A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • hykao
    Bameg a Palik mizéria nem a Dakar-ral kezdődött, hanem akkor, amikor a két idiótát berakták az MTV amőba játékába...
    ...a viccet félretéve: Bazzeg, nem elég, hogy már jópár éve a Forma 1 alatt ezt a bohócot kell hallgatni (hülyeségeket beszél, és kurva idegesítő stílusa van), hogy-hogy nem ez a fasz lett a Hungaroring Rt. feje.
    Az MTV nem akarta közvetítőnek, mert szar, erre eladta a közvetítési jogokat az RTL-nek, azzal a feltétellel, hogy a közvetítések alatt az ő lány baritonját kell hallgatni.
    A RTL-nek így is megérte, mert a Forma1 kedvelők azért nem fogják külföldi csatornán nézni az adást...
    Erre a barom már AUTÓVERSENYZŐI babérokra is vágyott...és meg is kapta...csak azt baszta el, hogy ahhoz kevés, hogy egy ekkora hírű versenyen sunda-bunda helyezett legyen...
    ...jobban járt volna, ha itthon marad, itt esetleg még meg tudtak volna sundabundázni egy-két versenyt (és talán meg is fognak, mert ha jól tudom itthon is "versenyez"), hogy a dobogón állhatott volna...

Szép sikertörténet, hogy mi lesz egy ovodában brummogó, medzsót tologató gyerek álmaiból: akár meg is valósulhatnak...
    ...a tehetség, hozzáértés, érzék mind-mind lószar, a lényeg a törtetés előre!!!

Mint Néró az ókori Rómában, botcsinálta színész-komikus-énekes művész...

...ugye ez a tendencia nem most kezdődött...

...a kedvenc képsorom, amikor felborulnak: és a madár össze vissza kalimpál a kezével (mert oan ügyes...) - ahelyett, hogy a testéhez szorította volna - a navigátor nem kalimpált, nem is lett semmi baja...

...bameg, régebben nagy fasz voltam autó ügyekben, sok vakmerő baromságot csináltam: borultam fel ladával az M7-en, úgy hogy a töltés dobott vissza, és még fejen csúsztunk vagy 20 métert utána, mentem fának - szintén ladikkal - frontálisan (szerencsére anyós oldalon) 70-el, és mégse törött ripityára a kezem (csak megroppant a kézfejem néhány csontja miközben bringakormány alakúra hajlott a sportkori), pedig soha nem vagyok bekapcsolva...

Mi lessz még a Palik, lehet, hogy Anettka után a 3. magyar űrhajós???