60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    az nem a TNT? Bár tudja a halál,nem ismerem ezeket annyira. Petya belendült :) Hát 2005 az nagyon messze vaaan... :( Addig lesz bug, meg lag, meg minden tökömkínja????
  • [HUN]Crassus
    picit off,de talán tudtok segíteni.
    Nincs meg valakinek a Valami amerikából az a lassú zene amelyikben a Vénuszos gádzsi duettezik a Hófehér jaguárral befefutott együttes(nem jut eszembe a neve az együttesnek)valami Barnabás aneve asztiszem frontemberével?Remélem vágjátok mire gondolok...:))
  • pet70000
    Eddig nyomtad bro???
    Nem semmi kezdés!!
  • Nyers
    Hupsz!

• Nyers
    http://i.a.cnn.net/cnn/SPECIALS/2003/iraq/interactive/special.operations/rangers.jpg

2005 nyarára ígérik!
  • Nyers
    Egyébként ebből a hírből az is kijön még, hogy egyre többen nyomják az Army-t! Hooah! De igazán jöhetne már egy igazi jungle terrain pálya, plusz néhány jármű!
  • Nyers
    Amikor rálinkelt tudtam, hogy nem lehet más csak a katona, hát igen az amik már csak ilyenek!
    Time magazine has named "the American soldier" as its Person of the Year of 2003.
  • Nyers
    Ja, de szerintem úgy pontosabb, hogy a köv. patch-t azon lehet már majd tekerni, legalábbis szerintem! És az a dátum rugalmasabb!
  • patacsi HUN
    Hooah :))
  • [HUN]Crassus
    Európai szerverek!! Az Naon LOL lesz!:)Amcsik suxx-olni fognak rendesen végre az európai srácok méltóan lenyomhatják a yenkiket!:))
  • Mighty
    Szoval vegre lesznek europai official serverek is! Hooah!

Sajnos csak jovo majusra igerik :(
  • Mighty
    NetFire.com and the U.S. Army announced today an agreement whereby NetFire will provide official honor servers for Americas Army game in Europe and the U.S.
    The increasing popularity of Americas Army in Europe and the U.S. resulted in the decision to add significantly to the number of game ports available. In particular, this expanded service will enhance support to U.S. military personnel and their families located in Europe.

Due to the location of U.S. forces in NATO, A significant percentage of our users are in Europe, said Major (R) Chris Chambers, Deputy Director of the Americas Army game. We are pleased to use NetFire to make this service available to gamers in Europe, as well as adding additional capacity throughout NetFires U.S. network.

We expect this new service to be fully operational by May of 2004

Part of NetFires hosting agreement with the U.S. Army includes NetFires sister company, GameDaemons, which will also offer honor servers through its popular online site.
  • [HUN]Crassus

Szerintem tök véletlen jön ez a a bugi,2 napja Stravinsky-t figyelhette meg aki ott volt amint sorra veszi elő a "zakója" alól az m4-eseket!:)Poén volt Saca azthizsem csinált shotot is.Tényleg,Saca! nem rakod ide be?
  • Prank
    újabb bug: lehet sokszorosítani a fegyvereket:(
    nem tudom hogy csinálják, de már kétszer láttam és azt mondják sokan, hogy bug:((
  • Gfreiter
    Photoshopban tök jól nézett ki, itt meg ilyen lett wazz :(
  • Gfreiter
    Na ez érdekes. Megincsak tök más lett :((((
  • Gfreiter
    Máshogy nézett ki Photoshopban... De minnyá...
  • [negativ] Cirek
    télleg csúnya lett..
  • Gfreiter
    Jujjj de csúnya lett:((( Wázzzzeeee
  • Gfreiter
    Na örülök! Jó szórakozást. Legyél ám kitartó, nem könnyű a game :) Aztán ha gáz van, szólj!
  • Gfreiter
    Az additional trainingről nem hallottam. Sztem először próbáld ki a Mout McKenna nevű pályát! Aztán jelents, hogy mi volt! Úgyértem hogy műxik e rendesen minden!
  • Gfreiter
    ??? Nem is hallottam róla eddig. Ugye csináltál accountot az elején? A játék elején a Create Account-tal?
  • Gfreiter
    :) Ügyes vagy kisfiam, mehetsz gyilkolni :)))
  • Tikal #24663
    kösz, másodlagos PIO-ra volt állitva...átálitottam udma-ra reméélem jobb lesz.
  • [negativ] Cirek
    ugorj bele a körbe, és ne reccsenj :)
  • Gfreiter
    90 fokot akrtam mondani... Rég volt az a matekóra...
  • Gfreiter
    De csak egy mp-vel előtte nyomd meg! És tartsd nyomva! A repülőből pedig úgy ugorj ki, hogy 45 fokos szögben fordulj el balra! Az ejtőernyőt a jobbra-balra gombokkal tudod kicsit irányítani, de azokat ne tartsd nyomva, hanem nyomkodd. Így ki tudod tapasztalni, hogy mikor hányszor melyik gombot kell megnyomni, hogy pont a körbe érkezz, és 1 mp-vel előtte E, vagy enter, vagy amire neked az Action key van állítva!
  • Gfreiter
    Ráérek. Szólj, ha a repülőből ugrasz.
  • Prank
    tartsd lenyomva míg földet nem érsz...
  • Prank
    nos?
  • Gfreiter
    Köszi Pranki :) Petya, földetérés előtt kb 1 másodperccel nyomj Activation key-t, ami alapból E-re van beállítva, de nálam Enter. Viszont a repülőből ugrással lesz egy kis szívás. Majd segítek.
  • Prank
    hát én úgy szoktam, hogy a játékban van ugye szerverkereső...
    ott ping szerint rendezem a találatokat és az első 10 közül válogatok...
  • Gfreiter
    Nem mondom meg, mer az offnak számít... Segédkezem :) Prank, van vmi jól bejáratott lagmentes szervered? Nekem állandóan lagos + 400-600-as pingilingi :(
  • Prank
    megint csak csupa piros-fekete a fórum, de semmi off...
    mi van veled?:)
  • Gfreiter
    Ja, és a Special Force kiképzéssel még ne foglalkozz, mert ahhoz minimum 15 honor kell, amit játék közben tudsz majd összegyűjteni.
  • Gfreiter
    Először csináld meg csak a Basic traininget (lövészet, akadálypálya, ismerkedés a fegyverekkel, bevetés-szimuláció (pincében bábukkal), aztán játssz egy kicsit, és utána döntsd el, hogy megéri e neked majd a többit (ejtőernyős ugrás, mesterlövész kiképzés) is megcsinálni. Vannak pályák, ahova csak ejtőernyős képzéssel juthatsz be, pl Radio Tower. Viszont felhívom a figyelmed, hogy ez kizárólag multiplay játék, nincs single része.
  • Gfreiter
    Ja, egyébként a medic nem kötelező.
  • Gfreiter
    Ha problémád van, itt a megoldás a tesztekhez:
    MEDIC:AAACCBABDBAEACCAADBBABCDACBDBCBBB (mind a három egyben)
    SF:ABCCAAACAADBBCB
    Bár sztem ha a tréninghez nincs türlemed, akkor a játékhoz sem lesz.
  • Prank
    én
    sehogy
    ja
  • THE matrica
    Eszközkezelő>IDE ATA/ATAPI vez.>Elsődleges vagy másodlagos IDE vezérlő>Speciális beállítások