A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Brutal
    Szép jó estét!
    Átolvastam az elmúlt 24 óra termését és érdekesen alakulnak itt a dolgok.
    Az FPS témához hozzászólva és OFP-tem egy jó darabig (álltalában LAN party-kon toltuk) és nekem bejött a maga kis egyszerűségével...Na jó nem egy AA meg annyira nem tudsz benne taktikázni,de kellemesen elvoltunk vele( volt hogy 24 órát nyomtam zsinórba,lőnöm már nem kellett,mert a fáradtságtól remegett a kezem az egéren
    Nekem az AA nagyon bejött és sokat kaptam tőletek hogy minden faszán kialakuljon. Most 17-es honorom van,szerencsésnek mondhatom magam hogy ez aránylag gyorsan összejött, bár néha csak az első 30mp-ben élltem,de ez hozzátartozik szerintem.
    Egyik haveromnak is ajánlottam a játékot, ő is egy nappal utánnam kezdte el és szegény még most lépett 11-es honorra,de nem adja fel,mert a játékot nézi,nem a honort...
    Annyival szeretnék többet látni az AA-ban hogy kicsit több fajta fegyvert tegyenek bele (pl. azokat amik az SF kiképzésen az asztalon voltak, semmi többet) és kicsit legyenek már jobbak majd a hivatalos szerverek.
    Ez egy egyéni vélemény volt,tehát senkit nem akartam benne megbántani.