60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #32036
    megalázásnak hivják :)
  • Zuluka
    FEJEZÜK BE EZT A DOLGOT
  • Dexa
  • [Rush]
    na ne má' :P
  • [HUN]Crassus
    HIT THE VS!:))
    Rush ez igy van angolul helyesen:P
  • Zuluka
    NA JOL FIGYELJ!! AZ HOGY NEM VAGYOK A HAVERKÁD EZ AZ EGGYIK DOLOG! A MÁSIK A PSZIHOLOGIAI HADVISELÉST AZT GYAKOROLD A MÁSON NE ÉNRAJTAM!!!! HA MEG NEM BIROD A SZARAKODÁST AZ A TEBAJOD ARROL ÉN NEM TEHETEK
  • [Rush]
    Itt zárjuk le a témát HIT Vs. THE, köszi
  • ZsozS
    Crass!
    Itt semmi sem számít annak, ha nem veszed komolyan ;)
    Játéknak kell venni az egészet és kész...
    Én is szeretem az ilyen helyzeteket és ki is használom, ennyi
  • Zuluka
    EZT A MECCSET NEM ÉN SZERVEZTEM EZ NEM TÉT MECCS VOLT HANE M GYAKORLÁS ,UGY TUDOM NEM MI KERESTÜNK BENNETEKET MEG HOGY JÁTSZUNK GYAKORLO MECCSEKET HANEM A DEXA, A MÁSIK ÖRÜLTEM HOGY ENNYI EMBERT ÖSSZETUDTAM SZEDNI AZÉRT HOGY TUDJUNK JÁTSZANI,CSAK ANNYIT KELLET VOLNA MONDANI FIUK IGY NEM JÁTSZUNK ÉS KÉSZ MAJD MÁSKOR.ÉN AZT GONDOLOM NEM KÜLDTEM SENKIT MELEGEBB ÉGHAJLTRA CSAK SZOLTAM NEKTEK A TS EN HOGY SZOLJATOK A ZSOZSNAK NE CSINÁLJON ILYET,MIVEL Ö NEM VOLT FENN A TS SZERVEREN.HA OTT VAN AKKOR NEKI MONDOM ÉS NEM NEKTEK .HA KOROMAT EMLITED HA KOMOLYABBAN VESZEM A DOLGOKAT AKKOR NEM ILYEN FINOMAN INTÉZEM EZT A DOLGOT.ELNÉZÉST HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM EZZEL!!!!
  • [HUN]Crassus
    En a beflashelt(de szep szo) enemy tarkonlovesenek a hive vagyok.Remelem ez nem szamit gyalazasnak:)
  • ZsozS
    HJa... néha nekem is sikerül lelőni vkit
  • Gyadi
    Vagy mint tegnap, Kisbrunonak :D
  • pet70000
    én örülök, ha lelövök valakit, főleg ha rezesnek hívják
  • Tikal #32023
    Hullagyalázás :) Tény hogy bosszant mikor ilyet látok a virtuális holttestemen, de csak jot nevetek rajta, persze néha idegesitő, mint pl tegnap mikor hátba lő egy kis pöcs majd örömében még a hullába ereszt egy tárat... na most ez milyen értelmi képességre vall? :)
    Szerintem ezen felesleges bosszankodni, néha megesik mindenkivel hogy kicsit agressziv és örül hogy lelőtt valakit
  • Al Bundy23
    igy jár aki made in china töltényt hazsnál :)))))))))))) qweheheheheheheheheheh
  • PsychoStarfish
    Zuluka. Én ugyan lemaradtam amikor ez a téma itt elkezdődőtt, de nem gondolod, hogy ha le volt beszélve 7r-e ameccs, akkor nem is ártana megjelenni annyian ahány emberre le volt beszélve? És nem másoka hívni meg ilyneke, meg aztán minket elküldeni melegebb éghajlatokra? Hát tudod. Én ha nem tudnék összeszedni elég embert egy fél órával előbb mint ahogy a meccs kezdődik akkor inkább lemondom. De hogy még nekem álljon feljebb... Hát hallod? Azt hittem, hogy kicsit komolyabb vagy a korod ellenére.
  • Dexa
    hát nem tom mennyire vészes, nem vészes, de majd amint tudom kipróbálok 1-2...
  • Gfreiter
    LLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL :DDDDDDDDDDDDD
  • Sparrow
    30 honor,csá!
    Kezdhetem előlről.
  • Sparrow
    Na végre rájöttem miért volt állandóan loading map.
    Hát bannoltak csalás miatt.....
  • ZsozS
    Zuluka!
    Nem tetszik a stílusod...neked is ezt haver
    Ismered azt a szót, hogy pszichológiai hadviselés? ... ez az volt haverka... és lám be is jött.
    Hja és ha odajöttök 1órás késéssel(19:00 helyett 20:00 órakor) és mikor azt kérem (22:00 órakor), hogy pörgessük a dolgot, mert nem bírom ezt a szarakodást (7-ig suicide), akkor még TE MONDOD NEKEM, "HOGY HA NEM TECC'IK LÉPJEK LE!" Vegyél vissza! OKSA? Grrrrr
  • repro
    Nekünk sincs még szerverünk. nyugodtan lehet indulni, mivel mindig a Védekező fél mondja meg, h hol legyen a meccs, így mi mindig máshol nyomunk:)
    Amúgy az Európai Klán szerverek egyáltalán nem vészesek ping/lag szempontjából.
  • THE matrica
    Tessék itt a pontod te átok. ->.<-
  • Dexa
    a szerveren tanakodunk... csak azért nem indultunk még L...
  • Mighty
    Team Warfare League
    Lenyegeben egy bajnoksag-szervezo oldal. Szint minden multi jateknak vannak bajnoksagai. Nemsokara elkeszitem az aa.hu-ra a twl informacios oldalt.
  • Gfreiter
    Mi az a TWL?
  • Slow
    magyar klánok, induljatok má' a twl-en!
    jó móka, izgalmak!
    :)
  • Al Bundy23
    hja a lengyeleket amugy is nagyon röhellem..
  • Dexa
    na akkor szerintem a témát le is lehet itt zárni...
  • Al Bundy23
    ja én is igy szoktam :)
  • pet70000
    ha felidegesítenek én is lövöm az ellen hulláját, azt életben +nem vagyok 'gresziv
    + ahogy Dex is irta, annak sincs sok értelme, hogy 3-an jöttök a 14 fős klánotokból, laza 1 órás késéssel
    ettől függetlenül köcce a gémet, nem volt rossz
  • Mighty
    Ezen en csak rohognek, es jol visszaadnam nekik. A kovetkezo 10 korben 10x :):):):):):)
  • Mighty
    Na most jol elastad magad Zuluka elott :)
  • pet70000
    ennél csúnyább is van!!
    főleg lengyelek + olaszok csinálják, hogy a hulládra gugolgatnak, mintha lesz*rnának, laza nem....
    meg rádfekszenek, azt' előre, hátra mozognak..
    Úgy tudod kivédeni, hogy nem hagyod magad lelőni........
  • Dexa
    pontosan nem tudom mi történt este, mert nem volt netem (mit írtam korábban itt) de majd megkérdezem sajátokat...
    feleslegesen nem kell sírdogálni ilyen miatt, de mindegy, ez személyes vélemény... (mindenki ahogy érzi...)

hát hogy arra reagáljak hogy így nincs sok értelme... hát megköszöntem volna ha nem csak 3 emberke jön tőletek este...
    feleslegesen nem is akarom szaporítani itt a szót, mert ezt majd akkor TSen megbeszéljük mert rajtunk kívül ez nem hiszem hogy másokra is tartozna, szal kár volt a témát ide kicincálnod, ha vmi bajod van neked is vagy másnak akkor tudjátok hogy TSen is nyitott vagyok bármilyen beszélgetésre, bármivel kapcsolatban, ott 1szerűbben és gyorsabban meg lehet vitatni ilyen és ehhez hasonló dolgokat is...
    teccikérteni?

szal majd úgyis felmegyek a téjesetekre és akkor a nyakamba zúdíthatjátok a problémáitokat...
  • Dexa
    na akkor ez nem repro stile, szal Dexa a későbbiek folyamán...!
  • Gfreiter
  • Al Bundy23
    háboruban nincs kedvesség!! én élöbe is szétlöném még a fejét annak a hullának aki "rám" vadászott az kurva7szencség
  • Zuluka
    ahogy a fényképedet néztem töled ilyet nem is képzeltem el annál komolyabb ember vagy
  • Zuluka
    MIGHTY ez nem neked szolt ez a tegnapi HIT mecsre