60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HUmanHunter
  • HUmanHunter
    üdv
    kb 4 órával ezelőtt regisztráltam, de még mindig nem kaptam meg az e-mailt
    mennyi idő míg azt kiküldik?
  • Marcelldzso
    Értem. Köszi.
  • Sadist
    Honoros csak úgy lesz, ha honor szervert bérelsz, vagy havonta perkálsz, hogy a saját szervered honorosítsák. AAO.hu-n erről is találsz információt, azt hiszem egy hírben is volt róla szó, bár az úgy tudom már elég régen volt, azóta lehet, hogy történt változás.
  • Marcelldzso
    Nem nyert :S 404-es hibákat ad az URL-re. Icculusson találtam 2.8.1-est de az gondolom régi.
    Olyan kérdésem van még. Hogy van a honorra beállítás?
  • CSUKA
    aao.hu
  • Marcelldzso
    Hello!
    Linuxon szeretnék szervert indítani.
    Valaki a menetét le tudná írni meik verzió kell hozzá mit kell feltenni hozzá stb. Sürgős lenne mert kedden viszem vissza a szervergépet az adatparkba és addig meg lanon gyorsan felmegy a cucc :)
  • N3TuddKi
    sokat változott a világ :D
  • RAZOR27
    akkor készülj fel, mert lehet, hogy rossz az installer
  • Dragooon #57485
    woo nem is tudtam h van ilyen topik.
    régen pajtásokkkal játszottam sokat, most újra letöltöm
  • Ultracid
    Beszarás kik járnak ide...

És Csuka a helpdesk, LOL.
  • HoReSz1975
  • CSUKA
    Na jó azért grat a 100 honorhoz
  • HoReSz1975
    Remélem nem kell előről két éven át küszködni a honorokért
  • CSUKA
    nincs... ha még kb 2 éve érte volna el akkor jobb lett volna, mert akkor nem veszíthet honorszintet, akkor sem, ha sokat TK-zik. Ha most eléri valaki a 100 honort és TK-zik, visszaesik 99-esre. Nekem az egyik 100 honorosom örök 100honoros. Amit csak pipelinén vittem föl, az viszont fél éve lett 100-as... és az veszit a szintjéből, ha csak TK-ra használom.
  • Mighty
    Van már valami értelme összegrindelni a 100 honort?
  • RAZOR27
    és talán annak normális installere lessz...
  • CSUKA
    Akkor élvezd, amíg lehet, mert ha kijön szeptemberben a 3.0, akkor resetelnek mindent :D
  • HoReSz1975
    végre megvan a 100 honorom, nem kevés idő volt megszerezni

• CSUKA
    Nem hiába amerika serege... a valóság még érdekesebb. Lebombázzák magukat a csodatechnikájukkal, amit valami kivándorolt tudós tervezett nekik, és a sérülteket kitüntetik otthon. OMG!

Szép, szép a fejlett technika. Csak olyan ember kell hozzá, aki tudja használni. Gondolom ezért eröltetik a majmokkal való kutatásokat is. Az legalább meg tud nyomni egy gombot.
  • mumpic
    Telepíteni ment, de ez a legújabb ez nagyon macera. :)
    kb 8 kiadást kihagytam az aktív időm óta, akkor a legnagyobb gond a letöltés volt :)
  • Mighty
    hmmm. Lassan bonyolultabb telepíteni az AA-t, mint az XP-t :)
  • mumpic
    Hát nemtom, letöltöttem és le is futtattam amit linkeltél csuka, aztán ugyanúgy kidobált. Aztán pbsetup, meg újra az előző kombóval 2 szerveren sikerült pár kört játszani, aztán utána megint nem. Később megint tudtam játszani, de azóta meg megint nem. Nemisértem..

Asszem maradok a v2.3-nál, kár hogy ilyen kevés szerver van abból. (kb 5-6)
  • CSUKA
    hajrá...
  • Ombika
    Remelem en leszek!!
  • CSUKA
    nem... folytatom. Ahhahhaaaa! Egész addig amíg el nem üt egy fekete rendszám nélküli kedilek.
  • RAZOR27
    még utánanézek a fórumokon, hátha
  • Ombika
    Mar megint kezded ba..meg!!!
  • CSUKA
    Nekivezethetsz egy repülőt az America's Army programozói-részlegének.

Bár ezt inkább ne csináld, mert ez csak ürügy lenne. Még a végén atombombát dobnak valami nomád afrikai törzsre akik mellett olajmező van, mondván, hogy rakétákat is rejtegettek.
  • RAZOR27
    akkor nincs megoldás???
  • tiburon26
    még nem mondtam ilyet játékra:de ez nem éri meg a vesződséget!
  • tiburon26
    nálam is csinált ijet!de nekem sikerült megoldanom shift+delete-vel!azóta nincs vele gondom!
  • Ombika
    JEzusom fel nap mire bejon winfos bazze!! :)))
  • RAZOR27
    Üdv!
    Valaki megtudná mondani EZ miért van?
    Már másodszorre kapom ezt az ablakot telepítésnél, pedíg direkt máshonnan töltöttem le, mégis.Mi tegyek, help!
  • CSUKA
  • RAZOR27
    Tenkjú!
  • repro
    XP: Rendszer - Speciális - Környezeti Változók
  • RAZOR27
    Üdv!Kéne egy gyors help!
    Az installer ugye a temp mappába csomagol, de nekem azon a winchesteren alig van hely, valahogy megoldható az átirányítás?
    és mekkor a kicsomagolt méret?
    pls help!
  • tiburon26
    erre varjál gombot!
  • tiburon26
    na mostmár föl se tudom rakni mert a telepités közben kiirja hogy nincs elég hely a C!!! particion holott 5gb van de nem is ez az érdekes ugyanis a játékot a D.particióra telepítem!ahol szintén van hely bőven!