60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Igen, már majd egy hete kint van AAO.hu-n is :D
  • Nyers
    SitRep - v2.8.2
  • Sadist
    Oda van írva, hogy Dx9-es VIDEOKÁRTYA? Nincs. Úgy hogy nem kell. Az már más kérdés, hogy játszani nem nagyon fogsz tudni.
  • gregtom6
    Mi a minimális hardware igény?
    3-D grafikus kártya 128 MB RAM-al
    2.4 GHz-es processzor, vagy vele egyenértékű
    Angol Windows 2000/XP a legújabb frissítésekkel (Működik Magyar Windows XP-vel is, sőt frissítések sem biztos, hogy szükségesek)
    512 MB RAM
    3.5 GB tömörítetlen szabad hely a merevlemezen
    DirectX(r)9.0
    100%-ig DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
    Szélessávú internetkapcsolat
    NVIDIA(r) nForce(tm) vagy más alaplap/hangkártya, ami tartalmaz Dolby Digital Interactive Content Encoder-t (Dolby digitális hanghoz szükséges)
    most akkor csak 9-et?Azért kérdem,mert ebből nem egyértelmű.
  • Venom
    Na közben kideritettem hogy Waveről Direct Soundra kell kapcsolni a TS-t az optionsban. Namármost ekkor kékhalál jön :S
    TS oldalán FAQ-ban ezt találtam: "It seems like Windows XP has some evil USB drivers installed by default, which are causing these problems. Try to get the latest drivers for all the USB hardware connected to your system."
    Namár most ezzel mit tudok én kezdeni? Csak aza USB driver van fent ami az alaplap install CD-jén volt.
  • Sadist
  • gregtom6
    Megy ez a játék dx8-ban is?(barátom kártyája dx8-as)
  • gregtom6
    Bocs,de még nincs meg a játék,szóval fogalmam sincs,h miről beszélsz:)
  • Venom
    na bocs hogy ennyiszer irok de mindig későn jut az eszembe valami. annyi kérdésem lenne hogy van-e magyar ventrilo szerver a játékhoz? vagy only TS? mert eza kacat RC2-es sehogy sem életképes nálam :(
  • Venom
    annyira nem hósszú kivéve a kúszómászósat. Magyar oldalon aminek ittvan fent a linkje találsz némi helpet. a Basic tréninget mindenképp végig kell vinni ha játszani akarsz online de az nem tart sokáig.
  • Sadist
    Igen, komolyan mondtam. Sokkal jobb játék, pontosan neked való.
  • gregtom6
    Ha ezt komolyan mondtad,akkor kösz,azzal szoktam.Viszont ez is jó lenne,a nyerhető rangok szempontjából.De az elején a tréninget muszály letenni?És ha igen,akkor az hosszú vagy rövid?
  • Venom
    azthogy más korszakban játszódik? ne kérdezz hülyeségeket...
  • Sadist
    Semmivel. A CoD2 sokkal jobb, jobban jársz, ha azzal játszol.
  • gregtom6
    Easter Egg.ÉS mivel tud többet a CoD2-től?
  • Venom
    Teljes játék. Ja a képről meg annyit hogy készitői poén :)
  • Venom
    nem itt az ellenfél csapatot mindig terrorostának látod :)
  • gregtom6
    elolvastam,de nem írja,h most a client a teljes játék-e.
  • Sadist
    Elolvasod a FAQ-ot.
  • gregtom6
    http://www.fpsteam.it/img2005/americas_army/america_army_03.jpg
    és ez meg micsoda?:)
  • gregtom6
    A client a teljes verzió? És az 2.6 giga? És amerikai gyilkol ebben amerikait?Mert annak nem sok értelme. És ez a játék mivel tud töbet pl a CoD-tól?
  • Venom
    Valaki tudna segiteni ventriló problémával kapcsolatban?
    régebbi verziók mennek de azzal meg ha jól tudom nemlehet felmenni a szerverre. az új meg sehogysem jó a hibaüzenet miatt :(
  • Ombika
    Kinevetem akkor! :)
  • Sadist
    Vigyázz, mert mindjárt le leszel rohattamcsizva.
  • Ombika
    Nekem tokeletesen fut es nem nasa gepe van!! Fullon raadasul!
  • CSUKA
    Igen.. ezt a 2 pb exe-t azért hozták létre, hogy megfogja a scílókat, jókora laggok árán.
    A bibi csak ott kezdődik, hogy a csalóknak nem szóltak arról, hogy ez megfogja őket. Ezért maradt minden a pbservice elötti állapotban. Megmaradtak a csalók, de jött mellé némi lagg.

Nyugalom. Ez a játék ingyér van. Csak az a NASAgép nincs ingyér, ami tökéletesen futtatja.
  • Marvin
    Az A mindig fut/futnia kéne. A B csak akkor indul el, ha játszol.
    Mindkettőt ki kell engedni a "nagyvilághálóra", hogy játszhass.
    A FAQ arra az időre vonatkozott, amíg még csak tesztüzemben voltak ezek, most már élesben mennek.
  • Venom
    Ezt nemértem. a hangkártya driver felvan instalállva. most akkor nemértem mi ennek a vackanak a baja :S
  • norbi56
    valaki tudna dni egy pontos letöltési linket mart ami a fórumba van ott rámegyek és csak demót tudok letölteni
  • norbi56
    nincs rendelkezésre álló hang driver
  • Venom
    Hali. Valaki tudna segiteni TeamSpeak ügyben? azzal lenne gondom hogy amikor elinditom ezt a hibaüzenetet kapom:

Hibaüzenet bezárása utánn indul el a teamspeak de ha felmegyek egy szerverre ott senki nemhalja amit beszéllek :S
    Ventrilonál sose volt ilyen gondom elősször használnák teamspeaket mert látom AAO közösségben más nincs. Valaki valami 5let?
  • Sadist
    Nem kell letiltani.
  • Sobel
    Vmi jótanács ezek után?
  • Sobel
    Nem tűzfal problémám van. Rosszabb. PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE fájlok ugye azok miatt cheaterek miatt születtek, akik nem windows rendszergazdaként játszanak, s így cheatelnek (ezt az aao.hu FAQ-ban olvastam.) Ez nem 'tom pontosan mit jelent, mert én még a doomban cheateltem utoljára, mert az kis csupaszseggűként még poén volt:)
    Amikor először feltelepítettem az AA-t csak a PNKBSTRA.EXE volt fenn, a másik nem. Kikapcsoltam ezt a szolgáltatást, mert én rendszergazda vok a winfosomon, s nem cheatelek,s ezt írta jótanácsként az aao.hu is. (Nekem is laggolt emiatt a csodaexe miatt, ahogy ti írtátok korábban:)) Még mindig fenn állt probléma. Újratelepítettem az AA-t, csak most PNKBSTRB.EXE-t telepítette fel az "A"-t nem. Ráadásul a winfos szolgáltatáskezelőjében még mindig csak PNKBSTRA.EXE szerepel, s nem lehet újraínditani a szolgáltatást.
  • CSUKA
    Lehet, hogy a billentyűzet kiírja mikor kapsz legközelebb fixjamet.
    Vagy megszúrja az ujjadat és a dns-ből megállapítja, hogy amerikai állampolgár vagy és rád nem fognak vonatkozni az AAba integrált bugok.
  • sz4bee
    Ez hülyeség...
  • Marvin
    OK.
    Akkor "valami" nem engedi... folytatás az előző post-ban.
    Router?
  • Sobel
    Kikapcsoltam a tűzfalat, de még mindig ugyanaz a progbléma
  • Marvin
    A tűzfalad nem engedi a PNKBSTRA.EXE-t kommunikálni a külvilőággal. (ugyanez érvényes a PNKBSTRB.EXE-re is)
  • Mighty
    A billentyűzeten lévő lcd-n láthatják mennyi lőszerük van még, így a képernyőn kikapcsolhatják annak a megjelenítését. Bár nem tudom mennyi gyakorlati haszna van, mert ehhez ugyebár le kell pillantani a klaviatúrára. A gyakorlott játékos érzi mennyi lőszer van még a tárban, így csak az ellenfélre kell koncentrálni :)