60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Igazad van és tényleg elfelejtettem!Valójában Nyersnek szólt a hozzászólásom.Jogos a figyelmeztetésed!Lóbébi
  • Anteris
    Lóbébi!

Nem akarok belepofázni, de miér nem használjátok a válasz gombot? Akkor nem kellene kiirogatni a sorszámot. Ne de ha direkt van, akkor bocs!
  • Anteris
    Mighty,
    probáltam azt is amit írtál, de az Istennek sem akart újraindulni. mIndegy, meg van már az anyag. Most éppen trainerezek. Pontosabban az ejtőernyősugrással töröm éppen össze a csontjaimat.
    Hogyan is kellene nyomogatni a billentyűket? :)
  • lóbébi
    #25662-es hozzászólásodhoz szeretnék hozzáfűzni!Sok minden egyetértek amit írtál kivéve azt a részt amit az angoltudásról írtál azt nem!Miért?önhibámon kivül nem tudtam angolt megtanulni mert ehhez kommunikációval lehet tanulni és nem akarom részletezni hogy miért.Mivel leírtam sokszor a fórumon a promblémámat és ehhez kéne kis megértés irántam meg azok akik képtelenek megtanulni az angolt de imádnak armyzni.Tudom hogy jót akarsz bárkinek és ezért nem sértödök meg ha mégis angol mellett foglalsz állást!Lóbébi
  • Gurgula
    Köszi!
  • patacsi HUN
    69.25.16.45
    meg itt :)
    vérengzés ;)
  • patacsi HUN
    jó ha meg van lehetőleg az összes kiképzés :)
  • pet70000
    66.193.51.224
    magyarok itt vannak
    Kórház
  • Gurgula
    Sziasztok!
    Nemrégen kezdtem a játékot és azt kérdezem, hogy a Training módban van a gyógyítás és speciális mód ahol teszteket kell kitőlteni. Ezeknek nagy szerepe van az előrejutásban? Az angol nyelvtudásom nagyon alap és ezért kérdezem.
    Előre is köszi a választ.
  • Mighty
    Ha mar a 2.0.0a van nalad feltelepitve, ne keress PB klienst, mert a jatekba be van integralva. Manualis frissites is csak akkor kell, ha automatice nem sikerul.

#25956-es hozzaszolasban le van, irva mit kell tenned.
  • Bobber
    Tsako mindenki
    az lenne a gondom hogy en nagyon regen jatszottam az americas armyval es anno meg nem kellet a punk buster ded ugye mostt kell es en nem talalom meg az alap kliens progit csak az updetet ami a gamehoz kel szal orulnek neki ha valaki meg tudna nekem adni honann tudom letolteni a punkbuster alap kliens reszet elore is koszi mert addig nem tudok egy csomo szerverre bemenni jatszani pedig most nagyon be vagyok ra indulva:):)

• Slow
    xsu-sok nézzenek be a war fórum-ba, mert holnap csata és nem tudni ki tud jönni!
  • Mighty
    Altalaban a tuzfalak tudjak mutatni. Nekem Norton van es faszan reszletezi, milyen progi, milyen IP-re csatlakozik, hany byte kozlekedett, stb.
  • Tikal #25969
    hogy tudom megnézni hogy milyen progik vannak éppen a neten?
  • Tikal #25967
    Army fegyverek:

• Tikal #25966
    A mai termés:

AK-74, az opfor fegyvere

• Nyers
    Egymás után 2 W, vagy ALT.
  • Davidsned
    Lenne egy elég hülye kérdésem: mivel lehet futni a játékban? (úgy értem, hogy nem célra tarva a fegyvert, hanem csak rohanni)
  • Nyers
    Éjjel véletlenül megláttalalk az egyik Pipe serveren! Sajna nem tudtam csatlakozni. Öregem az összes Official Pipe server tele volt, alig tudtam csatlakoni!
  • Nyers
    A késesel dologgal én is egyet értek, nem ez hiányzik legjobban.

Az Unreal-engine egyébként sem támogatja az ennyire részletes pályákat, de gondolom a jövőben senki nem sértődne meg, ha egy ütős jungle pálya napvilágot látna.

Rag-doll: valaki írta, hogy valószinüleg ettől még lagosabb lenne az Army, mivel a "részletes" halálozás után a CPU igen csak megizzadna. (http://www.havok.com/products/Fallguy.avi) De 1-2 éven belül ez is mindenképpen része lesz a játéknak!

Járművek: nem arra kell gondolni, hogy rögtön 2-3 HMMWV + Abrahams fog száguldozni a pályán, noobokkal a fedélzeten. Már az is nagy dolog lenne, ha egy Blackhawkból kiugorva indulna a misszió, vagy egy Stykerból kellene kiszállni, s innen indítani a támadást. Később persze még több cucc és nagyobb pályák összetettebb küldetésekben bármi lehetséges.

A chain of command-dal egyetértek, bár szerintem jobb lenne, ha egy saját TS integrálnának a játékba. A FireTeam Leaderek az FT-kel egy gombnyomásra beszélhetnének, egy másikkal saját squadjukkal. Halálozás után nem tudnál közbeszólni, csak halgatni a kommunikációt (megszünne a ghostolás - nagyon utálom). Mindenki tanuljon angolul!

A support módban is lehetne rohangálni csak lassabban illetve kisebb pontosággal lehetne lőni!

A lagot meg valahogy biztos meg fogják oldani a közeljövőben!
  • repro
    Free: tegnap nem ment L a levél bocsi! most vettem észre. de Lküldtem itt a fórumon személyes üziben és mevan az emil cím is.. :)
  • patacsi HUN
    reggelt :)
    #25945 F9
  • pet70000
    A Deploymentben az Enable PunkBustert ikszeld be
  • pet70000
    Frenk, TeamSpeak-al gyere fel ide:
    server adress:193.109.252.102
    Itt van minden magyar clánnak csatija, amelyik szimpatikus oda bevágod magad, ők majd mondják melyik szerveren tólják az armyt, a többi már jőn magától
  • Free
    Hú de reggel van még gépelni is L felejtettem :o(
  • Free
    Heh mire jó az angol szótár :o)))

Kimásoltam egy eőző hozzászólást átírtam za adatokat és azt tettem be... :o)
    De ahogy néztem rengetegen írtak most jauárban megint oda és már egy pár azt is irta hogy rendbejött neki. Tehát van remény hogy visszakapom a 49 honoromat :o)
  • Free
    Köszike az télleg jó topic látom nem vagyok egyedűl a problémámmal...

Már csak az a gond hogy nem spíkelek englisűl. :o)
    De majd megkeresem reprot :o))))

Köszike
  • Free
    Több oka van amiért kirughattak. 1, magas volt a pinged. Ezzel az a baj hogy a többiek játéka is L csesződik a szerveren.
    2, Próbálj meg a csapattal mozogni akkor látni fogod mi a feladat és nem fognak campelésért kirugni. Az az időhúzás. Nagyjából ez a két dolog amiért kirughatnak azonnal
  • Free
    CSak 15-ös honor felett lehet SF katona az ember addig hiába van meg a tréning nem tudsz sf katona lenni max if. Ha mégis 15-ös felett van és nem tudsz az lenni akkor meg valami tréninged erőssen hiányzik még nézd meg ....
    A Legjobb mindent megcsinálni
  • Prank
    meg tarack...
  • Gfreiter
    Na jóccakát! Vagyis inkább jó reggelt...
  • Gfreiter
    MP5 kéne... Meg antilag-tabletta...
  • THE matrica
    Tárgytalan
  • Frenk
    Sziasztok srácok.

Szeretnék csapatban játszani, eleget mentem már egyedül.

Ronin[HUN]
    (level 43)
  • THE matrica
    Gyerekek hogy lehet pb vel szkrínsotot csinálni? Sürgős
  • Davidsned
    Miért van az, hogy végigcsináltam a Special Force kiképzést és, ha játszok neten, akkor mégsem tudok Special Force-os katonát választani?
  • Tikal #25942
    szoftveres dvd lejátszo kéne... :)
  • Slow
    egyetértek mindenben way

játszottam RavenShield-el és ott van karma, és tele volt nagyon béna buggal, sztem nem éri meg a fetrengő hullák, csak elterelik a figyelmet és nevetséges lesz a játék... persze lehet, hogy a devek jobban megcsinálják a cuccot mint az UBISOFT, főleg, ha abból indulok ki, hogy az egész játék komolyabb munka, mint az rvs...

járművekkel nemtom mit akarnak, gondolom nem akarnak WCSE-n tankkal indítani, biztos kitalálnak valamit, lehet lesz egy nagy pálya, ahol lehet tüzérkedni

parancsok télleg egysíkúak, még a medic-et említeném azok mellett amit írtál (pl "várjá' bazz, ne menj el, meggyógyítalak, csak álj má' meg"... ilyenek ;) ja és a medic lehetne nő... hmmm ;)
  • pet70000
    nekem pandora hiányzik, mikó jőn má ki???? :)
  • Nyers
    Bocs!