60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • hykao
    Aham: #25524
  • SACA_(HUN)
    Pandora
  • SACA_(HUN)
    Mi a véleményetek? Erről a kártyáról?
    Inno3d 5600FX 256M Ram és 39625Ft
  • Prank
    Jó reggelt!
  • pet70000
    Jó estét!
  • hykao
    Bill Gecc...amikor még kis gecc volt...
    Na szép álmokat...
  • Gfreiter
    Ez meg kicsoda képen? Cirek, sztem ez egy beállított fotü valahonnan az official siteról biztos.
  • [negativ] Cirek
    és különben is milyen map?
    nekem Insurgentnek Tűnik, de ott van rpg?
    /rég jártam arra/

szóval ez az army 2.1? :D
  • [negativ] Cirek
    ahogy látom az nem RPG hanem már amcsi cucc...
    vagy tévedek?
  • Gfreiter
    Szép jó estét!
  • pet70000
    Az összes tréninget nem muszáj végigcsinálni, csak az alap tréninget, azzal már feltudsz menni szerverre gyilkolni
    (az összes kiképzés több óra!!)
  • Kaszi46
    már müxik
  • Kaszi46
    sziasztok én most szeretném kiproszálni ezt a játékot először de sajnos a regisztráció elvégzése után apersonal jacketen belül hiába kattintok a log in re nem csinál semmit igy nemtom elkezdeni a traininget sem. szoval ha valaki tud segitsen.
    training végigvitele mennyi idő kb?
    előre is köszi
  • Prank
    szerintem az ő gépén is linux van:)
  • Prank
    homokviharban ne csodálkozz ezen...
  • Tikal #25540
  • Kutyika
    Jaj... Bocsi aszem egy kicsit nagy lett...
  • Tikal #25538
    DJ Rush
    31 M 47 / Hungary
    [IMG][/IMG]

Nálatok meg:

erre akartam menni, de aztán mégsem
  • Kutyika

Csodás a kilátás, és lenyűgöz a táj szépsége...
  • Kutyika
    (sajnos van szépérzékem) De szerencse, hogy nem csóválják...
  • Slow
    ez de jó kép=)
    a mögötte álló megdőlt, úgylátom =)
  • Nyers

• Kutyika
    Jaaaa??? Való világ 3? Én bizony nem vagyok kíváncsi újgazdag emberkék magamutogatásásra... Nem érdekel...(a kutyát se érdekli...)
  • Slow
    ... meg nem elég szőrösek, a farkukat se csóválják és a fülük se kajla, mi?
    ;)))
  • Kutyika
    Nah, ezt eddig is tudtam... de miért raktad ide ezeket a képeket? Mondjuk a veszett jó csaj topicban télleg sok szép nő van. Néha benézek ám oda is... Csakhát ők ugymond megérinthetetlenek, csak álmok, szépek, s talán a jóisten(ha van) jókedvében volt amikor teremtette őket....
  • Slow
    vegyél ilyet ;)
  • hykao
    Annyi érdekessége azért van a dolognak, hogy most szavazták be a ValóVilág3-ba (amúgy utálom, mint a szart), úgyhogy nap-mint nap láthatja (aki akarja) a nép különböző pozitúrákban...
  • hykao
    Nincs benne semmi különleges, ahogy más csajba se, hisz annyi jó gáré van a világon, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ezért nem szabad kikészülni, ha a csajunk begecizik, tovább kell lépni mielőbb, mert sokezer pina csak beakasztásra vár...
  • Kutyika
    Más: 253.szorra törlöm ki a privát üziket és mégsem törlődnek..Ilyenkor mi van? Mit csináljak? Belépni sem volt egyszerű, nagyon fura...
  • Kutyika
    Hmm...Ahogy a mondás tartja: Minden nő egy aranybányán ül... Mi ebben a különleges? Megjegyzem, szépnek szép.
  • Tikal #25525

kinek van mp3 lejátszoja? nem CD lemezes hanem memoriakártyás... érdekelnének árak meg hogy milyen márkák a jok...
  • hykao
    Üdv mindenkinek!
    Visszatértem pár kép erejéig (hogy OFF-oljak egy kicsit):

Na ki ismeri fel??? (válasz és link a Veszett jó csaj topicban)
    Pupcika hívta fel a figyelmet rá!!!
  • Mighty
    Ha visszalapozol partiz-husz oldalt, valaki tett mar be terkepet.
    A-tol B-be a folyomederbe kezdj menni. Egyebkent meg a kepernyo felso reszen mutatja az iranytu, merre van a cel objektum.
  • patacsi HUN
    köci :) odakukkantok :) 2éves IBM Netvista LOL nekem is van egy ilyenem annak semmi baja a melóban. ezt meg csak néha használták otthon net ohne, még eredeti telepítés volt... IBM LOLvista
  • baalmoth
    thx
  • patacsi HUN

by M3I3R :)
  • THE matrica
    Patacsi Nézd meg a HWSW forumon hogy nem-e vmelyik hardvered hibája általában az alaplap csinál ilyet.Uj a cucc írj részleteket úgy könnyebb segíteni.
  • baalmoth
    megint 1 kérés
    az sf tréning első felén túl vagyok most a második pályán nyomulok az a pontra sikerült eljutnom de a b pontot nem találtam meg... nincs valakinek véletlenül 1 térképe hozzá vagy valami tanácsa
    előre is köszi
  • Mighty
    Hat igen. Ez is elkepzelheto. Elsore en a memoria modul(oka)t neznem meg.
  • patacsi HUN
    nem segít semmi :( újaraindul. próbáltam xp-t felrakni, de az még érzékenyebb. annál nem is indul el semmi csak villan egyet a monitor és újra ,és újra... a viruswarning-ot is kikapcsoltam. már attól félek, hogy valami hardverhiba... na mind1 félreraktam :)