A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Free
    Kutyika és mindenki. a progiba azért nem lehet beépíteni Olyan progit mint a TS mert eléggé furi lenne L mondani egy arab játékosnak hogy a kínai parancsait kövesse. Túl populáris és globális játék ez ahoz hogy ezt bele lehessen építeni. Ez minden nemzet oldja meg maga. Elég azzal küzdeni hogy van néhány szerver ahonnan kérdés nélkül pl kidobják a HUN végződésű neveket.

Az összes xSU HIT LoverZ THE a Veine TS t használja. És bízom benne hogy L jutunk arra a szintre ami arról szól hogy épp azért hogy mindenki tudja ki hol merre miegymás hogy mindenki erre a TS re jön fel. Minden Clan kap szobát STB. Azt hiszem ezt túlírtam.

"G" Nem tudom te hogyan telepítetted az XP -t de akkor ott nálad valami hatalmas gondok vannak. plussz minden progi megkérdezi amikotr telepíted hogy csak te használhasd vagy ALL tehát mindenki. Szerintem itt is L szúrtad a dolgokat.

Kutyika a Ghostolás olyan egyszerű dolog hogy legfeljebb télleg nem hallod meg vagy azokkal akikkel játszól megbeszéled hogy ne legyen ez nálunk is működik. És eléggé hasznos a TS amikor van egy őrszem valahol és az tudja mondani hol látott ellent. Persze az őrszem élő katona. Aki meghal az kussol ennyi.

Dexa kicsit nehéz lett volna screenshot -ot készíteni mert kirugott. de legközelebb furmányosabb leszek :o))))