America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre valami pozitív fejlesztés is.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nekem is a routeremtõl független ip-t adott. Sõt.. amit én aztam meg ip-t, sem fogadta el. A Szerverfilters-ben kapcsolj ki mindent, és név alapján rakd sorrendbe a szervereket. A te szerverednek csak egy PunkBuster jele lesz. A listán szereplõ ip-t add meg az ismerõsöknek. Mûködnie kell.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Nekem is csak egyszer jött be. Nem birja az oldal a terhelést. Olyan mint az ország kicsiben: van, van, de szarul mûködik.
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
(A routeren szépen keresztüljön egyéb állítgatás nélkül is.)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
<#nyes>#nyes>
Ha másik géprõl akarsz fellépni, akkor nézd meg mi a belsõ IP címed. Valami 192.168.1.? lehet valószínûleg. A router esetében a ? általában egyenlõ 1-el, utánna jönnek sorba a hálóba kötött gépek (.2, .3, satöbbi).
Az Internet felõl pedig megint más IP círe kell kapcsolódni. Ezt a router konfigjában tudod megnézni, vagy valamelyik IP cím ellenõrzõ honlapon (wingwam, satöbbi). És persze meg kell nyitni a szükséges portokat a routeren.
Összefoglalva:
Szerver géprõl játszani: open 127.0.0.1
Belsõ hálózatról, "routeren belülrõl" játszani: open belsõ szerver IP cím (pl 192.168.1.2)
Internet felõl, "routeren kívülrõl" játszani: open külsõ IP cím
Csakhogy ha a saját szerveremre akarok belépni akkor nem a szerver ip-je kell, hanem a 127.0.0.1, szóval az nincs benne a FAQ-ban, vagy nagyon eldugták hogy nem vettem észre.
like Mátyás királyunk <#mf2>#mf2>
My Life for Freedom!
Last online - Time | Map: 2005.07.19. at 13:22 on Mout McKenna
Idézet FAQ-ból:
Admin parancsok
open xxx.xxx.xxx.xxx?password=adminjelszó - Adminként csatlakozik egy szerverhez. Az x-ek helyére értelemszerûen a szerver IP-je kerül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Ha még überjó radar lenne, nekem az se tetszenne, sztem sz*r az egész ötlet úgy ahogy van, hud minden célnak megfelet.
- Árkád, emeleteken pattogos, rush, rakat, kis hülye beképzelt alakokkal vannak a szervereken.
- Három éve megy a játék, a régebbik mapokon mindenki minden kis szar spotot ismer, szte elég görény így a játékmenet. Nem igaz, hogy nem képesek beújítani semmivel sem. A láthatóság (gamma+brightness) és a rettenetes hang-rendszer kiöl mindent a játékból. Sztem túl sok map, egyeseket (elég sokat?) egyáltalán nem játszanak, csak a gyors pont, rövid kör, SFmod ...
Nem fog javulni a helyzet az Overmatchel sem, mint ahogy a QCourse is csak egy map kiadás volt majdnem, ez sem fog sokat nyújtani.
Én már nem játszom, sztem posvány az egész.
IMHO
My Life for Freedom!
Ha megy a szervered, akkor lépj be rá, majd a konzolba "SHOWADMINCOMMANPOST" és azzal állítsd be.
AA.com-on jelenetkezz be, és add meg ott is a szervered IP-jét.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
aafilefront-ról le lehet tölteni.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mindkét oldalon news/sitrep rovatban benne volt hogy elõreláthatólag idén nyár vége.<#nezze>#nezze>
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
És ha a játékban elütök valakit járna a pont a valóságban is. omg.<#nemtudom>#nemtudom>
Sok sikert, és jó munkát !
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Bizony nem mostanában volt... <#whatever>#whatever>
Tud valaki valami biztosat az AA.hu gyengélkedésérõl ?
Olvasgatom ezt a fórumot, de hogy õszinte legyek a másikat sokkal jobbnak tartom.
Ejj, de régen játszottam már AA-val :(
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk