60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Matss
    Lééc segítsetek!!
  • Matss
    HY

Légyszi segítsetek mert egyszerűen nem tudom letölteni a játékot a 2.8.0, vagy a 2.8.1-et nem tudom letölteni vagy azért mert egyszerűen vagy nem reagál rendesen a letöltő program, vagy egészen egyszerűen le sem lehet tölteni az oldalról. Vagy ha lejön akkor be van csomagolva és egészen egyszerűen nem lehet kicsomagolni. Ha tudnátok adni egy jó linket ahonnan le tudnám tölteni azt nagyon megköszönném.
  • CSUKA
    Sajnos ez egy olyan játék, amit amerikaiak futtatnak. Ők nem gondolnak másokra. Ez van.
    Ha lenne is fordítás ennyi lenne a mondanivalója.

Te egy amerikai katona vagy!

-Nem ölsz ártatlanokat (de mégis)
    -Nem halsz meg soha (de mégis)
    -Megvéded a hazádat (a másikét elnyomod)
    -Terrorista repülővel = nem fer (amerikai 800km-ről lerakétáz = fer)

És még legalább 10x fölesküszöl az amcsi zászlóra, mire fölmehetsz egy fos laggos szerverre, azért, hogy a bugokon utánna fölhúzd magadat, néhány nyomorék 10éves admin toszogatásai mellett...
  • N3TuddKi
    van. töltsd le a sexysearch.com-ról
  • Sadist
    Gratuálok! Ön a 10000. játékos, aki nem olvasta el a FAQ-ot! Nyereményét átveheti a kijáratnál!
  • Ombika
    Nem es nem is lesz!!
  • tonyo9
    háj van magyaritása a game-nek?
  • Dexa
    Amikor már elindítottad a gémet és beléptél a profiloddal... bal oldali listából klatty AA browser... felső lapfülek közül az Internet legyen kijelölve... és a monitorkép alján láthatod: Enable PunkBuster ;)

nem volt 100%ig magyar... de egy bevándorlótól többet nem is lehet elvárni :D
  • Zsolesz0721
    a punk bustert hol kel bekapcsolni?
  • Dexa
    FAQ, amit a piros villogó felirat alatt nézhetsz meg... + training ;)
  • Zsolesz0721
    sziasztok! segitséget szeretnék kérni! nem rég töltöttem le ezt a játékot erről az oldalról.be regisztráltam, hogy tudjak multiba játszani.az a problémám ,hogy rá megyek az online-ra hogy keressen szervereket, de nem talál 1-et se.lécci segitsetek. köszi!
    üdv: zsolesz
  • Dexa
    Durva a cucc... :D

Amúgy meg: itsz rEPRO déj? Hátakkor FÉB nekie... izée :P :D
    ;)
  • Mighty
    Ezt támogatja majd az AA? :)
  • Sadist
    Ki is az a repro? Ja megvan, a motkányos logójú, boldog szülinapot neki
  • N3TuddKi
    a jeti mellett.
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot repro!
  • CSUKA
    Brigden van vip?
  • Sadist
    FAQ
  • pipedog
    Sziasztok a kérdésem a következő hogy tudom beállítani hogy egyszerűen és gyorsan mondja azt a nyomorult vip hogy up, down , smok'em
    a választ előre is köszönöm
  • Nyers
    America's Army: True Soldiers X360 only
  • CSUKA
    s24, s82
    Bár a fehér céltábla alig látszik...
  • N3TuddKi
    rád is vonatkozik az előző hozzászólásom...
  • N3TuddKi
    kérés nélkül is ott a link, csak észre kellene venni azokat a nagy piros betűket. szerintem gyorsan fuss el egy szemorvoshoz...
  • panther112
    Köszi a képet, már minden világos. Ált. iskolás koromban jártam lövészetre. Két féle puskánk volt, az egyiken egy karika volt a cső végén, közepén a pöcökkel, ezt hívták célgömbnek, a másikon egy félgömb volt, benne a pöcök, ennek villa volt a neve. Valószínűleg ez zavart meg, de legalább már ezt is tudom:)
  • Sadist
    Szerintem te a nézőkére gondolsz, a pisztolyok elején a célgömb van, ahogy a puskák csövén is. Annak akkor is célgömb a neve, ha csak egy kis pöcök.
    ACOG Reflex így néz ki:
  • panther112
    Nem tudom a potos nevét, ugyanaz, amit hagyományos célzónál a célzógömbhöz, vagy a sínhez igazítasz. Pisztolyoknál ez van mindig a cső elején. Puskáknál van, hogy a célzógömbben van, hogy a villán.
  • Sadist
    Igen, neked kell kitalálni, ez benne a lényeg. A vaknak nem adnak jogosítványt, a türelmetlen remegő kezűből meg nem lesz agysebész, ez így van rendjén.
  • Sadist
    Milyen fém pöcök?
  • veri5
    a kérdésekre a medices résznél mik a válaszok?levan írva 1 honlapon a kérdések de a válaszok...
  • panther112
    Köszi, de nekem olyan kellene, amin benéz épp valaki a sight-ba:) Arra vagyok kíváncsi, hogy ott van-e egy fém pöcök, avgy nincs.
  • Prank
    de a fehér az már majdnem piros:)
  • Sadist
    Mintha azt mondaná, hogy "Find the white silhouette downrange".
  • Sadist
    acog reflex
  • Doma #56901
    Itt keresgélj.
  • panther112
    Légyszi rakjatok be egy képet, hogy AA-ban hogyan van kidolgozva az ACOG Reflex. Semmi kedvem csak ezért telepíteni, köszi.
  • veri5
    hy all!
    még most raktam fel, de a trainingen az első sniperes lődözésnél ,amikor mondja h time your test akkor hova kell lőni?mert a piros kis céltáblákra lövök failed lesz.h kell?
  • Prank
    vagy: miért nem lehet nálam egyszerre 10 fegyver végtelen tölténnyel?
  • Dexa
    Ó máj gúdnesz... hát erre kell vissza néznem...

'Amúgy miért van az, hogy ha lelőnek, akkor nem éledek egyből újra hogy gyilkolhassak tovább?
    Próbáltam ezen törni a fejem, de nem ment... '

Eeeeeeeez kérem szépen a követendő szint, A szent cél, mit még sokunknak el kell érnünk és ilyen formán eposzi magasságokba emelhetjük ezen szent gémet... de olybá tűnik, hogy ez csupán egy hiú ábránd számunkra... és így meg kell elégednünk lélegző ÉS ugyanakkor gondolkodó mivoltunkkal... szégyenkezem is amiatt, hogy nem lehetek ÜbernOOb, de napról napra mindent megteszek ezért, hogy elérjem eme áhított állapotot... ;)

Fenti idézet egy amcsi csóka újjait 'hagyta el' (több érdekes dolgot is írt, de erre emléxem pontosan csak)... szüneteltettem is utána a gémet, hogy feldolgozzam a stresszt, amit okozott nekem mindezen okfejtéssel és hangos gondolkodással. 21. század... jeeeee... a gondolkodás évszázada...
  • Ombika
    Hagyjad fel se fogja az ilyen,az evek soran megtanultam kar bekattannom csak nevetni tudok rajtuk!! :))
  • Doma #56895
    A mód ahogy kérted, azzal volt a gond....