60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Szánalmasok! :)
  • SACA_(HUN)
    Zuhanyoznak a kurvák a vv3-ban!
  • Prank
    így van...
  • Slow
    nem veszett el, itt van...

ja és nem lassu vagy, hanem tom3
    ;)
  • Tom3 #26382
    lassu vagyok :)
  • Tom3 #26381
    elveszett a hozzaszolasom!NEM LEHET!!!
  • SACA_(HUN)
    mostan már 12-es :)
  • Tikal #26379
    best of the noob-ot egy hete láttam de akkor is 10 honorja volt :) miért élvezik ezt...
  • SACA_(HUN)
    Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargit!
  • Tikal #26377
    én ebbol csak azt látom hogy gyenge az fps-ed
  • SACA_(HUN)
    Nah egy pár ÉRDEKES KÉP!

Az első kör után!

Vajon elsütötte?

Personal best!

És tizesen a legjobb köröm!

Most véged!

No comment!
  • Tikal #26375

de azért kapsz egy ilyet is
  • Prank
    töltsd le otthon:))
  • Corv_[HUN]
    hdc.atw.hu 200/6nap egy sms
  • Tikal #26372
    NWN (neverwinter nights) letolto helyet tud vki? :)
  • [negativ] Cirek
    nagyon komoly a nicked! :D
    HOOAH :D :D :D
  • Gfreiter
    Hogy jóvátegyem eltévelyedésem: CODE 193.225.82.93, de a fentti kék ITT felirat ráklikkelésével hasznos és haszontalan infók tömkelege áraszt majd el :))
  • Gfreiter
    LOLOLOL!!!!
  • hykao
  • Slow
    ez ide szólt #26356... ehhh hekkelem a fórumot
  • Slow
    ez itt off!
    ha nincsenek szívpanaszaid, akkor ne is írj ebbe a topikba!

;))
  • Nyers
  • hykao
    Úgy legyen...
  • Gfreiter
    Köszönöm :D Menni fog, misem egyszerűbb! Már vagy százszor sikerült... Egyébként tudom, hogy menni fog, mert olyan fogadalmat teszek, amit soha soha nem szegnék meg.
  • rezsofiz
    Szép ígéret. Sok szerencsét kívánok őszintén a leszokáshoz!
  • Gfreiter
    LOL Úgy lesz mester :DDD
  • Gfreiter
    már most is felment, régen azt tudom, hogy tök alacsony volt. Asszem 110/70 vagy 80, valami ilyesmi.
  • hykao
    A cigizést hagyd a csajokra...
  • hykao
    Azért nem kell szedned semmit, mert a 120/80 az ideális vérnyomás (amin a te esetedben nagyon csodálkozom >2db cigi mellett), de ha nem szoksz le erről az iszonyatos bagó mennyiségről, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem sokáig lesz így...
  • Gfreiter
    A múltkor a doki is mondta, hogy gyorsan ver a szívem. Mondom ja, most szívtam el egy dobozzal De a cigit, holnaptól abbahagyaom!! Holnjap még cigizek, azt annyi. Tudom, hogy nem hiszitek el, de becsületszavamat adom, hogy őszintén meg fogom mondani, ha megszegtem az ígéretem.
  • Fricci
    Én most kezdem igazán komolyan a game-et, és azt kérdezném, hogy hol van olyan MAGYAR szerver, ahol nem néznek hülyének ha még egyelőre nem vagyok vérprofi, esetleg segíteni is tudnak nekem a csapattársak...

Egyébként a game maga nagyon tetszik...
  • Gfreiter
    Miben?
  • hykao
    Vigyázz, mert a megszámolt szívverés 60mp alatt, az nem a vérnyomás, hanem a pulzus.
    Bazz 120-as pulzust ált. csak igen komoly fizikai megterheléskor ér el egy ember (a normál 72-76).
    A cigi az kúrva szar, baszottul fel tudja erősíteni a problémákat, ha már vannak (mint ez pl.)
    A cigiről mindenképp le kéne mondanod!!!
    Én is megtettem, már több éve (mondjuk annyit sose szívtam, mint te), és napról napra jobban éreztem magam!!!
  • Strahd_
    Biztos vagy benne G? .)
  • Gfreiter
    Na, nem vagyok kárörvendő, de jó sorstársakra lelni :) Nekem is valami hasonló van. Amikor zárva kéne lennie akkor nem zár rendesen, amikor nyitva kéne lennie, akkor meg nincs nyitva rendesen, valami ilyesmit mondtak nekem is. Kiskoromban alacsony volt a vérnyomáson, amolyan 110/80, most meg 120/80, de én egyszer megszámoltam a szívverésem, és 120-nál is többet vert 60 mp alatt. Mer eddig bagóztam mint az állat (napi 2 doboz, buliba egy éjszaka2-4 doboz), + iszonyat sok pia. Na a piáról már leálltam, a cigiről most fogok. De nekem hál'Istennek nem kell semmit szednem, legalábbis egyelőre. Viszont azt mondják, hogy lehet, hogy 50 éves koromban meg kell műteni, és akkor vagy disznóbillentyűt teszenk be, amit 15 év múlva cserélni kell, vagy pedig valami műanyag szart, amire viszont életem végéig véralvadásgátlót kéne szedni. Akkor meg elvérzek egy foghúzástól. Igazság szerint soha nem is gondoltam erre, sosem foglalkoztam a dologgal, ez most így a hadsereg miatt jött elő :( De hány éves is vagy? 30-35? Akkor azt én is tuti megérem... A szívdobogásom én is szoktam néha hallani a fülemben, tök idegesítő... De ez akkor van, amikor ideges vagyok, vagy sokat cigiztem pl egy buliban. Akkora fasz vagyok, mint a ház :(
  • Strahd_
    de amikor már egy Slow is megelöz :D .... :D
  • Strahd_
    mé? .)
  • Slow
    te is mennyé' le vidékre, ott occcsóbb a honor, igaz Saca ;)
  • Slow
    na igen, erről bezséltem =)

tündéri sztori ;)
  • Strahd_
    honorban hogy lemaradtam .)