60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rezes
    the frags is never enough
  • Nyers
    So much for the honour.
  • rezes
    ghostolassal vagy anelkul?
  • mstummer
    Az hogy tudatod a helyedet,már részben csapatjátékossá tesz. Ez még mindig több mint ami más progikban lehetséges.
    Gondolom azért azt is belátod hogy egyedül nem vagy képes kiirtani az összes ellent...vagy csak én vagyok olyan béna? Mindegy nekem 1 kör alatt max 5-6 volt a legtöbb killem.
    Télleg ha már itt tartunk kinek mennyi volt a max 1 kör alatt?
  • pet70000
    ja, ja, a klán dolog az királyság, főleg ha jó arcok is vannak benne
  • BEAST #29818
    ez azért nem igaz ... az én csapatjátékom max annyi hogy tudatom a teammel hogy merre vagyok és ezt elvárom tölük is (igaz csak azért hogy ne kapjak(adjak) gránátot) de különben mindig 1edül megyek igy nem azon mulik az egész hogy a társaim mennyire bénák hanem hogy én 1edül mire vok képes >> és 1enlőre pozitív csak az a mocskos 36 nem akar összejönni mikor gameben az enemy szemét kilövöm M16al HIHETETLEN
  • mstummer
    Szerintem azért nem jellemzõ az armyban az a fajta agyatlan öldöklés mint pl a cs-ben.Az én észrevételem szerint itt belátják az emberek hogy egyedül nem lehet megnyerni a csatát.Aki meg nem müködik együtt az legtöbbször halálra van itélve.
  • Negwar
    Azért nekem tetszik ez a klános dolog, mert mindenkinek meg van a maga feladata egy pályán. Összehangolva mozognak és ha ügyesek legyaknak mindenkit a pályán Sokkal reálisabb mint ami sok serveren megy agyatlan öldöklés Na szoval nekem jobban tetszik egy összehangolt támadás mint amikor ki ki a saját feje után megy
    ja és megfogattam pet +dexa jo kis gamet zuztunk
  • pet70000
    Ahogy Dexa mondta, gyere ide:
    nyomsz egy ö betüt és ird be:
    open 195.56.172.194
    ez magyar szerver, itt találsz segítséget, csak nem nő a honorod
  • Prank
    azért nem kell tőlük megijedni...
    ha pl a klán tizedszerre is ugyanazt a taktikát alkalmazza, akkor az is elég ha 2-3 ember összefog ellenük
  • Negwar
    Ok! Köszi a segitséget. Nem adtam fel elsöre, csak mikor már 20 adjára nyirnak ki olyan gyorsan azért kicsit bosszanto De azért már én is lelöttem pár embert Ja igen a klánok már volt hozzájuk szerencsém
  • Dexa
    me' mé'?
    ;)
    akkor most hozzánk se jöjjön fel?
    :D
  • Gfreiter
    Még egy tanács. Amelyik szerveren több olyan egyén van egy csapatban, akiknek a nevük előtt ugyanolyan néhány betűből álló megjelölés van, akkor odsa ne menj. Egyelőre.
  • Gfreiter
    Rossz feláé indultál :)))
  • lóbébi
    Most milyen pálya van mert Bridge Crossingból átlépett a Mount Mckenna pályára amit én nem szeretem!!!!!
  • Dexa
    amennyiben ven időd és kedved akkor gyere fel ide:
    195.56.172.194

de annyiban igaza van mindenkinek hogy ne add fel az első halál után... bár mint kitapasztalod a pályákat már Te fogod gyakolni a népet 1000L...
  • lóbébi
    Teljesen mindegy hogy melyik szerveren vagy mert ugyis lelőnek téged bármelyik másodpercben!Volt már olyan hogy indulás után 5 másodperc után gránátot kaptam és végem volt.Egyébként ha van türelmed akkor mindegy hogy melyik szerveren vagy legalább gyakorolhatsz hogyan lehet tovább túlélni.Javaslom a Bridgen Crossingot mert elég nehéz pálya és sokat tanulhatsz belöle közelharcot,taktikát meg lötudásodat.Mivel én is igy kezdem.Ha mégis nem akarod akkor saját belátásod szerint csináld.További sok sikert kivánok neked!Lóbébi
  • Prank
    elvileg be lehet állítani, hogy mondjuk csak olyan szervereket mutasson a kereső, ahol a max honor pl 25 vagy amit beírsz a beállításoknál... ahol a pályát is választod
  • Negwar
    Sziasztok! Abszolult kezdö vagyok, mindösze 5 napja van meg a játék. Gyorsan végtoltam az összes traininget,de emberek ellen gyege vagyok. Nem tudtok olyan server cimet ahol hozzám hasonlo kezdök játszanak? mert igy nem sok esélyem van hogy gyakoroljak 1/2perc után kinyirnak :-(
  • [HUN]Crassus

Csak gonoszkodtam:) he he
  • [negativ] Cirek
    vazze, akkor ZsozS okos... :D
  • Prank
    ja az IQ-t mutatja
  • cyrus #29801
    NA ! eztet modtam ! a honor az a tudáspont ! :P
  • Prank
    köszi, már megoldódott...
    de tegnap meg tegnapelőtt akárhányszor próbálkoztam három .dll akármit nem tudott letölteni... kiírta hogy ERROR stb...
    most minden okés, elsőre sikerült minden
    csak pipa voltam rá
  • mstummer
    Nos a honor a játékosok tapasztaltságát mutatja,amolyan tapasztalati szint.Ugy lehet szerezni ha a hivatalos (official) szervereken játszol,és ott pontokat szerzel.Pontok járnak a nyert kör,a teljesitett objective-ek,a vezetõi képesség,gyógyitás,ölés után...remélem nem hagytam ki semmit.
    S hogy mennyi pont kell 1 honorhoz,azt itt láthatod:

01-10: 500
    11-20: 1,000
    21-30: 2,500
    31-40: 4,000
    41-50: 6,000
    51-60: 9,000
    61-70: 13,000
    71-80: 23,000
    81-90: 43,000
    91-99: 83,000

Innét is látszik minél több honorod van annál több pont kell a továbbiak gyüjtéséhez.Ja és a honort elvesziteni is lehet ha vétesz a ROE ellen.
  • cyrus #29798
    az ilyen "tudás pont" fféleség.. minél több faszit vágsz haza, minél kevesebbet halsz meg vagy ölsz meg havert, pontot kapsz.. és x pontonként emelkedik a honorod....

Itt meg tudod nézni
  • Milka
    mik azok a Honor szintek,pontok?
  • mstummer
    Szerintem full baromság lenne letilani az hogy igy "vaktában" gránátozzunk.Még az se lehet mondani hogy csak az egyik csapatnak származik belõle elõny,mert mindkettõ egyformán megteheti.Ráadául aki a gránátot dobja számolhat azzal hogy rá is dobnak,tehát nem kockázatmentes.Aki ismeri a pályát az tudja hogy ez kivédhetõ,aki meg nem az 2 körön belül ugyis rájön hogy mire kell vigyáznia.
  • Gfreiter
    Nyaktájékon (nyak alatt) próbáld meg lőni. Szal a mellkasától picit feljebb.
  • Dexa
    sy, de ezt most nem értem...
    mit utálsz most pontosan?
    ha vki úgy gránátozik hogy nem is látja az ellent?
    vagy mi?
  • Dexa
    ehhez neked a Basic trainingnél a marksmanship részben min 36-oseredményt kell elérned a max 40ből...
    akkor elérhető lesz neked is a sniper training
    a honorszinted csak az SF fegyvereknél számít, mármint ahhoz hogy használni tudjad ezeket az SF fegyvereket bizonyos pályákon (SF) ahhoz neked min 15 honorral kell rendelkezned.
  • lóbébi
    Akkor hol van a tiszta játék és így könyen lehet + honorokat szerezni!Ezért utálom ha valaki ilyen módszerrel csinálja!
  • lóbébi
    Távcsöves kiképzést csak akkor tudsz amikor teljesiteted a 40 lövéses vizsgán a min. 36 találatot.
  • Dexa
    a legújabb szarakodás official szervereken, pl Hospitalon:
    admin üzenet:
    "NO SPAMMING NADES"
    ez a vesszőparipájuk...

de ezt pont mondtam a többieknek is, ha már kitapasztaltuk a pályát, tudjuk mikor merre kell dobni gránátot, akkor minek szólnak bele... ha ő meg nem ismeri a pályát akkor szánja rá ő is az időt és ismerje ki...
  • Milka
    van az "Adv.Markmanship"(távcsoves)küldetés a TRAININGeknél.Azt hogy megcsináljam mit kell elérnem?meik trainingeket és mennyi Honort? mi az a Honor?
  • Dexa
    bár az is igaz,hogy jónéhány szerveren erre nem mondtanak semmit sem, de azok klánszerverek és nem hivatalosak (official)...
  • Dexa
    rosszabb esetben azonnal BAN és kész...
  • Dexa
    nem engedélyezett, mivel ha admin látja azonnal és szó nélkül kirak...
  • lóbébi
    Egyébként ezt a dolog engedélyezett?
  • Dexa
    találkoztunk már ilyennel, ez 1 bug a gémben...