60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Itt a hivatalos "vélemény" a tavaszi patch-ről:
    Upcoming Editions

In coming upgrades, America's Army: Special Forces will incorporate significant game enhancements including:
    § MP5SD6 Remington 870 shotgun for forced entry through
    doorways; the AT4, a shoulder-fired anti tank rocket; and the BDM, a shoulder-fired bunker demolition munition.
    § New missions that incorporate friendly, enemy and
    non-combatant AI. Friendly AI will be in the form of instructors and team members. Non-combatant AI will expand the importance and impact of rules of engagement as gamers encounter civilians and members of non-governmental-organizations in simulated training and combat missions.

Járművet szerintem egy jó ideig nem vezethetünk! Max onnan fogunk kiszállni, meg talán lődözni! Szerintem, sajna ennyi! És oldják meg végre a lag-problémát, engem rohadtul idegesít!
  • weine
    Na teljes lendülettel fut a TS server....
  • Nyers
    Egyébként a járművek betétele a játékba szerintem nehéz feladat! Vagy nem tudom medig tudják csinálni, hogy mindenre keresnek opfor fegyvert a jelen esetben járművet! Mert ugyebár még a fegyverek hasonlítanak egymásra :), addig "ugyanolyan" járműveket szerintem nehéz lesz találni. Másrészt ha van benne jármű, akkor kellene a mostani pályáknál min 3x nagyobb terület, hogy nehogy már csak 10 m-t guruljunk (esetleg repüljünk, bárcsak lenne ilyen is/, másrészt a szitu meg ne úgy nézzen ki, hogy a járműből takarodás mert a legközelebbi RPG kitakarítja!
    Mindenestre nehéz téma, és ha megnézem a konkurenseket akkor van némi lemaradás. De ennek így kell lennie, mert én azt mondom, hogy inkább ne legyen benne semmi, minthogy valami bóvlit vezethessünk szar fizikával /egyébként ez kizárt dolog :)/
    Én eltudnék képzelni qva nehéz kiképzések pl. Black Hawkra, Microsoft FS módjára, részletesen, amihez tényleg érteni kellene! Na ennyi! A köv. patch meg tavasszal jön, de addigra meg kellene oldani ezt a szar lag-hibát! Én azt olvastam, hogy a patch továbbra is a special force-os katonákra lesz kihegyezve, gondolom új pályák, a fegyvereket meg már halottam.
  • Dexa
    legyen igazad...

• Nyers
    Persze, én is tudom! A grafikára akartam célozni! Akkor íme, ilyen járművekbe fogunk kocsikázni, na meg persze !
  • Dexa
    a későbbi verziókba igérték hogy lehet majd járműveket is használni...
    már várom hogy tényleg igaz-e a dolog vagy nem...
  • Nyers
    Egy kép a következő patchből: :)
  • Dexa
    reggelt minden ARMY-s kollégának...
    gamelni akarók keressenek meg...
  • [HUN]Crassus
    Jo reggelt punnyadok! En mar melozom!:)Aki egy jo kis FLAME-re ehes kukkantson at a DC forumba picit.......
  • Mighty
    Kuldtem privat uzenetet a TS-sel kapcsolatban.
  • Lance Armstrong
    Hahó, Valaki, mondjátok meg, hogy hol vagytok TS-en légzsi, elvileg ti olvassátok ezt a fórumot, van nem. Egyébként nem látom sajna a fényképemet
  • Lance Armstrong
    Sziasztok, hol vagytok, mondhatnátok egy TS ip-t! Oks? Köszi szépen!
  • Dexa
    remélem hamar helyre jön...
    ;)
  • weine
    Na ja, reszelgetem a szervert, de meg eléggé sorjás:)
  • Slow
    csekk xsu home
    vasárnapra tervezgetünk...:)
  • Dexa
    a kis Special Forces-os Lenszt látom?
    :D
  • SSBeeci

Gratu Lance!!
  • Dexa
    ok
    de akkor nekünk csak biztos időpontot mondjál mert eredetileg úgy lett volna hogy holnap vagy holnapután gameltünk volna 1más ellen, de mindegy...
    akkor ezt a dolgot kicsit Ltoljuk későbbi időpontra...
  • [DFL]vajdi
    sajna mostanaban tanulnom kell sokat, aztan nem jatszok. majd téliszünetben játszunk egyet
  • [DFL]vajdi
    ellenőrző ponton átakart hajtani...hát jól leellenőrizték ehhehh,
  • [DFL]vajdi
    igen majd nyomunk... akkor munkavállaló, akkor is amerika miatt volt ott, és mostmar baszhatja... de valószínű öngyilkos akart lenni.
  • Dexa
    Vajdi: te meg néha már az agyadhoz kaphatnál és figyelhetnél hogy miket írsz...
    1ébként meg jó klánfightot nyomunk majd 1más ellen, igaz?
  • Dexa
    Audio: a weine TS azért van most tele, mert Főnök úr vmit Lnyomott, így a szerver az install után az alap 8 max felhasználóval nyomul és amíg vissza nem jön és át nem állítja addig ez sajna így is marad...
  • Slow
    nem civil volt? úgytudom egy független munkavállaló
    és úgytudom, hogy amerikai golyó végzett vele...:/
  • [DFL]vajdi
    mért kéne bármit is éreznem iránta? ehh
  • [DFL]vajdi
    hát bazze, ez nem vicces? mer sztem kurvára... érző ember vagyok, nekem lelkiismeretfurdalásom van ha véletlen letörök egy fa ágat vagy mittudom én ...de hogy egy magyar ember elmegy háborúba szolgálni pénzért amerikát, hát ez sztem vicces, arról nem is beszélve hogy amerikaiak lövik le
  • Atiti
    Te nagyon érző "ember"vagy!
  • [DFL]vajdi
    hát nincs az a pénz amiért én háborúba mennék, már bocs... főleg hogy amerikát szolgáljam, na persze
  • [Rush]
    Gratulálok, ha te lennél az rólad is így beszélnék.......
  • [DFL]vajdi
    BÜSZKÉN HALT MEG! AMERIKÁÉRT :DDD (gratulálok) csak ennyit tudok erre mondani... igaz aki hülye haljon meg
  • [DFL]vajdi
    Mennyi ROE jár egy magyar katona lelövéséért?
  • Audiogenius
    ez a weine ts allandoan tele van
  • Al Bundy23
    NA DE PET??!?!?! MI AZ HOGY SZIVOS hangszerek? mnem leszünk igy jóba, dezertálok a HITbö :))
  • Tikal #22158
  • SACA_(HUN)
    Crassus játszol valahol?
  • Slow
    fordult a kocka ;)
    üldözte, kifulladt, pihegett (ez volt tegnap), beijesztett a fű, most meg rájött, hogy gáz van...:))
  • [HUN]Crassus
    Jó az Új PANDA SLOW!:)
    most mit csinál??menekül a hőn áhított kaja elől??
  • Slow
    =)
    köc

verseny van, hogy ki legyen az off-király ;)
  • Strahd_
    Nem sikerül magammal birom :D
  • Strahd_
    Пропустить
    анимацию