60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fluga
    szasztok!
    mi a teamspeak leguccsó verziója?
    és mi a szerver ipje?
  • Gfreiter
    Hé Slow! Vigyázz, mert Koala még a végén félreérti, és nem mer többet közénk jönni... :)
  • repro
    Slow ne rosszalkodj.. :)
  • repro
    a sebesség függ attól is minimálisan, h milyen fegyód van. Pl M82vel futsz leglassabban.
  • Slow

• Gfreiter
    :( és ennek örülsz?
  • Gfreiter
    Mi az, hogy a tűzfal orgazmusközeli állapota??
  • [negativ] Cirek
    nőtt a gépigény...
    :)
  • Gfreiter
    Slow, fejezd be, mer lefordulok a székről :))))
  • pet70000
    kikapcs, az a biztos, bár nekem amikó' ment alatta, nem volt gond vele
  • Slow
    az nem a punkbuster miatt van?
    én nemtom, csak eszembe jutott

medve help medve
    ;)
  • Gfreiter
    LOL
  • Gfreiter
    ??? Le akar spriccelni???
  • pet70000
    Akkor kezd elölről, nincs sok veszteni valód
  • [HUN]Crassus
    na kicsit építem a bindeléseimet aztán nézek valami játékot is..........
  • [HUN]Crassus
    #20178-ez nagyon lol
    Slow te milyen Bolond vagy:)
  • Gfreiter
    Bocsi, nem akartam a szádban nyúlkálni Örülök, hogy nem csak én gondolom így :D Hé Pet! Hali :D
  • Slow
    mi van weine? valami gond lehet, mert ennyire nem lehet rossz a 2.0, mert az már többeknek feltűnt volna, és a nagyfiúk (over 50 honor) már szidták volna mint a bokrot...

jól vagy? akarsz róla beszélni? ;)))
  • pet70000
    Várni kell most 1-2 napot
  • Brutal
    A multkor összefutottunk emléxel?
    Veled jó volt gamezni mert tudtál csapatban dolgozni...
  • Slow
    waaaaahhhhhh, koala!!!!=))))
    my brother!!!!
    ;)))
    panda love koala
  • [HUN]Crassus
    Kis HONORtémát előhozva a Friczy meggyőződése,hogy a honor számít a célzásban(nem remeg annyira nem húz el annyira a magasabb honoros gyerek keze-mármint a gép nem generálja olyan durván a golyók becsapódásának a helyét)
    Meg a faszid sebességében is szerepet játszik igaz csak nagyon nagyon kis %-ban
    ez utóbbit én is észrevettem már ha kisebb honoru szinten zöld szintén ugyanolyan stukis muki mellé tévedek rendszeresen letudom sprintelni-pedig ő is sprintel.....

Erről mit gondoltok? vagy csak Friczy látja rosszul?
  • pet70000
    Tesó , te miket tudsz???
  • [DFL]_Hussars
    Üdv mindenkinek! Mi is régen játszunk az AA-val, modemmel, egy közepes pcvel... Sokat szívtunk, az elején is és még most is :) De tény, hogy a játék egyre jobb, összetettebbek mind a pályák, mind a feladatok. Vannak lagok, bugok, ált. nekünk a legszarabb a pingünk (min. 300-400), de ha a 7-ik kör végén nekünk van a legtöbb killünk, az elégtétel. És sok olyan FPS van amiért sok pénzt kérnek és mégis egy nagy nulla... Ez meg ha nem tetszik, akkor fogod és letörlöd: nem került semmibe.
  • Daniel_F
    A számból vetted ki a szót.
  • Brutal
    Bocs,szal Crassusnak szántam...
    Kicsit álmos lennék?
  • Brutal
    Látod?
    Ebből is látszik hogy még kezdő vagyok
    Akkor sorry
  • Gfreiter
    jupiii
  • [HUN]Crassus
    Brutal! azok a fegyverek mind benne vannak csak más-más pályákon......
  • pet70000
    Nem azt mondom, hogy ingyen még a szar is jó, hanem azt, hogy ingyen ez van....
  • Gfreiter
    Nem az a gond, sztem, hanem az, hogy csináltak egy qrva jó gammát, amire aztán a megbízó rátette a kezét,aki nem ért hozzá. Lehet, hogy a fejlesztők könyörögnek a Pentagonban, hogy ne így, hanem úgy mittomén... De persze a Pentagon leszarja, mert azt mondja, hogy ez az ő tulajdonuk, meg ez nekik politika is. Szal ez kb olyan, amikor alkotsz (veszel) vmi faszát, mondjuk anyádnak karácsonyra, ő meg richtig nem arra használja, amire kéne..
  • [HUN]Crassus
    Ingyért(szinte ingyért) még a szar is jó!!! Lásd TESCO és társai mennyi szart adnak el ingyért(szinte)......
  • Brutal
    Szép jó estét!
    Átolvastam az elmúlt 24 óra termését és érdekesen alakulnak itt a dolgok.
    Az FPS témához hozzászólva és OFP-tem egy jó darabig (álltalában LAN party-kon toltuk) és nekem bejött a maga kis egyszerűségével...Na jó nem egy AA meg annyira nem tudsz benne taktikázni,de kellemesen elvoltunk vele( volt hogy 24 órát nyomtam zsinórba,lőnöm már nem kellett,mert a fáradtságtól remegett a kezem az egéren
    Nekem az AA nagyon bejött és sokat kaptam tőletek hogy minden faszán kialakuljon. Most 17-es honorom van,szerencsésnek mondhatom magam hogy ez aránylag gyorsan összejött, bár néha csak az első 30mp-ben élltem,de ez hozzátartozik szerintem.
    Egyik haveromnak is ajánlottam a játékot, ő is egy nappal utánnam kezdte el és szegény még most lépett 11-es honorra,de nem adja fel,mert a játékot nézi,nem a honort...
    Annyival szeretnék többet látni az AA-ban hogy kicsit több fajta fegyvert tegyenek bele (pl. azokat amik az SF kiképzésen az asztalon voltak, semmi többet) és kicsit legyenek már jobbak majd a hivatalos szerverek.
    Ez egy egyéni vélemény volt,tehát senkit nem akartam benne megbántani.
  • [HUN]Crassus
    lennyúzzák a bőröd azt mész a kandalló elé.........
  • pet70000
    Igen, te választod ki milyet akarsz
  • Gfreiter
    LOL :D
  • Gfreiter
    Ok, köcci, akkor megnyugodott a lelkem. Most akartam kipróbálni, hogy milyen a sivatagi színű fegyver. A játékban olyan pusival leszel, amilyet te beállítasz magadnak? Pl hangtompító, irányzékok, stb, vagy ezzel csak ott tucc szórakázni?
  • Prank
    most mintha kicsit gyorsabban futna a pandád:)
  • Slow
    jáj
    =)
  • Daniel_F
    Be próbáltam én is lépni, nekem is comm. error. Most javítják a szerverüket:)