A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    ráoffolok:
    én a 14-en lakom (15-ös há, majdnem mint a wtc). kb 4 éve történt, hogy éjszaka (kb éjfél körül) üvöltözés kis 'falum' folyósóján, hogy 'segíííítssééééég, tűűűűz vaaaaaan'... befelyeztem még az oldalt (olvastam akkor még esténként, nem volt itthon netem...:)) aztán mondom kicammogok a folyósóra... már nagy volt a nyüzsgi,, és komoly a füst, 3 ajtóval mellette lángolt a kéró, a bolond romaember fennhagyta a kaját, kigyulladt a konyha, ami a bejáratiajtónál volt, csávó kijött a folyósóra, gyereke viszont benn maradt, meg szegén kutya is, nem lett gond átmásztak a szomszédba (clifhanger, 14 emelet...) tűzoltók szoptak, mert a házba beépített tűzoltóvezeték el volt dugulva, úgyhogy hozhatták fel lépcsőházon keresztül a kábelt összecsatlakoztatva...
    brutál lett a lakás, csumára kiégett és a folyósó is tropa fekete lett... család elköltöz, lakás felújít, folyósó kifest...;) de még két évig föstszag, mint a putriban, hehe=)