A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Na akkor most írnék egy építő kritikát az AA-ról! Félre ne értsen senki, a legjobb gamma, és én is ezzel tolom, ha időm megengedi!
    Tényleg a legjobb FPS a maga nemében, de:
    - Szerintem a nagyon elkurvult néhány pálya: pl a Bridge! Gyerekek akik gondolom egész nap off-lineba tolták és a pálya összes pontját kitudják lőni a Grenaiderrel, természetesen a pálya másik sarkából, ami nekem nagyon nem tetszik! Ez teljesen megöli a pályát!
    - Általában a camperek győznek, akik félidőben kitolják az orrukat, mikor már a színe-java elhulott az alakultnak, és vígan bezsebelik a győzelmet!
    - Amíg valamilyenmódon nem oldják meg, hogy a pályán legyen random addig a védelem óriási előnyben van! Pl: a CSAR-n egy kicsit is összedolgozó csapattal szemben megközelíthetetlen a pilóta! Legalább a pilóta helyzetét lehetne változtatni a környező épületekben!
    - Amíg nincsenek nagyobb pályák - megint CSAR - és csak 2 úton lehet bevenni a célt, addig nagyon egysíkú a dolog! És megintcsak a camperek! Legalább néhány épületsávval ki kellene bővíteni ezt a pályát!
    Összességében, a nagyon távoli jővőre való elképzelésem az, hogy legyen egy random rendszer, olyan pályáknál ahol ez megvalósítható! Én erre gondolok:
    - Az épületek, városrészeket, valahogy változtatni kellen minden 7 kör végén! Persze a fő cél megmarad, pl Black Hawk megsemmísítése stb..., de ha már két helyen máshol van ablak és más a tetőszerkezet minden megváltozna és átalakulna igazi kommandóvá, ahol esélye sincs a campereknek és a nagy pályabuziknak, tényleg összehangolva kellene mozogni, ahol minden sarkon túl egy meglepetés vár!
    Na remélem értitek mire gondolok! Ettől függetlenül is ez a legjobb FPS - mondjuk a folytonos lagg-hibák miatt kicsit szomorú vagyok - de akkor is! Hooah!