60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Sziasztok!Rég voltam itt.Lenne egy kérdésem mindenkinek!Elöször leirom az esetet!Valamelyik napon egy SF hospital officalos szerveren voltam és meglepö dolgot láttam.Ahogy ment a játék és az én csapatomban mindenkinek golyószórója van meg saját fegyverével!Sokáig tünödtem hogy csinálták ezt?Végül az induláskor az egyik társ automatikusan folyamatosan dobott ugyanolyan fegyvert mint magának volt.Ha RPG-s poszton volt akkor csomó RPG-t tedd le.Gondolhatátok hogy micsoda tüzérségi össztűz volt a pályán és nagyon élveztem.Persze hogy nagyon hamar vége lett a játéknak.Kérdésem az hogy miként és hogyan lehetséges az egész?Találkoztatok már ilyennel?Lóbébi
  • BEAST #29782
    jóó lehet tuloztam 1 cseppet , de akkor is tudok 1 pár kellemetlen percet okozni
  • Dexa
    a jószándékot értékeljük...
  • rezes
    Hat akkor elnezest bar jobb ketszer mint egyszer sem de tisztara atvert a forumos kiiras
  • Dexa
    mivel van gondja a PBnek?
    mit ír ki?
  • [HUN]Crassus

LOL a CS-s srác leakar alázni mindenkit LOL
    (majdrájössz)
  • Nyers
    Ez tényleg gáz, nálam is van olyan hogy a legközelebbi 2 szélsőt totálbakapom és nem dől el! Ez van, ne add fel.
  • [HUN]Crassus

Alsószéleközepe!:)
    (szakmailag:P
  • Prank
    tele van a tököm a pb-vel...
    akárhányszor frissítem manuálisan, mindig van három hibás szar...
    és ledob mindig a szar...
    ez így szar
  • Dexa
    célozd a bábuk bal felét, úgy biztosan ledőlnek...legalább is nekem így mindig megy...
  • BEAST #29773
    nah lehet hogy probálkozom még 1x-2x de nemtom én már teljesen kivagyok a légzést figyelem , a mozgást lelassitom , TÖKÉLETESEN MELLKASON LÖVÖM a bábukat ..m ég pattan is rajta a találat de nem dölnek el ... áááááá nemtudom megyek és megölök pár bábut. CSak az idegesit hogy neten osztom az ellent hospitalon is VIPként,meg uigy általában ^^, és 1 ijen szánalmas teszt nem megy...
  • Al Bundy23
    Nem most van a szül napja ha jol tudom szeptemberi a fissenet, csak a szar sg átirta a dátumát valamiért
  • patacsi HUN
    igen, igen :) sok boldogot :D
  • rezes
    BOLDOG SZULETESNAPOT STARFISH
  • Nyers
    Igaz. :)
  • mstummer
    A Spec Forces-t azért betartották
  • Nyers
    Bocs, ez tavalyi kijelentés. Akkor semmi. :( Ezt ígérték.
  • Nyers
    Wardynski noted, "Between now and Christmas, we will release monthly expansion packs that will add six new occupations and twelve or more new levels to the game. These new occupations will make up a Special Forces detachment and will include the exploration of activities such as escape and evasion training." - Hooah!!!
  • Nyers
    Van egy tavalyi E3 stryker és egy SF! Sztem nagyon f*sza! www.aafiles.com --> videos/media, itt keresgélj. Egyébként, ha már tavaly ilyen szinten álltak, akkor most tavasszal (April 1. - ?) nagyot fognak dobbantani.
  • baalmoth
    hello
    aa videot valahonann lehet letolteni???
    mármint aqmin játék folyik nem promo video
    thc
  • Nyers
    Én sem vagyok vmi nagy gyilokgép és becsülöm Cyrus hozzáállását, ez a helyes mentalitás. Elején csak töltelék emberke voltam és úgy 25 honor fölött kezdtem igazán élvezni a játékot. Most már úgy vagyok, hogy magányos farkasként is pozitív a fragem, de ha klán van az ellenfélnél akkor sok mindent nem lehet csinálni.
  • [Rush]
    nekem ott 2.47 fr-tem van, úgyhogy nem hiszek neked :D
  • mstummer
    jah az elõzõ is cyrusnak akart menni....sorry
  • mstummer
    Amugy meg ne aggódj hogy 0.41 az arányod.Nekem 30 honorral is csak 0.66,lehet hogy égõ de ez van...monduk az egész a Radio Tower-en töltött idõnek köszönhetõ,ott haláloztam el legtöbbször :)
  • mstummer
    Nyugi kiegészitõ erõként is tudsz irtani mint állat.Az RPK nagyon meggyõzõ tud lenni
  • cyrus #29758
    neeeem köszi..

Ha akarnék, szereznék csitet, és megcsinálnám magamnak... de mondom, nem akarok csalni.. azé jáccom mer élvezem. 15 honor nem olyan lehetetlenség... sőt :PP
  • [Rush]
    Ha akarod megcsinálom neked a 15-t és akkor tudsz SF-pályákon is m4-el gyilkolni :D
  • cyrus #29756
    Honorrol csak annyit hogy elég komolyan űzöm, de szar vagyok.... ezért csa 10-11 en szokott ugrálni....

Engem sokkal többször öltek meg, mint én az embereket (asszem 0.41% az arányom)

De én csak azért játszom mert élvezem és nem a honor növekedésért...
    Bár egy kicsit elkeserített most hogy megtudtam hogy csak 15 honor felettiek lehetnek SF haderők, akik alatta vannak csak kiegészítő ellenállók....
  • Gfreiter
    A légzés által okozott mozgás enyhébb lesz. ha a "lassú" sebességre kapsolsz.
  • [negativ] Cirek
    jaja, kúszni kell.

nekem amikor magamnak csináltam legalább 2órán keresztül szenvedtem.
    másodszorram már 30perc elégvolt.
    most 10percalatt megcsinálom. :D
  • pet70000
    ezt nem könnyű elmondani, sajna
    ha észre vesznek, állj meg teljesen!
    én végig kusztam a pályát, az a bizti
  • patacsi HUN
    americasarmy.hu - training oldal alján van térkép..
  • Milka
    a SpecialForce-seb a tesztiras utan ledobnak valahol az erdőben,és be kell jutnod bázisokra úgy,hogy ne vegyenek észre(commando).nekem sajna nem sikerült,pedig minden utat megpróbáltam.PLEASE irjátok meg hogy tok eljutni a bázisokig(lépésről lépésre(ha lehet)).KÖSZIke
  • mstummer
    Nekem már rég megvan :))) Csak BEAST-nek nem megy.Amugy szerintem a légzés az egyik legfontosabb,fõleg késöbb a sniper tréningnél.
  • pet70000
    -vedd le az egér érzékenységét
    -lassítsd le a mozgásodat (shift)
    -monitor felbontást állítds át
    -kilégzés után lőj mindig
  • patacsi HUN
    próbáld meg 1600x1200 -on, úgy sokkal könnyebb ;)

• mstummer
    Te ne tudd meg hányszor álltam neki újra meg újra.Az a lényeg hogy ne add fel.Nehéz,de nem lehetetlen.
  • Al Bundy23
    elég hamar feladtad komám :)
  • BEAST #29745
    Nah hi megint vok de nem sokáig.. az elején én is ugy gondoltam hogy most aztán lealázok mindenkit mint a CS-ben
    de amikor már csak az advanced marksmanship hiányzik és nemtok az alapon 34 fölé menni az már nekem sok szal én most 1 ideig inkább NWN-nel pihizek,az legalább megy
    BEAST: MIA HONOR:16
  • Nyers
    És még valami: Marksmanship totals: 36% - Unqualified. Sztem ez mindent elmond.