60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    Boldog névnapot titkos, és nem titkos Balázsok :D ;)
  • MarkBlade
    Majdnem egy perc..bár Crassus-nak jó lesz pár évszázadnak is..
  • [Rush]
    Már regisztrálta magát eévileg ;)
  • [Rush]
    Hát ha az a 1 perc amíg tart ........
  • MarkBlade
    Inkább próbálj a NWN-hez csinálni modult.. Az army-é sem lenne egyszerübb.. ha sikerült akkor magyaráz..
  • Gfreiter
    Vagyis klikk Personnel jacket és utána Create Account. Aztán türelmesen vársz, míg megkapod az e-mailt. Ott majd rá kell klikkelned egy linkre.
  • Gfreiter
    Micimaci, Rálklikk a Create Soldier feliratra, és utána (5 perc-2nap) kapsz egy mailt, amin vissza kell igazolnod a jelentkezésedet.
  • Gfreiter
    Jah :) Gremovan, olyan unalmas volt, hogy mindjárt törlődik az üzid :)))
  • [HUN]Crassus
    Pályaszerkesztőt akarunk!:)
  • Mighty
    Ja és mielőtt egy csomót kérdeznél, javaslom olvasd el a banner alatti ITT felirat alatt bujkáló linken lévő oldalt.
  • Mighty
    Aktiváltad a regisztrációt?
  • MICIMACKO86
    Nah haj letoltotem foltelepitettem a jatekot REGISZTRALTAM magamat.Be irom a nevemet a passwordot amit kaptam es azt irja ki hogy invalid password nah miert irja ki?:)(
  • Strahd_
    Miért untatna bárkit is? .) ha G Offjai utan nem tudsz olyan hosszu szöveget irni hoyg ne olvassa el midnenki :D
  • pet70000
    nem untat, ezért van ez a fórum!
  • Gremovan
    Jó reggelt!
    A teljesen véletlenszerüen generált pálya szerintem is eléggé kivitelezhetetlen. Az okokat Mighty leírta. De vannak más megoldási lehetőségek is egy map felépítésének változtatására. A példa kedvéért: fellehet osztani minden terepet mondjuk 6x6 négyzetre. Minden négyzethez készíthető több verzió pályánként, amiket véletlenszerüen választ ki a szerver. Ez szerintem nem növelné jelentősen a szerverek/kliensek adatforgalmát. A hátulütője ellenben a kliens oldalon jelentkezik. Minden terep mérete (amit a winyón foglal) egyenes arányban nőne a négyzetekhez készített változatok számával. Minden kockához 3 variáció az 3x-os pályaméret, feltételezve hogy nem kellenek az új darabkákhoz új textúrák is, amik még helyigényesebbek. Ellenben már ez is nagyon sok lehetséges map alaprajzot eredményezne ahhoz, hogy ne lehessen kiismerni teljesen egy-egy terepet, és gyakorlatilag kiiktatná a vaktában eldobált/ellődözött gránátok problémáját. Na jó, még oldalakat lehetne írni ehhez a témához, de belőlem ennyi is éppen elég. Bocs ha valakit untatott a hosszúra sikeredett hozzászólásom. Csak arra akartam rávilágítani, nem lehetetlen a dinamikusabb hadszíntér kialakítása, szerintem.
  • Strahd_
    jah és a random érzése is megmarad.
  • Strahd_
    Szerintem nem kivitelezhetetlen.

Alapvetöen ok nö a betöltési idö de igy is rengeteg kordinátát megkap a kilensed játék közben is. Alavetöen a tereptárgyak változása nem lehet olyan nagy adat. az alap alakzatok megvannak csak a kiindulo alap kordinátákat megadja és kész. lehet full random is igy tényleg rengeteg ideig tart amig midenn belépö kliens megkapja az adott kordinátákat. Nameg a servernek is igennagy melo. de ötletnek nem rossz. Alternativákat meg lehet rá találni .) nem full random hanem egy pályának 100 küklönbözö variácioja má eleve ott csücsül a klienseken akkro ez az idö jelentösen gyorsulhat.
  • MarkBlade
    Kellene egy jó nagy sf pálya.. ami nem éjszakai.. valami olyasmi mint az RT.Egyébként a legjobb csapatjátékos szerintem a hospital.. na ha ott nincs együttműködés az egész bukta..
  • Mighty
    Véletlen generált pálya: minden kör elején 10 perc várakozás, hogy a server elküldje a klienseknek a generált pálya koordinátáit, felépítését, esetleges tereptárgyakat, stb. Kivitelezhetetlen, hacsak nincs mindenkinek több megabites vonala és a serverek nem több gigabiten csücsülnek...
  • Gfreiter
    Meg az életben nem kell 3x lenyomni a gombot, hogy lefeküdjön a katona a földre... Jó éjszakát barátaim :)
  • [negativ] Cirek
    a ghostolásról annyit, hogy ha real lifeban meghal egy amcsi katona, 5 vak 203 repül a feltételezett enemyre... :)
    de te is kimondtad. Csapatjáték. És ennek feltétele hogy mindig tudd mit csinál hol a csapattársad, mert ha meghal, az enemyt körbe lehet venni.
  • Nyers
    Ebbeb igazad van, és látom te vetted, hogy mi a lényeg!
  • pluhi
    Bridge-en tapasztalataim szerint legtöbbször maga a hid a célzókájuk a gránátosoknak, snipereknek detto. Ez kiköszöbölhetetlen. Ha lesznek fix ojjektumok pályán akkor lesz spamnade is. A hidnál a hid két vége a fix pont, és az már bőven elég.
    A megoldás a véletlengenerált pálya. Ez nem holnap lesz megcsinálva az tuti. Új engine is kéne valszeg.
  • Nyers
    Most komolyan beszélsz? Képzeljem az akcióhoz? Úgy látom nem igazán értitek, mire megy ki a játék.
    Cél a realizmust ötvözni a játszhatósággal.
    Amíg nem köröznek a felyem fölött műholdak, kémrepülők, és ezeket az információkat egyik csapattársam sem kapja meg laptopján és továbbítja hozzám real-time-ban, addig ez mind fikció! Valaki említette, hogy a ghostolással sincs semmi gond, mivel el lehet képzelni, hogy a csapattársaim kameráját látom. Ez is óriási badarság, szerintem mindenki beláthatja az előző eszmefuttatéás szerint!
    Az AA a legjobb ebbe a műfajban, de fejleszteni mindig kell és ebben is az észerűség a legfontossabb. Mi a legnagyobb hibája a jelenlegi játékban. Elgondolkozunk a DEV teammel együtt, elmondjuk, megcsinálják több-kevesebb sikerrel, kipróbáljuk, jót szórakuzunk, és újra elmondjuk a hiányosságokat. Lépésről-lépésre ez lesz a valaha létezett legjobb game.
    Vissszatérve, mi nem igazán jó most: bugos, lagos - első probléma, gondolom ők is tudják, javítják.
    Második az eszeveszett blindshooting, spawn spam, rambózás, csapatjáték hiánya (habár ehhez inteligencia is kell). Ezeket nagyobb pályákkal, nagyobb kifutási terület beiktatásával meg lehet szüntetni (vakgránátok).
    A blindshootingot pedig a domborzati viszonyok megváltoztatásával meg lehet oldani. Értsd a Bridgen: a híd fix, de a körülötte lévő dombok picit változnak. Vége a Grenadeirek uralmának, mivel nem lehet begyakorolni a lövést. A SAW/RPK rambók is megszünnének ha a csapatjáték elterjedne. Képzelj minden csapatot fedezékről fedezékre fejlődne föl (még nagyobb pályákon). Plusz város részeinek véletlenszerű generálása megadott körönként. Azt hiszem nem sok esélye lenne.
    Egyfajta Voice Communication is be lesz iktatva, ez már kész terv és dolgoznak rajta. Szeritem nagy móka lesz külföldiekkel beszélgetni harc közben.
    Ilyen ötletekkel néha találkozhatsz a hiv. fórumon is. Pl: M203 Smoke Grenade - várják a visszajelzést a DEV-ektől.
    Ezektől az ötletektől lesz egyre kiforrottabb a játék!
  • Gfreiter
    Szal nem csak az amerikaik vannak csontra felszerelve, de Patacsinak igaza van. Nem nagyon mennek oda, ahol komoly technikai ellenfél van.
  • Gfreiter
    elemes műhód, akkumulátoros műhód, napelemes műhód, meg még lehetne sorolni...
  • patacsi HUN
    US nem megy oda ahol nem nézett már körűl rendesen, és nem szórta meg mint az állat...
  • [Rush]
    Nyers ezt ajánlom figyelmedbe ezen beszarsz, behugyozol :D
    Én már kiváncsi vagyok milyen lesz...
  • patacsi HUN
    orosz műhold, kínai műhold... sok, sok műhold...

• Gfreiter
    Nem vicceltem. Mér ne lehetne műholdja a terroristáknak? Vagy kémük az amcsiknál. Számolni kell ezzel a helyzettel. Vagy ilyen kis távolságon belül már jelezhetik nekik, pl őrszemek, vagy kamerák, hogy honnan támadnak az amcsik. Minden lehetséges.
  • Nyers
    Elviccelitek a dolgot, pedig ez komoly kérdés.
    Amerikai katonaként harcolunk terroristák ellen, nekink viszont nincsenek műholdjaik, meg semmi ilyesmi. Viszont az ellen is ugyan így érzékeli, ezért is komolyan el kell gondolkozni, hogyan is lehet tovább tökéletesíteni a játékot a minnél pontosabb realizmus érdekében.
  • Prank
    ne viccelj, csak rájukkacsintanak a műholdról, azt be is vannak mérve:))
  • Nyers
    Akkor vegyük a SWAMPOT: Hát a védő alakulatnak jó hírszerzés van, mert vhogy mindig tudják, hogy honnan jön az ellen! A valós életben nem 100X100-as pályán nyomják! Bárhonnan jöhet az ellen.
  • Gfreiter
    Má kezdtem is csuklani, és gyanakodni, hogy mé emlegettek engem folyton :)
    Egyébként Nyers, gondolom azért mielőtt az életben bevetésre mennek, jól áttanulmányozzák a terepet, és megvizsgálják, hogy az adott körülmények között az opfor melyik irányba mehet, merről támadhat. A játékban is csak feltételezhetjük, hogy arra ment az ellenség. Sztem ebben azért van realitás.
  • Gfreiter
    Khmm....
  • Nyers
  • Prank
    "átkúrok egy G-t a híd másik oldalára"

lol, szegény Gfreiter:)
  • Nyers
    Mondom kicsik a pályák. A Pipe-on legalább látod, hogy hova lőssz. Ez nekem valahogy elfogadhatóbb, mintha csak úgy átkúrok egy G-t a híd másik oldalára!
    Civil meg csak te vagy a pályán!
  • Prank
    és ha egy civil bújik meg ott vagy valami védett állat?:)
  • Nyers
    Ez csak játék, de ha onnan várod az ellenfelet, akkor miért ne? Ezek nem nagy pályák és ez a legnagyobb hiba!!! Erről fölösleges is vitázni, kicsik a pályák, egyértelmű, hogy honnan jön az ellen.