60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    hna, jó. Felejtsétek el... mentem gammázni!! Csá!!!
  • PsychoStarfish
    Én sem értem az összefüggést. A TS és az Arabok meg a ghost, meg az Izraeliek.... Mi van?
  • Tikal #23501
    nem értem az összefüggést, TSre jöhetsz attol még hogy a másik csapat ghostol, mi nem fogunk, egyszerü
  • Kutyika
    De a politikába ne menjunk bele....
  • Kutyika
    Nem akarok vitázni ezen...(a beépített TS-lehetőségén)
    De nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, (a beépített ts-t) az más kérdés hogy nem akarják... Kérdés, hogy a lagot(ami a legrosszabb jelenleg) meg akarják-e oldani, vagy jó ez nekik így???
    A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, főleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani....(így nem is kell nekik kínaiul magyarázni), (vagy rejtőzködők voltak és azért nem láttam őket...)Izraelieket már igen....(velük játszottam)
  • Dexa
    Kutyi: én már Lvesztem a sorok közt....
    ezt mire írtad:
    "A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, főleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani.... (vagy rejtőzködők voltak...)Izraelieket már igen...."

nem értem az összefüggést Free írása és a te írásod között...
  • Kutyika
    Nem akarok vitázni ezen...
    De nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, az más kérdés hogy nem akarják... Kérdés, hogy a lagot meg akarják-e oldani, vagy jó ez nekik így???
    A ghost-olásról annyit, hogy utálatos dolog, főleg amikor már csak a vak nem látja, hogy csalnak.... Megjegyzem én még arabokatt nem nagyon láttam játszani.... (vagy rejtőzködők voltak...)Izraelieket már igen....
  • Mighty
    np. Lehet nekem se tunne fel.
  • THE matrica
    LOL Nem is néztem
    De azért Köszi
  • Dexa
    Mighty: én már az ilyenre nem is reagálok...
    :D
    patacsi aláírása mindent Lárul...
    amikor pl a medic teszt megoldás volt az aláírásában, akkor mindenki azt kérdezte meg, szal...
  • Dexa
    193.109.252.102
  • Mighty
    Csak 2 hozzaszolassal lejjebb! Rekordot dontottel ocsem.
  • Dexa
    nekünk is csak úgy sikerült a screenshot hogy bent voltunk az adott szerveren 6-an, így nekünk ez a művelet nem volt nehéz...
    ...a te helyzetedben viszont már ez a dolog komplikáltabb lett volna a megvalósítás szempontjából...
    ;)
  • THE matrica
    Sziasztok! Lécci irjátok be a weine ts serverének a zipéjét mer vót egy format c: -m
  • Tikal #23489
    akkor vissza vált rendzsergazdira és telepit :) a tűzfal meg azért van hogy ne legyen behatolo :)
  • patacsi HUN
    Lvileg rendszergizdaként nem szabadna netezni mert egy esetleges behatolónak csak megkönnyítjük a dolgát. persze G barátom még nem vette észre, hogy ha nem rg-ként van bejelentkezve akkor a jobb gombal az ikonra kattintva kijön a "Futtatás mint..." parancs ami ezt a dolgot áthidalja. persze a Panda szokott keverni még illenkoris eleget a jogosultságok miatt de az nem számottevő.
  • Tikal #23487
    XP alapbol ugy telepit hogy te vagy a rendszergazda, szal G tényleg nagyon elcsesztél vmit...
  • Free
    Kutyika és mindenki. a progiba azért nem lehet beépíteni Olyan progit mint a TS mert eléggé furi lenne L mondani egy arab játékosnak hogy a kínai parancsait kövesse. Túl populáris és globális játék ez ahoz hogy ezt bele lehessen építeni. Ez minden nemzet oldja meg maga. Elég azzal küzdeni hogy van néhány szerver ahonnan kérdés nélkül pl kidobják a HUN végződésű neveket.

Az összes xSU HIT LoverZ THE a Veine TS t használja. És bízom benne hogy L jutunk arra a szintre ami arról szól hogy épp azért hogy mindenki tudja ki hol merre miegymás hogy mindenki erre a TS re jön fel. Minden Clan kap szobát STB. Azt hiszem ezt túlírtam.

"G" Nem tudom te hogyan telepítetted az XP -t de akkor ott nálad valami hatalmas gondok vannak. plussz minden progi megkérdezi amikotr telepíted hogy csak te használhasd vagy ALL tehát mindenki. Szerintem itt is L szúrtad a dolgokat.

Kutyika a Ghostolás olyan egyszerű dolog hogy legfeljebb télleg nem hallod meg vagy azokkal akikkel játszól megbeszéled hogy ne legyen ez nálunk is működik. És eléggé hasznos a TS amikor van egy őrszem valahol és az tudja mondani hol látott ellent. Persze az őrszem élő katona. Aki meghal az kussol ennyi.

Dexa kicsit nehéz lett volna screenshot -ot készíteni mert kirugott. de legközelebb furmányosabb leszek :o))))
  • Nyers
    UI: Ha megjavultak a lejebb említett hibák valaki szóljon rám priviben!
  • Tikal #23483
    jösz te még vissza
  • Nyers
    Na én most hagytam abba az egészet! A csalók hadseregétől, a laggproplémák miatt nem látom értelmét folytatni, persza azért 2 havonta majd ránézek a gammára, hogy azért mégse vesszen el az acountom, de semmi többet! Majd ha megvan a PB rendesen csinálva, nincs lag-hiba akkor újrakezdem, mindenestre a köv. tavaszi patchet várom, talán majd ott. Azért ide majd még néha benézek, na cső ...
  • Tikal #23481
    továbbra sem értem, nem vagy rendszergazda a gépeden? vagy mi vaaaaan? a rendszergazda miért nem netezhet?
  • Kutyika
    Hmm.. Érdekes gondolat.... szerintem senki sem "normális"...
  • repro
    repro vagyok de mind1.. :) akkor amúgy azért volt, mert nem ment egy TS server se.
  • Gfreiter
    Meg a másik, hogy amikor mindenki elkezdett a Ventrilloról beszélni, aszittem, hogy akkor már senki nem is TS-ezik. A Ventrillo nekem nem megy, úgyhogy gondoltam akkor ennyi. Oké Slow :) Verstanden :)
  • Nyers
    Szerintem is ez az egyetlen járható út, mármint beépíteni a gammába egy ilyen saját kommunikációs rendszert és azzal tolni. Lennének külön ilyen szerverek vagy valami ilyesmi...
  • repro
    Weine! kész! pont! :)
  • Gfreiter
    De amikor én még TS-eztem, akkor még nem használtuk a Weine-t, hanem valami mást, szal én még ott vaok leragadva. Meg volt vmi msn.sync, vagy mi, megy még egy vagy kettő... De akkor most csak a Weine megy? Meg valaki elkezdte a Vemtrillót, és én meg letöltöttem, és nem műxik.
  • Gfreiter
    "Telepíteni csak rendszergazdiként lehet, viszont sokszor a telepített program futtatására "nincs jogosultságom" sima felhasználóként :( Viszont rendszergazdiként meg nem netezhetek..."
  • Tikal #23473
    mi a gond? hogy nem tudod hol vagyunk? három TS szervere benézni nem nagy idő.

vagy az a gond hogy nem vagy rendzsergazda? nem a saját gépeden játszol?
  • repro
    ha a Weine megy, kb mindenki ott van...
  • Gfreiter
    Ez itt a gond, nem a link: #23455
  • repro
    xSU nézen egy kis homeforumot:)
  • Tikal #23469
    Real life ban is kommunikálnak a katonák, nem pedig chatelnek, SF-nek pedig real lifeban is van mindenkinek rádios kapcsolata, ilyen kis headphone, tod? :)
    Ha nem tetszik a ghostolás akkor beszéld meg a TS-en lévőkkel hogy ne csinálják, és ha csinálják továbbra is akkor átmész másik csatiba, ennyire egyszerü.

G, neked meg a szemed nem szurja ki patacsi aláirása?
    meg aztán minek van neted ha még a keresőt sem tudod használni hogy találj egy linket a TS-hez?
  • Dexa
    pontosítom korábbi hozzászólásom:
    ...Code szerver, ott is szoktam mostanában gamelni néha...

más:
    mondom, aki normális szerveren van és normális map-en azután felmegyek én is a szerverre és máris gamelhetünk...
  • Slow
    Strahd majd kukkants be xsu clanfórum-ba pls
  • patacsi HUN
    mind jó csak az explorerem megkavarodott kicsit de az újraindítás helyrehozta :)
  • Gfreiter
    Köszi Pat! Most töltöm a #23463-ast, az nem jó?
  • patacsi HUN
    ftp://webpost.teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe :(
  • patacsi HUN
    ez már TS télleg...