60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Hát igen, szegény Palik nem egy kiköpött Fittipaldi, de ezt a helyzetet talán meg kellett volna oldani, nem volt annyira vészes! Össze-vissza rángatta a kormányt.
  • hykao
    A fő gondot az egyenetlen terep okozta, síma úton még bénáknak is nehezebb felborulni (bár meg lehet oldani azért)...
  • Nyers
    Hát én is letöltöttem, ugyanis nem nézek TV-t csak HBO-t! :)
    Szerintem a tanulóvezetők gyorsabban mennek városban! :)
  • hykao
    Le kell azt tölteni???
    Hát éjjel-nappal az megy az RTL-en!
  • Gfreiter
    Megnéztem a vidit. Ott baszta el, hogy nem váltott vissza meg a kritikus pillanatban is összevissza rángatta a kormányt. A végén meg pont rossz irányba. Ez az én véleményem...
  • Gfreiter
    LLLOOLLL :DDD Remek ötlet

Hykao, honnan lehet letölteni a videot?
  • hykao
    ...viszont szépen integet a kamerának...
  • MarkBlade
    És gondoljatok bele ha neagyisten találkozna egy ufóval! Milyen véleményel lenne ezek után rólunk az univerzum! Löjék ki Annetkát a napba.. annak legalább van tudományos célzata.. Meddig bírja az égő helyzetett, bár lehet hogy ő ezt is megúszná..
  • Tikal #26622
    vazze, nézem a videot, ezek hol mentek már 170-el? Mekkora egy rohadt fasz ez a palik, csak kár hogy ezt elnézik neki
  • Gfreiter
    Elégne... ez jól hangzik, akkor tuti bazi lenne a nézettség. Szerintem rukkoljunk elő ezzel az ötlettel a szponzoroknak :DDD
  • hykao
    Nem, azért az már sok lenne, szponzoroktól akarja összetarhálni...
    ...sajnos a már lentebb említett okok miatt csak maximum a föld körül lebegne, nem kis sebességgel (tiszta éjszakákon még távcsővel látni is lehetne), vagy belezuhanna a Föld sűrűbb légkörébe, és elégne...
  • Gfreiter
    Az a legrosszabb az egészbe - mer amúgy leszarnám - hogy annyi de annyi gond és probléma van az országban, a világban, ezek meg ilyen szarságokra, szemétre költenek annyi pénzt (ami így is úgy is a mi zsebünkből kerül ki), hogy azt elképzelni is alig lehet, csak azért, hogy egy órán át fasza legyen a nézettségi mutató. Nem volna rossz dolog a tévé, de egy "kicsit" nagyon túlzásba viszik. Azt is túlzásnak, sőt egyenesen röhejesnek tartom, hogy egy amerikai színész egy filmért iszonyatos csiliárdokat vág zsebre. Ez nem etikus!!
  • Gfreiter
    Ja.. kenyeret és cirkuszt (hülye) népnek...
  • Gfreiter
    Biztos az a ronda nagy sajtfeje van rajta...
  • patacsi HUN
    add azt a népnek, amire azt hiszi, hogy kell neki.
    és ha ez jövedelmező is, akkor adj még, és még :)
  • Gfreiter
    Miket tudsz?? De ugye nem a mi (állami) pénzünkön fizetik annak a debil kurvának az űrutazását???
    "...de nem is lenne baj, ha kilőnék a Holdra ezt a sok gecit..." MEGALLLOOOLLL!!!!

Remélem ott reked a francba...
  • hykao
    Ja a legjobb: mit láttam a minap a TESCO-ban????
    Anettka Sajt-ot, a képmásával...
    ...hihetetlen...
  • hykao
    ...még nem, de az akar lenni....még a Napló c. műsorban is bemutatták ahogy Csillagvárosban felkészítésen vesz részt...
    ...de nem is lenne baj, ha kilőnék a Holdra ezt a sok gecit...
    ...a baj csak az ára: 20 000 000 $, viszont ennyiért az oroszok bárkit kilőnek (bár igaz, a holdutazásokon kívül, az összes többi fellövés, olyan távol áll az űrutazástól, mint Makó Jeruzsálemtől: csupán a Föld légkörének felső részéig jutnak el. pl: az űrrepülőgépet szállító rakáták "csupán" 28e km/órás sebességet tudnak elérni, viszont ahhoz, hogy bármi elhagyhassa a föld légkörét, és leküzdje a vonzását, legalább 40 000 km/óra sebességgel kel repülnie - szökési sebesség. A Föld teljes légköre kb.: 100 000 km, a Hold átlagos távolsága 384 000 km, a legközelebbi bolygóé közelálláskor - Vénusz: kb.50 millió km)
  • pet70000
    Úgy értem, hogy közelebb jőn, hogy eddig magyar adón folyamatosan nem láthattál dakkaról semmit
    Most legalább naponta sasolhatjuk az eseményeket, mégha ilyen áron is..........
  • Gfreiter
    Igazad van Pet, de szerintem nem jó, hogy a világ így működik, és tenni kéne valamit. Azt ne kérdezd, hogy mit... sokmindent lehetne.
  • Gfreiter
    LOL Mér, anettka űrhajós lett? Beszarok... Ezt a sok trágyalelkűt egyrakáson. Le lehet valahonnan tölteni ezeket a képsorokat? Esetleg vidit?
  • hykao
    De közelebb jön???
    Már 20-adszorra nézem végig, ahogy felborul az a birka, és utána jön az "integetés" borulás közben.
    Csak épp azt nem mondja, hogy: Héééééé, hóóóóóóó, héééééééé, hóóóóóóóóóó.....
  • pet70000
    Az oksa, hogy egy gyökér a Palik
    De ha ő álltala lesz ismert a többi korrekt magyar versenyző, meg maga a verseny is ő álltala jőn hozzánk közelebb, akkor ő a szükséges rossz....
    Ez a világ má csak így működik
  • Mighty
    Nekem is van tapasztalatom, miként "csinálják" a híreket.
    A szomszédunkban egy velem egy idős és egy egy évvel idősebb testvérpár lakott, akik úgy gondolták, hogy megtámadják a Bolyai katonai főiskolát pár fegyverért. Gondolom emlékeztek az esetre. Az egyiket meg is lőtték. Na szóval, az egyik újság biztos forrásra hivatkozva azt írta, hogy e két jómadár apja magasrangú katonatiszt. pfffff... Vízügyi mérnök.
  • hykao
    Bameg a Palik mizéria nem a Dakar-ral kezdődött, hanem akkor, amikor a két idiótát berakták az MTV amőba játékába...
    ...a viccet félretéve: Bazzeg, nem elég, hogy már jópár éve a Forma 1 alatt ezt a bohócot kell hallgatni (hülyeségeket beszél, és kurva idegesítő stílusa van), hogy-hogy nem ez a fasz lett a Hungaroring Rt. feje.
    Az MTV nem akarta közvetítőnek, mert szar, erre eladta a közvetítési jogokat az RTL-nek, azzal a feltétellel, hogy a közvetítések alatt az ő lány baritonját kell hallgatni.
    A RTL-nek így is megérte, mert a Forma1 kedvelők azért nem fogják külföldi csatornán nézni az adást...
    Erre a barom már AUTÓVERSENYZŐI babérokra is vágyott...és meg is kapta...csak azt baszta el, hogy ahhoz kevés, hogy egy ekkora hírű versenyen sunda-bunda helyezett legyen...
    ...jobban járt volna, ha itthon marad, itt esetleg még meg tudtak volna sundabundázni egy-két versenyt (és talán meg is fognak, mert ha jól tudom itthon is "versenyez"), hogy a dobogón állhatott volna...

Szép sikertörténet, hogy mi lesz egy ovodában brummogó, medzsót tologató gyerek álmaiból: akár meg is valósulhatnak...
    ...a tehetség, hozzáértés, érzék mind-mind lószar, a lényeg a törtetés előre!!!

Mint Néró az ókori Rómában, botcsinálta színész-komikus-énekes művész...

...ugye ez a tendencia nem most kezdődött...

...a kedvenc képsorom, amikor felborulnak: és a madár össze vissza kalimpál a kezével (mert oan ügyes...) - ahelyett, hogy a testéhez szorította volna - a navigátor nem kalimpált, nem is lett semmi baja...

...bameg, régebben nagy fasz voltam autó ügyekben, sok vakmerő baromságot csináltam: borultam fel ladával az M7-en, úgy hogy a töltés dobott vissza, és még fejen csúsztunk vagy 20 métert utána, mentem fának - szintén ladikkal - frontálisan (szerencsére anyós oldalon) 70-el, és mégse törött ripityára a kezem (csak megroppant a kézfejem néhány csontja miközben bringakormány alakúra hajlott a sportkori), pedig soha nem vagyok bekapcsolva...

Mi lessz még a Palik, lehet, hogy Anettka után a 3. magyar űrhajós???
  • Gfreiter
    Szavazzatok!!! Az Armyt én raktam be.
  • lóbébi
    Minden ujság szennylap és televizió megfertözi az embereket!Tele hazugságokkal próbálják elhitettni mindenkivel hogy igy volt!Én is átéltem már nem egyszer!No comment!Lóbébi
  • Gfreiter
    Média... suxxx
  • Slow
    szerintem meg az a gáz, hogy az újságírók ilyenekkel foglalkoznak... mindenből balhét kell csinálni...
    most ez nem mindegy? 3 napig ez a téma, utána mindenki elfelejti...

arra jó, hogy egy kis rosszkedvet/érzést keltsenek az emberekben, egyébként meg egy szappanoperás sztori maradt volna... ennyi erőből minden hírbe bele lehet kötni és csinálni belőle egy új "hírt"... dögevők

mindenki hazudik mindenhol mindig---> ez a divat
  • Gfreiter
    *Patacsinak*
  • Gfreiter
    Lehet? Biztos!! Őatacsinak tökéletesen igaza van!!! De Patacsi mesterben azt szeretem a legjobban, hogy a nehéz, télleg idegörlő pillanatokban is mosolyt tud csalni az arcomra a mindig odavégó iróniájával :DDD
  • Gfreiter
    :)))
  • Gyadi
    Lol és ez sajna tényleg lehet hogy így van :(
    Elszomorító :(
  • Gfreiter
    Hazug szarházi... Tipikus médiagyökér...
  • patacsi HUN
    láttátok az "Amikor a farok csóválja" c. filmet :))) ez az életünk születésünk óta :) télapó, jézuska, palik...
  • patacsi HUN
    Showtime :)) meg ne rendüljön a bizalmatok :)
    ami a tv-ben megy az mind szent, és igaz ;)))) ők ebből élnek...
  • Tikal #26594
    szomorodjon meg ez a palik....
  • [Rush]

Elgondolkodtató..........
  • Gfreiter
    Kutyikával mi a fene van már??
  • [Rush]
    lőőőőőőőőjed őkeeeeeeeeeeeet