60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    De a Kürt télleg jó, csak rohadt drága...
  • patacsi HUN
    az EU miatt én kivárnék kicsit még... (persze nem ilen eccerű a dolog) hátha jótékony hatással lesz az árakra az, hogy mindenki kivár az EU miatt :))
  • [negativ] Cirek
    elötte próbáld ki a Norton Ghost progit, asszem az tud ilyeneket...
  • Mighty
    Kürt KFT, ha sok a pénze az ismerosnek.
  • patacsi HUN
    ja csak a fizikai megsemmisítés biztos egy vinyónál, mert ami egyszer rajta volt azt vissza tudják állítani... van is cég aki evvel foglalkozik (megsemmisítés, visszaállítás...)
    de sajna többet nem tok :(
  • Nyers
    Igen, anno még én is hallottam róla, hogy sérült lemezről megmenthető a cucc, de pénzes az ügy, vagy ismerős kell, amennyiben én jól tudom.
  • Mighty
    Hely sracok! Autokrol beszeltek? En is eppen mostansag szeretnek venni. 1.6-os Golf3-as vagy Vectra volna jo. 1.6-nal tobbet nem nagyon tudnek adni (persze hitellel)
  • patacsi HUN
    :D
  • [negativ] Cirek
    vazze -1500 pont rohadt béna Teammates, nem látják hogy gránáttal halok meg...
  • Gfreiter
    69.25.17.42 LOS!!!
  • Kutyika
    nem beszélek jól idegen nyelveket...
  • Kutyika
    felőlem mehet..:)
  • Gfreiter
    Bocsi, csak elmentem cigiért, meg levittem a szemetet, mer különben hallgathatom egész este a sipítozást... CSAR?
  • Gfreiter
    Kutyika!!! Ez nagyon LLLOOOLLL!!!
    Gyere játszani!!
  • patacsi HUN
    miau..
  • Kutyika
    Semmi más....

Nos hát,ez a csend az áhítat hallgatása volna tán,
    vagy mindenki kötélért nyúlt, s kint lóg a kerti fán?
    Ennyire rossz az amit írtam, vagy csak a Net akadt,
    lefagytak a szerverek, s a fórumon senki nem maradt?
    Túl nagy itt a néma hallgatás, ez most nem vitás,
    mi lehet ennek az oka, csak tán nem eltiltás?
    Csend van, nehéz sűrű csend semmi más...
  • Kutyika
    A linuxal csak egy bajom van, hogy nem ismerem. Mindíg csak egy működő gépem van, de ha volna mégegy gépem, akkor azon biztos kostólgatnám a linuxot, de így... Inkább kihagyom, talán majd egyszer...
  • Kutyika
    Nekem mindegy.
  • patacsi HUN
    lesz a hibás :))
  • patacsi HUN
    maj' szólj :) legalább meg a lesz hibás ;))
  • Gfreiter
    Hát asszem mindenkivel így van... De majd segítünk, bár én nem értek úgy az autókhoz, én csak javasolni tudok, bár valamennyi tapasztalatom van, hiszen 2 évig cibáltam szerelőkhöz az autótulajdonosokat :) Ott aztán megtanultam pár dolgot.
    Szia Kutyika!! Egy picit el kell ugranom, de egy 10-20 perc múlva itt vagyok, és akkor mehetünk! Addig találd ki, hogy melyik pályára szeretnél menni!
  • Kutyika
    Ugyanmár miért utálod?
  • Strahd_
    linux az az izé oprendszer ami azért van hoyg a meglévö M$ hibákat felváltsd valmi mással .) és még utálom is.
  • Kutyika
    Vau???? Bevakkantás megvolt... Hol lehet gammázni???
  • Strahd_
    Amugy G az a baj hogy a pénz mindeig ugy elfolyik tölem :D hol ide egy fegyvervásárlás hol oda egy uj számítógép alkatrész .) majd jól összekuporgatok egy kis pénzt és akkor .) szivesen venném a segítséget.
  • Gfreiter
    Halle! Azt eszik, vagy iszzák? Strahd, a #23012-es nagyon LOL
  • Strahd_
  • Strahd_
  • Free
    Halle mindenki.
    Le tőlthető magyar oldalról a Linuxos Client.
  • Gfreiter
    Nem nyitunk egy Autós topicot? "Autót akarsz venni? Segítünk!" címmel :) Szal a 850-es az egy gyönyörű autó! Egy srácnak itt a házban van egy 850-es fekete kombi,, asszem 2.5 TD. De a havi harminc rugeszos "keresetemből" még ezt a Golfot is alig tom fenntartani. Patacsi, meg mindenki! Segítsünk Strahdnak autót találni, hiszen ebből a pénzből tutijó kis autót lehet kapni!!! Én egyénként mindig azt néztem, hogy mennyire megbízható, mennyi a fenntartása, stb, és csak aztán foglalkoztam vele, hogy mennyivel megy, stb. Emlékszem, amikor kerestem az autót, akkor volt egy gyönyörű, kívülről feltuningolt, tűzpiros Golf, de nem vettem meg, mert olyan hibák voltak rajta, ami kizáró ok volt. Ehelyett vettem egy sima, nagypapás fehéret, de mióta vettem bele a CD tárat, senki nem gondolja, hogy nagypapa vezeti, lol! Sőt, sokszor a rendőr sem állít meg, mert azt hiszi, hogy én is az vagyok
  • [negativ] Cirek
    na vki game?
  • patacsi HUN
    ja bennünk nincs az az érzés, hogy: "bazz 17821-et fizettem érte és az AA nyomába sem ér..." :))
  • patacsi HUN
    :)
  • Strahd_
    Na hallod és még te is idejösz higitani...
  • [negativ] Cirek
    jaja, egyedül az ára nem baráti.. :)
  • Strahd_
    De halál komolyan ez nem egy baráti társaság forumja? :) minek itt ON meg OFFolni? :)
  • Vorpal
    Látom azért az Americas Army community nagyon él:) Hát igen olcsó húsnak hig a leve
  • Strahd_
    Szép a volvo csak drága és bazi nagy :)
  • [negativ] Cirek
    na hogy valamelyest ON-ok legyünk:

Nekem naggyon bejön az army H1-es Hummere! :)
  • [negativ] Cirek
    mondjuk kiváncsi lettem volna mi lett volna ha a focus is focusba megy bele, nem hiszem hogy lökhárítócserével beérte volna... :)