60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    höhö nézzed a tegnapi trekkelésem :) meglátod hoyg megy :) ugyan ott volt fish de többnyire külön utakon jártunk :)
  • Gfreiter
    Egyébként várható, hogy megszűnik egyszer a lag? Olyan jó vóna :)
  • pet70000
    Egyedül nem megy.....
  • Gfreiter
    A lagos futást azzal lehet csökkenteni, hogy a földet nézed rohanás közben. Így viszont nem látod, hogy hova futsz. Ezért az alant leírt technikámhoz párosult némi tk is...
  • Al Bundy23
    na végre csitulnak az indulatok :)
    HOOAH mingyá megyek is és elkenem a száját az opfornak hospitalon :)
  • patacsi HUN
    nem tom mintha néha az IF-en nem lenne rohambili.. én is leszedtem Strav-ot tennap :) főleg hátulról LOL :D
    arról már nem beszélek, hogy RPG, direkt hátranézek de mire lövök csak mögöttem van az arc mindig... ja és a jobbos bejáratnál Rush lenn futott, én felnyomtam az ablakon keresztül egyet és benn robbant de Rush lenn úgy felborult tőle, mintha telibe nyomtam volna.. LOL
  • Gfreiter
  • Daniel_F
    *Starfishtől.
    Bocsi.
  • Gfreiter
    Egy kis korrigálás :))
    Pet: LOL, hátha már a múltkor meggyanúsítottál, hogy rúzsozok, meg női ruhát hordok...
  • Daniel_F
    Kaptam egy e-mailt starfishtől. És akár hiszed, akár nem, ÖRÜLÖK annak a levélnek.
    Végre tudom, hogy mi volt a baj. Az, hogy a bajnokságban 100%-volt az xsu-hoz írva.
    Hidd el, én ezt nem így gondoltam, és már szégyellem is magam emiatt. Ha Ti nyertek volna, akkor nektek lett volna 100% oda írva.
    Egyszerűen nyert meccsek/vesztett meccsek*100-at írtam oda.
    Egyébként ez ellen egy másik (hagynemondjam melyik) klán tagjai is felszólaltak, sőt, itthon meg is van az, hogy a körök száma alapján írja a százalékot.
    Csak a béna xSU tagok ugyanabba a fórumba írtak új ötletet, és ez feledésbe merült, jött a 2.0, és elfelejtettem felrakni.
    A meccsen pedig az xSU-ra jobban dühös voltam, mert azt sem voltak képesek megtenni, hogy admin legyek arra a meccsre, sőt, még azt se mondták meg nekem, hogy változtatnak a körök számán, és beégettek a meccs közepén ezzel. Rájuk voltam dühös akkor, de én gyorsan felejtek, és ezt a malőrt is elfelejtettem, és nem is izgat.

Szóval ha valami baj van, akkor - ahogy Gfreiter, meg más is mondja - azonnal szóljatok. Nem vagyok telepata, hogy kitaláljam, hogy kinek mi a baja.
    Részemről nincs semmi harag, sőt, szánom magam az ostobaságomért.
  • Al Bundy23
    LOL :)))) Pet, te nem beeci vagy álnéven??:)) nagyon überlol ez a stilus :)
  • Al Bundy23
    na de hogy army-s dologgal kapcs-ba is irjak...
    Mé van az hogy hospitalon 3 körön kereszül mindig engem lött le a saját? de ugy hogy futok felé kb "2-3" méáterre lehetek töle erre lelö :) hát mondom ilyen nincs.. de azé hospitalon volt tegnap egy franko menet :)
  • pet70000
    "mindenki nyissa ki a száját"
    Mit akarsz töllünk G??
    Te kis huncut!!
  • Gfreiter
    Persze, tudom :) Én is kentem. Az volt a technikám, hogy kibiztosított gránáttal rohantam arra, amerre az ellen volt, és közéjük rohantam. Még ők is elcsodálkoztak, hogy mi a fenét csinálok. Aztán lelőttek... és felrobbant a gránátom :) Általában kettőt is leszedtem egyszerre. Azér az öngyilkos merénylőktől is lehet vmit tanulni
  • Al Bundy23
    g mester persze vágom :) jobb is a békesség. én részemröl legalábis már békesség van :) jol kialudtam magam..
    Fish az iménti "bundy egy isten"-t arra értette hoyg kentem a dolgokat tegnap hospitalon :) még mielött valaki egonak hinne :)
  • Gfreiter
    A nagyfőnök mégis Isten... ;)
  • Gfreiter
    A múltkori vita során Patacsi hozzászólásában véltem felfedezni ezt a mondatrészletet, ami úgy gondolom kifejezi mindazt röviden és tömören, amit én is gondolok. Csak én nyuszi vagyok, és nem akarok beleszólni. Viszont hirdetem az igét :)
  • PsychoStarfish
    Mielőtt még valaki félreértené... Bundy egy Isten... Nincs ezzel az uisten dologgal semmi bajom azon kívül, hogy úgy neveltek, hogy a kaján kívül nem engedték, hogy mást (Na meg Istenen kívül) istenítsek. Senki ne kapja fel a vizet.
  • Al Bundy23
    reggelt kis neverwinter huszár :)
  • Al Bundy23
    :))) LOL az biztos is hogy léteznek :)
  • PsychoStarfish
    "Isten" csak egy van, nevével visszaélni bűn. - Ha biblikus szeretnék lenni.

Amúgy meg istenek nincsenek, minden ember a saját istene mivel szabad akarattal redelkezik, sjaát életét formálja.

Na elég az offból.

UFÓK AKKORIS LÉTEZNEK!!!!!
  • Al Bundy23
    amugy reggelt, hajnalt, napot, estét....a megfelelőt huzzátok alá. G, jó az aláirásod :)
  • Al Bundy23
    "ha isten akarsz lenni gyere az xsu-ba"
    de az istenek nem a fejükre estek?
  • Gfreiter
    Kurva üzleti hírek folyton :((
  • Gfreiter
    A srác, aki kin van az armiban, mondta, hogy ma lesz egy bevetésük, ahol ott lesz az MSNBC és vmi FoxNews, úgyhogy ma a TV-re fogok ragadni. Azér maj jövök, de nem fogom teleoffolni a fórumot :)
  • Gfreiter
    Szép jó reggelt mindenkinek :)
  • SSBeeci
    Bocsi Gfrei...4-5 szerveren szenvedtem, aztán egy 6-oson kötöttem ki de az is laggi volt..bocsi, majd holnap..azaz ma:-)
  • SSBeeci
    Bár itt most Gfreien kívül más is 1000 körül jár, ill. 800...én még 500-nál se vagyok...
  • SSBeeci
    Akkor húzzál bele TESÓÓ:-))lol
  • Gfreiter
    Na jó8 mindenkinek! Jó volt ez a mai nap úgy mindent egybevéve :)
  • Gfreiter
    Aha, akkor te voltál ott, LOL :)
  • Brutal
    Brad_Alkenon a játékbeli nevem
  • patacsi HUN
    jelszó??
  • Gfreiter
    Milyen néven voltál? Én azt csináltam, hogy kibiztosított gránáttal beronygoltam az ellen közé, így amikor lelőttek, felrobbant a kezemben a gránát, és általában kettőt is kinyírtam :) Így lehet 2-es fragratet összehozni :) LOL
  • Brutal
    Nah kijöttem az SF Hospitalról mert többet mentem hátra a lag miatt mint előre
  • Gfreiter
    Nem egészen :) De most mit csináljak...?
  • [Rush]
    Aki jön gammázni ventrilo szercer cím : NoteZ.org
  • repro
    Bázzeg G 2x annyi hozzászólásod van 2 hónap alatt, mint nekem 1 éveben.. :)
  • Gfreiter
    Na mindegy, nem talállak. Én most a 69.25.16.75-re megyek.
  • Brutal
    Megkaptam köcci már nyomtam rá választ is