60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #23997
    de ha vki geci és a média felnagyitja, attol még az nem veszti el a geciségét, marad az, tény hogy a média nagyit, de ez van :) a geci az geci marad
  • Gfreiter
    Ez lehet, hogy így van, de mért pont ő vele foglalkoznak? Ő a leggecibb a világon? Na et nem hiszem én el, és attól van hányingerem, hogy mindig az az aktuális geci, akit éppen bizonyos hatalmak, érdekek kipécéznek maguknak! Nagyon sok geci van a világon!!! Velünk is nagyon sokan gecik! De azzal senki nem törődik, mert abból nincs haszon, ha azt leplezik le! Hát ennyi! Télleg lezárom mostmár részemről!!!
  • Tikal #23995
    a végén oda lyukadunk ki hogy csaucseszku és kimdzsong is jo munkásemberek, csak hát a média ellenük fordult...
  • Gfreiter
    Nem, minden összefüggést, ok-okozatot figyelembe kell venni, ha erről beszélünk. Pl: vki geci. Azt látod, meg azt mutatják, hogy geci. És te elhiszed, hogy geci, mert ugye tényleg az! Viszont ha megnézed az okait, azt hogy ha egyáltalán igaz, amit a média állít, és tényleg geci, akkor mért lett az? És most nem Szaddamról beszélek, hanem bárki másról! Szerintem Bush, meg az összes politikus, aki él és aki valaha élt, mind geci! Kérdés, hogy kire mondja a világ, hogy geci? Arra, akire a média akarja! De ugye a média mögött is állnak bizonyos érdekek, és az nem az igazságosság és a nép érdekei. Na, télleg nem szólok többet ehhez a témához!! Geschloßen!
  • Tikal #23993
    hát kb azota miota erőszakkal átvette a hatalmat, hát kb azota miota lerohanta kuvaitot...stb
  • Gfreiter
    Csak úgy, mint azoknak, akik ellene szólalnak fel! De mióta is? Amióta amerika, és a média úgy akarják! Én nem azért kelek a védelmére, mert bírom az arcát, hanem azért, hogy ne egyből arra ugorjunk, amit a média belénkpumpál! Ha Bushról szólna így a média, most mindenki rá lenne kiakadva! Nemhiába hívják a médiát a negyedik hatalmi ágnak!!
    Na mostmár tényleg téma lezárva!
  • Tikal #23991
    egy kicsit elkanyarodtál a témátol, hagyjuk hogy milyen érekei vanak az usanak, meg 56-ot, nem ide tartozik... de azt ne mond hogy szaddamot USA "találta ki" mert kirohanok az esőbe nem arrol volt szo hogy most miért inditott háborut usa (hamis dokumentumok, vegyifegyverek stb) nem téma, hanem arrol volt szo hogy szaddam geci e vagy sem, szerinted fele annyira sem minr gondoljuk, csak kérdem én te honna veszed az ellenkezőjét? kuvait neked nem volt elég? a diktatura önmagában nem elég?
    tényleg nem értelek...

• Nyers
    Ha a dolgok mélyére szeretnél nézni, ismerned kellenne Szaddam "pályáját"!
  • Gfreiter
    Dexa, Tikal!
    Nem szimpatizálok a csávóval! Én csak azt mondom, hogy amit nektek megmutatnak, annak lehet(sőt több, mint valószínű), hogy a fele sem igaz! Nem hiszem, hogy a képek, amiket mutatnak, az ott és akkor történtek!! Érdekes, hogy ezek a dokumentumok akkor kerültek elő, amikor amerikának az volt a célja, hogy a közvélemény Irak ellen forduljon! Hidd el, az amcsiknak komoly hátsó szándékuk van! Mellesleg sztem Szaddam sosem ölt le gyerekeket, az amcsik viszont már jó párat!
    Azt viszont Dexa nem hagyom, hogy engem itt ócsárolj, úgyhogy plíz fogdd vissza magad! Köszi!
    Tikal! amerika mért nem lépett közbe, amikor 56-ban halomra Gyilkotlák az oroszok a népünket?? Mert nem származott volna belőle haszna! Irakban viszont akkora olajtartalék van, ami fedezné amerika több évtizedes szükségletét, és ezze visszaállíthatná egyre gyengülő hatalmát a világ felett! Ennyi! Én nem azt mondom, hogy szimpatikus, vagy nem szimpatikus, mert leszarom az egészet. Annyit mondok, hogy a dolgok mélyére is kell nézni!
  • Tikal #23988
    slow, karácsonyra tökre örülnék az uj banneremnek
  • Nyers
    Na ezt most hagyjátok abba, irány az Elkapták Saddam Husseint? c. fórum! :)
  • Tikal #23986
    ezt te komolyan gondolod? miért nem költöztél oda? biztos jo ország volt. Az ő országa azt csinál vele amit akar? Szerintem te is beillenél egy diktátornak, ők is igy gondolkoznak....

"Most ne mondd, hogy de hát akkor kivégzik őket, mert ezt már nagyon sok helyen megoldották!" hol oldották meg és hogyan? övé a rendőrség meg a katonaság, mit oldjon meg a paraszt? be van szarva, örül hogy él.
  • Dexa
    hát csak azért is válaszolok...
    na szal kettőnk közül neked kéne felébredned...
    az hogy szimpatizálsz ilyen faszkaróval az a TE dolgod, bár így a bizonytványt egyből ki is álítottad magadról...
    honnan tudom hogy ártatlanok voltak?
    erre csak azt tudom neked írni hogy nem hiszem hogy a 60-70 éves mamókák és a 6-10 éves "vérszomjas tömeggyilkos" gyerekek igazán rászolgáltak volna a tömeges kivégzésre, bár szerintem a kivégzettek nagyon nagy hányada biztosan nem csinált semmit sem...
    ez így még mindig emberiség elleni bűntettnek, népirtásnak... minősül...javíts ki ha tévednék...
    szal csipkejózsika, jó lenne ha végre felébrednél...
    1 rohadt szót sem szólok már amiért minden szarral szétoffolod ezt a fórumot, mert nem az én dolgom ezt rendben tartani és ha többieket nem zavarja akkor csináld, de amikor ekkora faszságokkal dobálózol és még utánna sem gondolsz hogy mit írsz le akkor már én is Ldurvulok, pedig aki ismer tudja hogy nem vagyok ilyen...
  • Gfreiter
    Nem arról van szó, hogy ő diktátor, vagy nem diktátor, meg hogy ő hogyan irányítja a saját országát! Az ő szaros országa, és ha valakinek joga van őt leváltani, azt csakis a saját népe teheti meg! Most ne mondd, hogy de hát akkor kivégzik őket, mert ezt már nagyon sok helyen megoldották! Mellesleg sztem az átlag irakinak tök jó volt egy jóléti országban, és leszarta, hogy ki a diktátor, meg ki nem. Akiket kivégzet, nyilván a hatalmára pályázó fazonok voltak. Hidd el, mindehol így folyik, csak Szaddam legfeljebb nyilvánosságot adott a dolognak.
  • Tikal #23983
    kuvaitot is barátságbol szállta meg, na tényleg inkább nem is irok semmit....
  • Tikal #23982
    még véletlenul sem a családja irányitotta az országot....választásokkor az ország 99% rá szavazott, de biztos azé mert olyan jo ember
  • Slow
    senkinek sincs igaza ;)
  • Tikal #23980
    g, te megint hulyeségeket irsz, gondolkozz már mielőtt leirsz vmit.... szaddam nem volt diktátor, ezt állitod magyarul. biztos jo ember volt, igazad van.
  • Gfreiter
    Nem! mindenki gyakjon le mindenkit, és akkor helyre áll a béke... :))
  • Gyadi
    Erre van 1 5letem: Mindenki gyakolja le az amcsikat az army-ban (ha müxik) :D
  • Gfreiter
    He??? Te komolyan adsz arra, amit a média mond?? Háháháháhá.... Na, erről nem nyitok vitát!! És ha így is volt, honnan tudod, hogy ártatlanok voltak? Te itt nem azt látod, ami valójában történt, hanem azt, amit ők akarnak, hogy láss!!! Téma lezárva, nem nyitok több vitát! Válaszolhasz, de nem írok többet erről, mert nem tudnám magam türtőztetni, és úgy meg semmi értelme a vitának!

Lenta!
    Kutyika! Nézem!
  • Dexa
    hát látod sajnos MI is (pontosabban az ország vezetése) "nyalja, eddig is nyalta" az amcsik seggét is...ami ellen mi sok mindent nem tehetünk...
    na ennyit a politikáról...

kis army:
    már megint nem műxik semmi sem rendesen...
    akinek van kedve majd kicsit később jöjjön a CODE szerverre (193.225.82.93) gamelni...
  • lenta
    nem csak az angolok tartoznak bele a "csatlós országok" körébe...
    Ez a célzás kimondottan tetszik
  • Dexa
    "Sztem nem Szaddamot kapták el. Remélem legalábbis. Minek nekik szerencsétlen vénember?"

végül is igazad van...minek Lkapni...csak több 1000 ártatlan kivégzéséért felelős...
    szal ennyit a TE szerencsétlen vénemberedről...
    néha gondolkozz L azon amit leírsz mert ilyen baromságokra úgyis reagálni fogok...

másrészről viszont igazad van, mert az amcsik túlságosan nagyra tartják magukat...
    nem csak az angolok tartoznak bele a "csatlós országok" körébe...
  • lenta
    Na akkor tapadjon mindenki a hírtévére :-)
  • Kutyika
    Slow és Gfreiter privi ment, szomorú vaok... Nyüssz.
  • lenta
    Majd odamegyünk és rendetcsinálunk :-)
  • Gfreiter
    Ez így van, rájuk semmi nem vonatkozik. És ezen kéne változtatni...
  • lenta
    Szerintem az amcsik úgy gondolják, hogy a Genfi 1ezmény rájuk nem vonatkozik.
  • Gfreiter
    Mellesleg a genfi egyezmény szerint halálbüntetéssel lehet/kell súlytani azt, aki alapos indok, és bizonyíték nélkül indít háborút. Na, kíváncsi vagyok, hogy Bush-t ki fogják e végezni, ha nem találnak biológiai fegyvert..
  • Gfreiter
    Sziasztok! Patacsi! Gratulálok a honorhoz!! A neten összesen 3 crack-et találtam, de egyik sem letötlhető, mindegyik letöltésénél Download error-ral vég pofán. Sztem nem Szaddamot kapták el. Remélem legalábbis. Minek nekik szerencsétlen vénember? Csináljanak inkább rendet, ha már a meglévőt földúlták... Mellesleg most már senki nem beszél a biológiai fegyverekről (amik sztem nem is léteztek, csak ürügy volt), viszont mér nem kérdez rá senki, hogy mi van az eredeti tervvel? Egy háborúban nem lehet elmismásolni a dolgokat! Meg a brittek elimerték, hogy igazából ők nem gondolták, hogy voltak fegyverek... Csak ugye jó haver a Bush, meg igen gáláns is. GB egy kurva..
  • Slow
    kuty, ment üzi, remélem sikerül megoldani...
  • lenta
    Aztán majd kiderül, hogy csak az 1ik imitátora :-D
  • Slow
    nekem ez a kedvencem:
    "Bagdad felbolydult, az emberek özönlenek az utcákra, több százan ünneplik a diktátor elfogásának hírét"

...vagy siratják...
    fogalmuk sincs az amcsinkak az arabok gesztusairól....:))
  • Kutyika
    Hisziapiszi...
  • Gyadi
    Cikk róla
  • Gyadi
    Ma 1kor jelentik be egy sajtotajekoztato kereteben.
  • lenta
    Na Szerintetek is Szaddamot kapták el?
  • Slow
    sztem még nincs 6.01 törés...

de nekem 5.51 van és semmi baja, nemtom mi a különbség...
    az enyém regisztrált, ha kell valakinek mondja! ;)
  • Tikal #23958
    szoval akkor megy vkinek? :)