60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    nem akarok kötekedni, de ezzel bukhatjuk a még meg sem szerzett hivatalos letöltőhely címet, azé lehetne eszetek is !!!!!!!!!!!
  • N3TuddKi
    átállítom ma a aao.hu szervert este nyomhatjuk.
  • Prank
    legjobb a repülőgéphordozós pálya, meg ahol a civilek felveszik a fegyvert és visszalőnek.
  • Marvin
    Ja igen. Elfelejtettem mondani, hogy ma jön ki.
    Teszteltem és igen jó lett a grafikája. Tulajdonképpen egy egészen új játék.

Jó szórakozást!
  • N3TuddKi
    v3.0 public demo
  • Doma #57529
    Kösz, már jön is lefele
  • N3TuddKi
    kint van a v3.0 public demo. tőccsétek a hivatalos oldalról ;)
  • CSUKA
    www.aao.hu / faq leges legelső, piros betükkel kiemelt része a gépkövetelmény.

A másik kiba....ott nagy betűs rész a downloads / full rész.
  • CSUKA
    vagy csak hazudik, mint a vízfolyás, és olyan helyesírása van mint nekem szokott lenni átolvasás nélkül...
  • Mighty
    Te biztos 25-30 év közötti emberi lény vagy?
  • kitt2000
    Hello.Jó játéknak tűnik és szeretném megkérdezni hogy mi kell hogy tudjak játszani velle.Elolvastam a faq-t de nekem nem derűlt ki hogy mi kell hozzá. segitenétek? Milyen program kell és honan lehet letölteni esetleg linkel egyűt.Elöre is köszönöm.
  • CSUKA
    kritikán aluli

ultrahang!
  • Prank
    mi az hogy jó?! hol marad a kritika?
  • CSUKA
  • Ombika
    Nem is utasitottalak csak az idegesit,hogy mind 2ik HSZ fikazas szidas,megis nyomod!! :))))))))))
  • CSUKA
    nem értek monitorheadül...
  • RAZOR27
    [Pwned]
  • CSUKA
    Meg persze elég szines a bannerem ahhoz, hogy az én hozzászólásaimat ne kelljen elolvasnod.
  • CSUKA
    Ne olvasd és ne gyere ide!

Amúgy ez pont olyan, hogy én erre nem utasíthatlak, Te meg arra, hogy ne fikázzam. Ami szar az szar. Ez kicsit olyan eset mint a CS. Sokan fikázzák, és mégtöbben játszák.
  • Ombika
    Az lehet csak rossz minden nap arra jonni,hogy nyavajgas ,aszem ertheto en szempontom is! Erre azt fogja irni,ne olvassam es ne jojjek ide! :)))
  • gstup
    LoL!Imádtam/om ezt a játékot,de alapból az installal annyira elb...k Meg ez a pb,soha életemben nem csaltam,de ha még hasznát is lehetnbe venni,akkor azt mondom oké,de az is egy kalap sz.r!...
  • N3TuddKi
    Csukát ezért szeretjük...
  • Ombika
    Fikazod napi 5HSZ-en keresztul,de tevagy az elso aki kiprobalja ujabb patchel es meg nyomja is!! Akkor most hogy is van ez ?!! CSak bosszant,h benezek ,hahta vmi uj info erre a te fikazasoddal van tele! :P NEm sertesnek szantam.. PEACE!
  • CSUKA
    Tudom... elindítottam a pecsset.
    Várok. Várok. Várok. Előjön az AA logója. Várok. Várok. Várok. Elindul a telepítési csík, majd megáll. Várok, Várok, Várok.

Majd kiírja, hogy nem létezik az AA-nak regbejegyzése, és a művelet megszakadt. És persze a már telepített dolgokba beleírkált, szóval azt is elb....ta.

SSSSSSSszzzzeretttlek amerikaaaa
  • N3TuddKi
    szerintem ez sem a Te peccsed lesz.
  • N3TuddKi
    nem találkoztam vele.
  • CSUKA
    63Mb-os peccs... gondolom lecserélték az amerikai zászlót nagyobbra. Vagy lehet, hogy egy harmadik pbC.exe fog a háttérben futni.

Már töltöm is lefelé!

Olyan izgi! Ha mégtöbb bugot raktak bele, öngyi leszek a depitől.
  • Prank
    abban az opforok szemét cserélik szürkére...
  • CSUKA
    A 2.8.3.1.1.1.0.1.3.4.5.6.7.4...5.3..5.3.3. -ot meg majd a szánalmas.hu -ról lehet leszedni
  • RAZOR27
    van külön full installer is (új)?
  • N3TuddKi
    van mán új peccs örülhettek. peccs 2.8.3.1
  • gstup
    LLLLLLOOOOOOOOOLLLLLL!
  • CSUKA
    Azóta rájöttek, hogy mindeni tudja már a válaszokat, és a tesztet kivették.

A medic tréningel is eljátszhatnák ezt...
    Én mindig úgy csinálom, hogy:
    1. medic tréning: elindítom, odakészítem a teát amíg lemegy, kitöltöm a tesztet.
    2. medic tréning: elindítom, beizesítem a teát, várom ,hogy hüljön, TV-t nézek, kitöltöm a tesztet
    3. medic tréning: elindítom, a tea már jó, iszogatom, TV-t nézek kitöltöm a tesztet
    4. medic tréning: 1 perc alatt lefutom a távot.

Utánna jön az SF:
    1: halgatom a katonákat, iszoma teámat, jókat röhögök amikor kifordul a szemük magyarázás közben.
    2: A tea elfogyott... és itt jön a lényeg!
    A második SFtréningnél, meg egy radírt teszek a W-re, és arra megy az üres teásbögre. Addig meg TV-t nézek, és 10 percenként igazítok az egeren.
  • HUmanHunter
    az SF training már csak 2 részből áll? a beszélgetős meg a field training? úgy emlékszem régen tesztet is kellett írni
  • CSUKA
    Menny jobbra lent az árokban... a leglassabb kúszást használd. (Amikor a kezeit nem használja a karaktered) Asszem valami togle speed-nek hívják.

Ha elértél az árok végén a sziklafalhoz, ott állj föl (maradj lassújárásban), és balra menny egyenesen.
  • HUmanHunter
    működik, kattintgattam összevissza a cuccokon, egyszer csak kiírta hogy play americas army :D, az SF traininget nem bírom megcsinálni[ a terepgyakorlatosat] :S az A objectivet már elértem, a humvee nél tartok, vagyis hogy ott van egy torony de azon nem tudok túljutni, bárhol megyek észrevesznek :S már vagy 10x megpróbáltam de sose sikerült
  • CSUKA
    véletlenül nem kapcsoltad be a képi témák tiltását a kompatibilitásos futtatásnál?

Amúgy passz...
  • HUmanHunter
    armyops283.exe ezt raktam fel, és ez jön be :s
  • HUmanHunter
  • HUmanHunter
    basszameg hogy tudok képet berakni?