60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Bobber
    Joreggelt mindenkinek .
    Zaki a kuszas tesztent ne lfogsz izzadni ded erdemes megcsainalni mert amikor megvan akkor mar nyugodt szivvel vered szet a gepedet islla monitort(legalabbis en igy tettem). Ja es a terkepet hasznald amit lejjeb latsz bar az telleg csak egy lehetseges utvonal nekem nem sikerult megtalani az alapjan az utat. ES ne add fel mint lathattad amikor probaltad enm tull konyu es vannak reszek amiket teljesen lassan kuszva kell megcsinalni mert nem sikerul mashogy de megcsinalhato csak gyakorlas meg tokoles kerdedse. Na jo kiserletezest
  • repro
    helysebítés: konyha ablak volt nyitva...
  • repro
    OFF egy picit, de ide is megírom. nagy az Isten állatkertje:
    na van megint egy sztorim. ez éppen most történt.
    tesóm 30 perce bekopog az ajtón, h kurva büdös van. kimegyek és tényleg. mint disznópörköléskor.
    kimegyek a lépcsőházba (00:10) páran már kint vannak és kopogtatunk ajtókon, h minden rendben van-é.
    én ezt kicsit meguntam és lementem ki az utcára, h kívülről szemléljem meg az épületet. megyek körbe, erre látom, h a harmadikon tárva van a konyha ajtó és valaki folyatja nagy bőszen a vizet. azért gondoltam, h nem valami jó időpont a mosotgatásra és nem az a kimondott forró este van, h kinyissuk az ablakot egy kis szellőre, úgyhogy megkerestem kis-hirtelen szerveződött polgári-védelmis brigádomat, és közöltem velük a tényeket. Lementünk a 3.ra (az volt a furcsa, h csak a 7.től lehetett nagyon érezni a szagot) kinyitja a pofa az ajtót erre elhalt mindannyiunk szaglószerve, de bájosan megkérdeztem, h esetleg nem ég-é náluk valami. A választ sejthetitek:
    -Nem. Nálunk? Semmi. Miért égne? Mér ég? Mi? Nálunk? Neeem! ugyan!
    Najó én naív ember vagyok, ha azt mondja nem rúgom rá az ajtót. Kis brigádommal lementünk ezután az utcára, h megbizonyosodjunk, ám ekkor meghallottuk az édes kis szirénákat. Valaki kihívta szerencsétlen tűzoltókat. Beöltözve tökig. Nincs olyan meleg, de nem lehet kellemes.
    Rögtön ajánlottuk nekik a 3. emeletet. Megfogadva tanácsunk fel is caplattak és ők biza rárugták az ajtót... Ottmaradt a kaja a platnin... Ebédről...
    Tehát a Kis Kecseg nem mondta volna, h "Bocsi, ott felejtettem a kaját." mert akkor nem lett volna semmi gond. de felébresztettünk kb 15 családot mire ez kiderült. nya mindegy megyek aludni. csak megkeresm a légfrissítőt.
  • Gfreiter
    Igen, ezt ajánlottam én is :) Nagyon szívesen. Holnap akkor majd gyere. Ha nagyon nem megy, akkor valaki biztos szívesen megcsinálja helyetted, bár az igazi, ha magad csinálod meg. Akkor megvan a varázsa ;)
  • Gfreiter
    Neem, lol, nem kell kinyírni :)ha refis őrtoronyt látsz, akkor bokor, vagy szikla takarása. Ha sima őrszem, akkor kerüld a bokrot.
  • zaki
    na bazz, már le is buktam. asszem hagyom holnapra a játékot, megyek CoD-zni . thx a helpet
  • Gfreiter
    Azt pikkpakk összeszedi.
  • Prank
    amíg nincs meg a 15 honorod, addig nincs értelme megcsinálni az SF tréninget...
  • zaki
    ja, tényleg na ez akkó combos lesz, ha minden igaz
  • zaki
    na most éppen látom, hogy ott van az őrbódé, ott sasol a manus... mit csináljak menjek tovább? vagy csak nem ki kell nyírni?
  • Nyers
    Messzebb van még az. Szerintem április-május lesz belőle. Nem is baj, dolgozzanak csak rajta! A laggot valahogy remélem csak megoldják.
  • Gfreiter
    Jaja, #27286
  • Gfreiter
    Megbocsátok Nem emlékeztem már, olyan rég volt... Jöhetne már az új patch :)))
  • Nyers
    Melyik pontot teljesítetted már, lejebb egyébként ott figyel egy térkép egy lehetséges útvonallal!
  • Gfreiter
    Igazad van, most néztem meg én is, tényleg nincs. Távcső van, és azzal kevertem össze. Viszont a távcső sokkal inkább segítségedre lesz. Meddig jutottál el? Melyik pontig?
  • zaki
    nincsen... néztem én is, nyomtam a v-t, amire alapban be van állítva, de ninsc... na mind1. most épp lebuktam, mert vmi bokorba sikerült "véletlenül" bekúsznom, erre kiszúrtak
  • Nyers
    Már megbocsáss, de sztem nincs NV!
  • Gfreiter
    :) de van... :) nyomd meg az N betűt (vagy V? nem tom már). ja, kizárólag kúszás. Vagyis ha lemész a folyómederbe, ott lesz egy rész, ahol futhatsz kicsit, mert nem lesz egy darabig őrszem. De én javaslom, hogy ezt halaszd holnapra, mert elég idegtépő lesz. Vagy ma akarsz már játszani?
  • Nyers
    Na most jön a java!
  • zaki
    n akkó mi is a teendő amikor a helikopiból kiszállva a korom sötétben kell mászkálni? kússzak? és az éjjellátóhemüveg ilyenkor mé nincs?
  • Gfreiter
    LOL, most vettem csak észre... Bocsi Pranki :))))
  • Gfreiter
    Már nem cigizem. Én végighallgattam, de ötödszörre már nem volt kedvem :)
    Gratulálok Zaki, most már csak az SF terepgyakorlat (kúszás) van hátra.
  • zaki
    hát az nem kifejezés, hogy uncsi volt. majdnem elaludtam
  • zaki
    sikerült. bár az utolsó tesztnél csak 80%-ot értem el, mert addig olvasgattam a fórumot, erre azt olvasom, hogy a SF doga időre megy, mire visszamentem a játékba, akkor már a köv. oldal volt na mind1, végülis ez is el lett fogadva
  • Nyers
    A dohányzás súlyosan károsítja ön és környezete egészségét! :)
    Egyébként én végighallgattam az összes ilyen tréninget és akit csak kicsit is érdekel a hadsereg annak érdemes!
  • Gfreiter
    Én közben kimentem kajálni, cigizni, stb, mert mindegyikről tudtam, hogy mennyi ideig tart. Az SF a leghosszabb asszem, olyan 20-25 perces, ha jól emlékszem.
  • Bobber
    hat szerintem ezek utan tuti hogy sikerulni fog zakinak a tesztet kitoltenide szegeny mire vegighalhgatja a sok baromsagot elunja az eletet en legalabbis marhara untam mert annyira azert nem tudok jol angolul hogy mindent megertsek innen kezdve nem vomt kedvem vegighalgatni:):):):) viszont az sf teszt az majd idore megy szoval arra figyeljel:):)
  • Gfreiter
    Írj, ha sikerült...
  • zaki
    thx-thx-thx
  • Nyers
    I'm in position! Remélem azért az Erdei fiú majd üt egy két szépet!
    Zaki, itt van szebben:

Medic teszt megoldások:
    1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
    2.) B B A B C D A C
    3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:
    1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
  • Gfreiter

Nincs mit Zaki! Remélem tetszeni fog a game :) Nyers, most majd segíthetsz, mer le kell picit lépnem. Egyébként megnéztem, és most egyetlen egy darab Farm van, egy magyar szerver, de nagyon laggy, szal nem érdemes oda menni. De a múltkor nem volt egy darab sem. Ügyi legyél Zaki ;)
  • zaki
    thx
  • Nyers
    Na most már elég, én mindig lemaradok! Brühühü
  • Nyers
    Pata aláírása segíteni fog!
  • Gfreiter
    :) Patacsi aláírása... összesen 3 tesztet kell írnod, ezek megoldásai egyben találhatók Patacsi aláírásában, de a sorrend jó. Szal írd le egy papírra, és pipáld ki, ami volt.
  • zaki
    na, a kórházban voltam most. mondom biztos agyon kell lőni pár rossz bácsit az épületben... erre vmi oktatás volt vagy mi, annyit dumált a fater, hogy közben kimentem kajálni, fél óra múlva visszajötem pont akkor fejeztem be a kaját, erre vmi tesztet kell(ene) kitölteni... kapok puskát?
  • zaki
    looooool :)))))
  • Gfreiter
    Már nincs farm szerver... Legalábbis a múltkor (kb egy hete) kerestem, és egy sem volt.
  • [Rush]
    a farm-on repcsiből ugrasz ki!!!!!!
    Ilyen ember a házigazda aki nem tudja? ;)
  • Nyers
    LAL rulez!