte elég görény így a játékmenet. Nem igaz, hogy nem képesek beújítani semmivel sem. A láthatóság (gamma+brightness) és a rettenetes hang-rendszer kiöl mindent a játékból. Sztem túl sok map, egyeseket (elég sokat?) egyáltalán nem játszanak, csak a gyors pont, rövid kör, SFmod ...

Nem fog javulni a helyzet az Overmatchel sem, mint ahogy a QCourse is csak egy map kiadás volt majdnem, ez sem fog sokat nyújtani.

Én már nem játszom, sztem posvány az egész.
IMHO

My Life for Freedom!

CSUKA
fullHAOM
Ha megy a szervered, akkor lépj be rá, majd a konzolba "SHOWADMINCOMMANPOST" és azzal állítsd be.
AA.com-on jelenetkezz be, és add meg ott is a szervered IP-jét.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Én hiába állítottam be 100x, nekem is volt, hogy nem látszódott a szerverkeresõben amit csináltam. Aztán u.azt a szerverbeállítást megnyitottam HAOM-al, és azzal ha bekapcsoltam, akkor sikerült.

aafilefront-ról le lehet tölteni.

Ha benne lenne a válasz a problémámra nem kérdezném. Bár nem is itt tenném hanem a americasarmy.hu-n, de annak meg a fórumja nem megy.
Sadist
FAQ-ot olvasgasd!

Látom érdemi hozzászólásra nem számíthatok a szerverbeállításra vonatkozóan.
CSUKA
Bölcs döntés!

nem olvastam, szoval meg nincs kinn .... akkor varok ....

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Olvastad az americasarmy.hu oldalt? Vagy az americasarmy.com-ot?
Mindkét oldalon news/sitrep rovatban benne volt hogy elõreláthatólag idén nyár vége.<#nezze>

es honnan lehet letolteni ???

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Tegnap jött ki!!!!4444

tudja valaki hogy mikor lesz 2.7 ???

N3TuddKi
szerinted én el tudom olvasni? :)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
14 évesen Robogóra lerakhatod. 17+szülõi engedély = B-s jogsi. 21év felett lehet csak nagymotorra, illetve ha volt elötte 250cm3 alatti jogsid,akkor 19 évesen lerakhatod arra is. Ha friss a jogsid, 1 évig nem mehetsz küldölre vele. Nekem pont ma 1 éves a B-s jogsim, de a kutyát nem érdekelte pl horvátországban, pedig a határon azt mutattam be szeméyli helyett, mert az lejárt.

És ha a játékban elütök valakit járna a pont a valóságban is. omg.<#nemtudom>

Köszi Saca !
Sok sikert, és jó munkát !
Mesélj ! Van valami izgalmas ?
N3TuddKi
elvesztél a csodabocskor birodalmában :S

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
mondd meg õszintén, hogy a lutraalbum legújabb ékességét akarod végre látni...<#idiota>

SACA_(HUN)
Hát valami gebasz van a php-ben! Kis türelmet kérünk!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Last online - Time | Map: 2005.09.02. at 22:34 on SF Village

Bizony nem mostanában volt... <#whatever>

Sziasztok !

Tud valaki valami biztosat az AA.hu gyengélkedésérõl ?
Olvasgatom ezt a fórumot, de hogy õszinte legyek a másikat sokkal jobbnak tartom.
Mighty
Hát nem ezért játszotok együtt, hogy ilyen ne forduljon elõ? <#hehe>

Ejj, de régen játszottam már AA-val :(

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

N3TuddKi
hát pont ez az. ugyanúgy, mint a medic poszt. a sofõr úgyis szarni fog mindenkire az esetek nagy többségében :S

N3TuddKi
a 18 feletti életkort hogy bizonyítod? :)

bcs78
Szerintem meg tökmindegy. Biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében úgysem fogják rendeltetésszerûen használni. Azt mondja majd: "Fusson a tököm odáig." Hopp, bepattan, és elhajt a töküres géppel. Valahol leszáll a verda meg a pálya másik végén lesz, a többiek meg szívhatják a fogukat.

Sadist
Ne kicsinyeskedjünk, legyen 50+, illetve 18 fölötti életkor, tudtommal jogsit is csak akkor lehet kapni <#hehe>

N3TuddKi
jármûvezetést köthetnék 30+ honorhoz is ;)

Nekem is fura nagyon (bárcsak belenéztem), lehet gyorsitva is van a vid, de akkor talán! elhiszem, ha csak snipergunnal nyomott 500 órát, amit nem nagyon hiszek.
Hogy lehet úgy bemnni a saját szervere hogy adminként legyek bennt, de játszani is tudjak?
Palinko
nem is tudtam,hogy van a klánomnak oldala :D na nem bajn én csináltam még 1et :D