60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Alapból 10 honorral indulsz, ami azt jelenti, hogy az is meg van adva pontszámban. Ez azért van, mert honort lehet veszteni is, és akkor tudod, hogy mennyi kell még a 10-hez.
  • belys
    ok köszönöm a segítséget
  • belys
    csak ugy láttam hogy 10-20 honorig 1000 pont kell nekem meg van 5285 akkor meg 15 szinten kellene lenni nem
  • Gfreiter
    Jól számolod. Egy-két hetes kör alatt össze lehet kalibrálni :)
  • Gfreiter
    Ja igen, Leased szerveren is gyűjtesz. Thx Mighty :)
  • belys
    ha jól értem akkor még 715 pont kell hogy a szintem nővekedjen
  • belys
    a játékba ezt meg a army oldaról másoltam ki a statisztikámat Experience 5285
    Honor 10
    Experience Required For Next Level 715
  • Mighty
    5285 experience pont pontosan 10 honornak felel meg.
    Ha jatszol es a jobb felso sarokba az van irva, hogy official server, vagy leased server, akkor tudsz fejlodni. Persze jol kell jatszanod. Sok ellenfelet leloni, tulelni, teljesiteni a feladatokat.
  • Gfreiter
    Nem tom, de azt jó ha tudod, hogy a honorod csak az Official szervereken nő...
    Hol látod, hogy 10 a honorod? A trackeren, vagy a játékban a neved mellett (ha F1-et nyomsz)?
  • belys
    szevesztok

érdeklődnék hogy miért nem emelkedik a honor szintem

Experience 5285
    Honor 10
    Experience Required For Next Level 715
  • Gfreiter
    Hát akkor egy nagyon nagy BOLDOG SZÜLINAPOT AL BUNDY!!!

(hanyadik...?)
  • Bobber
    Jo reggelt mindenkinek
  • Strahd_
    Jo reggelt!
  • Gfreiter
    Patacsi! Tudsz nekem segíteni autóbütykölés ügyben?
  • zaki
    jó reggelt
  • Gfreiter
    Jó reggeltke!
  • Gfreiter
    LOL :DDD Van benne valami...
  • [Rush]
    anyád szóval itt!!
  • [Rush]
  • Gfreiter
    Na jó éjszakát mindenkinek!
  • Prank
    sok az a roe
  • SACA_(HUN)
    A Kutya munkavégzés után!
  • Herold
    Ebben a játékban mekkora pályák és milyen küldetések vannak? Annyit tudok róla, hogy csak online játszható.
  • Herold
    Le kellett volna dugni a torkán a tűzoltófecskendőt.
  • Gyadi
    LINK
  • Gyadi
    Hallottatok már róla valamit?
  • Gyadi
    Gamestar:

Hadi MMORPG

[2004-01-17 @ 22:44 - G-San] (kommentek: 0)

A Military Training Technology nemrégiben írt egy új programról, mely a Massively Multiplayer Simulation for Asymmetric Warfare (Tömegesen játszható asszimetrikus háborús Multi-szimulátor (THX to Gyu)) névre hallgat. Ezzel arra képzik ki majd a katonákat, hogyan is kell éles helyzetekben cselekedni. A There Inc. fejleszti a játékot, melyért cserébe kerek 6 millió dollárt kapnak az Amerikai Hadseregtől. Hogy mennyire lesz ez elérhető a hétköznapi ember számára (lehet hogy olyan lesz mint az America's Army) az még nem derült ki. Bővebb információt itt találhattok róla.
  • Gfreiter
    Szia :) Benézel az OFF-ba?
  • patacsi HUN
    ja punnyadás a köbön :)
  • Gfreiter
    Na mi van skacok? Punnyadás?
  • [Rush]
    Faja, de láccik még, hogy beta, ha akarod áttükrözöm oda a "forrásodra" :)
  • Mighty
    Meg nem lattam a forrasomon. Milyen?
  • [Rush]
    Mighty FARCRY beta-t leszedted?
    megy multi szerver belőle....
  • Mighty
    Valamiert ma nem megy. Probald meg par ora mulva, addig is gyakorold az elso traininget.
  • THE matrica
    meg a tévé
  • Slow
    ja igen... tömlő...=)
    kábelen a net megy-meg-jön...=)
    ja meg a zárram=)
  • THE matrica
    TÖMLŐ
  • Slow
    ráoffolok:
    én a 14-en lakom (15-ös há, majdnem mint a wtc). kb 4 éve történt, hogy éjszaka (kb éjfél körül) üvöltözés kis 'falum' folyósóján, hogy 'segíííítssééééég, tűűűűz vaaaaaan'... befelyeztem még az oldalt (olvastam akkor még esténként, nem volt itthon netem...:)) aztán mondom kicammogok a folyósóra... már nagy volt a nyüzsgi,, és komoly a füst, 3 ajtóval mellette lángolt a kéró, a bolond romaember fennhagyta a kaját, kigyulladt a konyha, ami a bejáratiajtónál volt, csávó kijött a folyósóra, gyereke viszont benn maradt, meg szegén kutya is, nem lett gond átmásztak a szomszédba (clifhanger, 14 emelet...) tűzoltók szoptak, mert a házba beépített tűzoltóvezeték el volt dugulva, úgyhogy hozhatták fel lépcsőházon keresztül a kábelt összecsatlakoztatva...
    brutál lett a lakás, csumára kiégett és a folyósó is tropa fekete lett... család elköltöz, lakás felújít, folyósó kifest...;) de még két évig föstszag, mint a putriban, hehe=)
  • Nyers
    Jogos kérés, kéretik betartani!
  • Mighty
    Orulok, hogy egyre tobb ember jatszik az AA-val. Egy dolog miatt vagyok szomoru. NEM LEHET ERTELMEZNI, MIT IRTOK!

Sracok ez nem egy chat szoba, sem IRC, hogy sebtiben irjatok a hozzaszolasaitokat. Kerlek irjatok lassan, hasznaljatok irasjeleket, stb. Elore is koszonom.