60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • BEAST #29222
    na ok ^^ HONOR 12 >> hihihi nagyon ott vagyok ;)
  • Gfreiter
    ööö igen, lehet, hogy az enyém értelmetlenebb. Csak mióta vezetek, mexoktam, hogy a szemben álló dolognak a szemszögéből nézem az oldalát. Szóval ha szmebn állunk, akkor a mi szemszögünkből kicsit balra célozzunk.. Köszi Prank.
  • Prank
    végül is attól függ honnan nézzük
  • Prank
    akkor a bal oldala felé kell célozni, nem? :)
  • Bobber
    Jaja. De hat ha mesterloveszkedni akar az amber azert meg kjell szenvedni meg ha hajkihullos is a dolog:):)
  • Gfreiter
    Jah, én már unom végiglőni az elejét. Az a legszarabb, amikor már az első tárnál elcseszed... :)
  • Bobber
    nekem sikerutl a 39 es a 40 is meglett volna de megzavartak az utolso elotti lovesnel mert itt volt haverom is es neki az istennek se sikerult 36 fele loni magat en meg mar sokadszorra lottem 36 felett es nem akarta hagyni hogy meglegyen a 40:):) de igy is meg lett 39 es szerintem meg lesz a 40 is ha megegyszer raszanom magam hogy vegiguljem a lovest:):):)
  • Gfreiter
    Azt nem itt osztogatják...
  • Gfreiter
    36-ot kell kilőni a sniperhez. Kicsit célozz a jobb oldala felé, mert a puska balról jobbra és fel rándul. Egyébként nekem sem sikerült a 40...
  • BEAST #29213
    na majd még jövök kell a honor :D
  • BEAST #29212
    40/40 meg sztem képtelenség 1 csomoszor rálövök 3at és csak akkor döl el az a xar bábu
  • BEAST #29211
    a trainingek közül már csak az van hátra
  • BEAST #29210
    téleg a magasabb szintü sniper training mé nem választható? az elözöben 40böl 34et kilötem
  • Gfreiter
    Jaja, csak ott jön, meg a leased (bérelt) szervereken.
  • Gfreiter
    Mi mindenfele :) Főleg Sandstorm, Pipeline, Weapons Cache, Radio Tower. De ha ráklikkelsz fent a kék ITT-re, utána a játékosokra, megvárod míg bejön az oldal, akkor láthatod (máramennyiben a tracker, ami méri a játék adatait, nem késik egy órát), hogy kinél zöld a kis figura a neve mellett, azaz online. Arra ráklikkelsz, és akkor bejön egy ilyen "személyiségi lap", ahol az alja fele ott van, hogy ,melyik szerveren van. Ha ráklikkelsz a szervere nevére, bejön a lista, hogy kik vannak azon a szerveren. Ha akit keresel, annak a neve ott van, akkor ott játszik az egyén. Ha nincs,m akkor átba**ott a tracker :)
  • BEAST #29207
    na minggyáá megyek vmi officialra honor vadászni még 400 kell 12höz az meg mout mckennán meglesz
  • BEAST #29206
    honor meg csak ott jön nem?
  • BEAST #29205
    ti hol szoktatok jáccani , mert official csak külföldi van és ott lagzok mint álat
  • Gfreiter
    LOL :D n00b
  • BEAST #29203
    *núúb | ez még nem megy :DD
  • Gfreiter
    Azokat szisztematikusan leszarod. Gyere majd velünk játszani, és akkor senki nem fogja neked ezt mondani.
  • Gfreiter
    Ja, Bridge is jó, csak az sztem kicsit nehéz, és ott nem biztos, hogy sok pontot fox gyűjteni. De ha ott jó vagy, akkor általábna a kültéri harcokban jó leszel. Legalábbis sztem.
  • BEAST #29200
    De a magas honoros playereket nem szeretem mert csak annyit tudnak mondani hogy búúb , meg huzzáá innen eee
  • BEAST #29199
    jaja Mout Mckenna megy, meg az a Bridges cucc ^^
  • Gfreiter
    Aha, de nem fog sokáig tartani. Javaslom, hogy ismerkedj a pályákkal, ez lesz a legnehezebb feladat :) Mindig nézd meg az F1-gyel, hogy kinek van magasabb honora, és kövesd azt a csókát. Elsőnek ajánlom a beltéri pályákat, mint Pipeline, Weapons Cache, Mout McKenna
  • BEAST #29197
    ja télleg jól tudom hogy SFes lehessek 15 Honor kell, ugye?
  • BEAST #29196
    na szal tegnap ;)
  • BEAST #29195
    hát nemtom ma tegnap kezdtem már van 11 HONORom és úgy érzem ez sokáig fog tartani mire lesz 15 ^^
  • Gfreiter
    sóshúst...
  • Gfreiter
    Igen, hali! Légy üdvözülve :)))
  • Gfreiter
    Nekem is így indult, aztán már alig bírom abbahagyni :)))
  • pet70000
    Ja, ja hali :)
  • AirborneRanger
    Nah ezennel ujra (4xre) rászánom magam a gamere talán most majd jobban fogom birni ) Erre az M4esre nagyon ráizgultam :D
  • Tikal #29189
    hát ez se sok, de jobb mint a semmi:)
  • BEAST #29188
    Hi all most kezdtem jáccani , na szal HI ALL , most csak ennyire tellik tölem ^^
  • Tikal #29187
    ez hatori hanzo?
  • lenta
    Ittnézz körűl, az biztos hogy végigjátszás leírása megvan!
  • [negativ] Cirek
    te is? én is... :D
    azaz én most fejeztem be, és nem koffoltam hanem sütöttem.. :D
  • [Rush]
    Valki nem tudna a Baldurs gate 1-2 höz leírást, meg hogy milyen varázsital meg ilyenekn mire valók?
  • [Rush]
    Mit sütsz? :D