60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    nincs az bezárva az a maci, csak piheg... futott eleget=)

kutyika bazz=))) jól vagy? ;)))
  • [Rush]
    KUTYIKA ;)
  • [HUN]Crassus
    Teccik a "szabadítsuk ki macit"indítványod!
    gyerünk emberek! SzABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUk.............
  • Gfreiter
    És ez a gonosz Slow bezárta oda szegény macit... Szabadítsuk ki Macit!!! :)))
  • Gfreiter
    De ez is csak részbe nigaz :) Nem teljesen vakon gránátozom, de amikor tom, hogy a fal túloldalán nagy valószínűséggel Opfor van, akkor azért megadom az ívet a tojásnak. Le is szedtem így vagy 8 embert (két 7-es kör alatt), bár össze is szedtem kb 700 roe-t, és a sitten kötöttem ki, és ugrott egy honorom. Ez azért volt, mert későn értem oda... Egyébként ha mindig kempelnék (amihez egyébként türelmem sincs), nem lenne lehetséges az a tény, hogy én 7 menetből is a legjobb esetben élek túl egyet ;) LOL!!
  • [HUN]Crassus
    ROGER!

nem kell a duma:Slow gonosz ember!LOL:))))
  • Slow
    tudom, gonoszkodtam ;)
  • Slow
    hehe
    papa akart lenni =))))
  • Slow
    egyébként pls lovagolj át az xsu fórumra pap;)
  • [HUN]Crassus
    Nem is akarok!Slowi:)Nem az én stílusom.
  • Slow
    ezt azé' mondja, mert imád(na) kempelni, de nem tud ;)
    :P:P:P
  • [HUN]Crassus
    LOL G! LOL
  • [HUN]Crassus
    sA C@mperekről csak annyit,hogy az egy hülye(nem pontos "j" vel hanem igazi Hülye!)aki képes 5-6-7-8-9 percet egy szobában(épületben,sarkon,átjáróban sztb.stb.) egy pontra fókuszálva gubbasztani majd mikor bepirosodik a célkeresztje meghúzni a ravszt.Hát gratulálok neki qrvára élvezheti a játékot......Amúgy meg 1-2 köra alatt a kempereket ki lehet ismerni és egy kicsit képzetteb játékos(pl.ÉN LOL)símán kiszedi őket.egy két halkan elhajított jól beélesített gránát csodákat tud művelni:)Na meg a füst is ha OKOSAN! használják.
  • Gfreiter
    Rám csak a "vakon végiggránátozza" rész igaz... ;)
  • Tikal #21878
    szerintem itt sem tudhatod mit tartogat a következő szoba/sarok... persze elég szar hogy vannak helyek ahova nem ajánlatos kezdéskor rohanni mert tuti el kap egy gránát, dehát nem kell futkosni :)
  • Nyers
    Semmi sem lehetetlen, és csak a végcélnak kell a szemünk előtt lebegnie, na meg végre néhány járműnek?
  • Slow
    (semmi, csak van szegedi nyers ismerős)

black hawk down kira, de nemtom ez átadható-e a hangulat egy multijátékban... offline ok, de multiban?
  • Nyers
    Én csak a meglepetésre asszociáltam az "ominózus hozzászólásomban", hogy a való életben a katona /láttad a Sólyom végveszélyben című filmet? / nem tudhatja, hogy mit tartogat a következő utca és ez az Armyból hiányzik! Na üdv, én megyek gammázni! (Mi ez a brada dolog?)
  • Slow
    hehe, nem méricskéllek nyers, nem kell mondogatnod, hogy nem vagy noob =)
    szegedi vagy brada? ;)
  • Slow
    akkor erre egy nagyobb (bonyolultabb) pálya megoldás, random kezdőpontokkal... de sztem az még vontatottabbá tenné és a cs-sek nem jönnének játszani.. de szörnyű lenne...;)
  • Nyers
    Köszi, azért én is tudom mi a dörgés, nem kell engemet félteni!
    Egyébként meg pont erről szól a #21858-s hozzászólásom! Hogy a való életben nem tudod, honnan jön pontosan az ellen, és nem dobálgatod a kijelölt összesen csak két megközelytési útra! Sztem ez a fő probléma! Persze kivétel a Bridge, mert ott jó esetben csak egy irányból jöhet az ellen! :)
  • Slow
    na jah, nemazé' mondtam =)
    de:
    sztem csar-on nem ez a legrosszabb eset a támadóknak, hanem, ha kirassol a deff csapat (gránátok, jaj a gránátok...), mert akkor könnyen hátra szorulhat a kezdőrészre a csapat és onnan nehéz pilótát menteni...;)
  • Nyers
    Jó van na, én sem most kezdtem az ipart, tudom ezeket a dolgokat és is, de egy minimálisan is összehangolt védőmunka is elég a halálodhoz! Egyébként ez az egyetlen módszer azon a szakaszon, ha meg még szerencsétlen vagy kapsz egy RPG jobbról egy gránátot balról!
  • Slow
    kapuba füstöt, pilóta alá beszalad, egy skuló egyik fejbe, egy skuló másik fejbe ;)
  • Nyers
    Gyermetegül egyszerű! Egyik fogta a pilótához képest a balodali kaput - tudod honnan :) - a másik kettő pedig a másik oldalon úgy állt föl, hogy ha éppen az egyiket akartad kinyomni, akkor a másik lőtt fejbe! :)
  • Tikal #21867
    azt mesélik fejlesztgetni kell a karaktered, több faj kozul lehet választani stb
  • Slow
    és hogyan?
    ha le tod írni
  • Nyers
    Én nem tagadom, hogy minden a csapatmunkán áll vagy bukik, de 2 órája nyomtam a CSAR-n és 3 gyerek úgy levédte a pilótát, hogy már inkább nem is próbálkoztunk!
  • Slow
    hehe, mindenki ugyanazt válaszolta ;)
  • Slow
    ez jó ötletnek tűnik, nemtom nehéz-e megoldani, lehet a 5.0-ban már benne lesz..:)

egyébként sztem armyban elég jól le lehet vadászni a kempereket. pl csar-on majdnem minden hely két oldalról megjözelíthető (pl a pilótához se tudsz bekempelni, mert vagy az ajtóból, vagy az ablakból látható az egész szoba)

szóval asszem még mindeig a csapatmunka a legfontosabb istt (hál'isten...)
  • Nyers
    Egyébként meg a camperekkel sincs komolyabb bajom, de nagyobb pályákon azért élvezetesebb lenne hisz nem csak egy utat kellene fedezniük! Igen a campereket is ki lehet csinálni, utána meg fejbe lő a másik camper!
  • Prank
    ja
  • Nyers
    DE azért ez egy építő ötlet nem?
  • Dexa
    random rendszer?
    hm...
    írd meg a deveknek...
    :D
    1ébként meg a campereket is meg lehet szivatni könnyen, néhány kör után a legjobb kemper is legyakolható bármit is csinál...
  • Nyers
    Na akkor most írnék egy építő kritikát az AA-ról! Félre ne értsen senki, a legjobb gamma, és én is ezzel tolom, ha időm megengedi!
    Tényleg a legjobb FPS a maga nemében, de:
    - Szerintem a nagyon elkurvult néhány pálya: pl a Bridge! Gyerekek akik gondolom egész nap off-lineba tolták és a pálya összes pontját kitudják lőni a Grenaiderrel, természetesen a pálya másik sarkából, ami nekem nagyon nem tetszik! Ez teljesen megöli a pályát!
    - Általában a camperek győznek, akik félidőben kitolják az orrukat, mikor már a színe-java elhulott az alakultnak, és vígan bezsebelik a győzelmet!
    - Amíg valamilyenmódon nem oldják meg, hogy a pályán legyen random addig a védelem óriási előnyben van! Pl: a CSAR-n egy kicsit is összedolgozó csapattal szemben megközelíthetetlen a pilóta! Legalább a pilóta helyzetét lehetne változtatni a környező épületekben!
    - Amíg nincsenek nagyobb pályák - megint CSAR - és csak 2 úton lehet bevenni a célt, addig nagyon egysíkú a dolog! És megintcsak a camperek! Legalább néhány épületsávval ki kellene bővíteni ezt a pályát!
    Összességében, a nagyon távoli jővőre való elképzelésem az, hogy legyen egy random rendszer, olyan pályáknál ahol ez megvalósítható! Én erre gondolok:
    - Az épületek, városrészeket, valahogy változtatni kellen minden 7 kör végén! Persze a fő cél megmarad, pl Black Hawk megsemmísítése stb..., de ha már két helyen máshol van ablak és más a tetőszerkezet minden megváltozna és átalakulna igazi kommandóvá, ahol esélye sincs a campereknek és a nagy pályabuziknak, tényleg összehangolva kellene mozogni, ahol minden sarkon túl egy meglepetés vár!
    Na remélem értitek mire gondolok! Ettől függetlenül is ez a legjobb FPS - mondjuk a folytonos lagg-hibák miatt kicsit szomorú vagyok - de akkor is! Hooah!
  • Nyers
    Nagyon helyes!
  • Slow
    esetleg ezt próbáljátok ki offline:

hospital pálya, egy saw, lent a korházban, a folyósón elkezded lőni a folyósó másik végét, közben figyeled az fps-t
    nálam, ha a 'client side effect' be van kapcsolva, akkor lezuhan 50 fps ről 12-re kb 100 skuló után
    ha beixelem a 'client side effects disabled'-et, akkor nem mozdul az fps...
    sajnos így nem lesz meg a legjobb dolog, mégpedig hogy látom, hogy hol porzik a fal, de legalább nem szaggat be...

ez az 1.9-ben nem volt gond, csak most
  • Nyers
    Nahát, ez meg mit akar jelenteni, lol!
  • Gfreiter
  • Kutyika
    Slow!
    Ez a medve!!!